1v juhla planning

lapset

Mooi! Oho, kylläpä aika vierähti. Mun piti tulla kirjoittelemaan jo aikasemmin, mutta sitten saunottiin ja katsottiin yksi leffa. Jotenkin nää illat menee aina niin nopeasti, kun lapset on saatu nukkumaan. Meillä tytöt menee kasin aikaan sänkyihin ja saavat yleensä nopeasti unen päästä kiinni. Tuntuu, että uni on kyllä yksi tärkeimmistä jutuista arjen keskellä ja lasten kanssa ollessa. Ainakin itse huomaan heti jos en saa tarpeeksi unta. Mimosa on nukkunut nyt pari kuukautta 12h yössä ja alkaa tuntua siltä, että vuoden mittainen katkonainen yöuni ei vaikuta enää ja univelka ei paina. Vielä kun malttaisi mennä itse tarpeeksi ajoissa nukkumaan!

Mutta hei nyt asiaan! Hain synttäri inspiraatiota ystäväni syksyllä pitämistä prinsessajuhlista, jotka hän järkkäsi tyttärelleen sekä hänen ystäville. Matilda oli niin onneissaan ja Mimosa nökötti vielä tuolloin kiltisti sohvalla. Nyt meno jo pikkasen toisenlaista :D. Juhlissa oli kakkutikkareita, joita ajattelin nyt ensimmäisen kerran kokeilla. Haettiin tänään myös ilmapalloja ja huomenna leivon täytekakun, joka on ehkäpä sacher.. Palaan aiheeseen viimeistään juhlien jälkeen ja instassa pystyy seuraamaan videoiden muodossa menoa! <3Sara

ps. kuvat prinsessajuhlista, ensimmäisessä kuvassa Tähkäpää & Elsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Ninni 31.12.2016

  Heippa. 🙂 Minkälainen päiväunirytmi Mimosalla on, kun noin hyvin nukkuu yöt? Itsellä kotona 1v2kk poika, ja nukkuu n. 9-10 h/yö yhdellä herätyksellä, tarhassa nukkuvat 11-13 ja saattaa toiset nukkuu vielä alkuillasta. Kivaa vuoden vaihdetta! Aiotteko mennä katsomaan raketteja illalla tyttöjen kanssa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Mimosa nukkuu n.19.30-08.00 ja enää vain yhdet päikkärit n.2h. Mutta Matilda herääkin sitten jo 6-7h aikaan 😀 kai nuo muksut nukkuvat niin yksilöllisesti!
   Tytöt nukahti ennen raketteja <3

   Vastaa
 2. Jade 31.12.2016

  Kuulostaapa ihanilta synttäreiltä, varmasti niistä tykätään! <3 Itsellenikin olisi silloin pienempänä tuollaiset synttärit kelvanneet, olin niin prinsessahullu. 😀
  Tuli muuten jo eilen mieleen, että luetteko tytöille iltasatua? 🙂
  Ihanaa tulevaa vuotta 2017 sinne ja tätä vuoden viimeistä päivää! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Joo luetaan iltasadut aina 🙂
   Ihanaa 2017 sinne myös <3

   Vastaa