ystävänpäivän asu

me, muoti, ootd

Hyvää viikonloppua! Tässä mun asua ystävänpäivältä. Harvoin kiharran hiuksiani, mutta välillä se tuo kivaa vaihtelua. Kirjoitan muuten pian mun hiuksista lisää ja niiden väristä.. Yllättävän paljon asiaa oon miettinyt viime aikoina.. 😀
Eilen Matildan päiväkodissa oli Tärkeän ihmisen päivä ja illasta saatiin serkkutytöt meille leikkimään. Tänään neiti suuntaa sen sijaan siskolleni yökylään ja huomenna brunsseillaan koko porukalla. Mukava viikonloppu siis tiedossa! Me hommaillaan kotiin muutamia pintoja ja tehdään Mimosan kanssa jotain spesiaalia keskenään. <3 Sisustuspostauksia voin siis luvata taas pian! Just naureskeltiin muutaman kaverin kanssa (jotka on myös pienten lasten äitejä ja kotona), että joku ihme sisustuskärpänen on purassut meihin kaikkiin ja höyrypäinä puunaillaan kotia. Tulee pikku hiljaa kalliiksi tämä kotona olo, Heh! <3Sara
(kengät-zio, paita-forever21, housut-hm, koru-pernille corydon, kello-danielwellington/saatu)


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. taskuapinat 18.02.2017

  Se on se kevät mikä innostaa sisustamaan ? sama homma tänne tullut. Toissapäivänä sekosin lasten kanssa ja vaihdettiin järjestys olkkariin ja siitä tuli niin ihana olo. Jonttu sanokin että tää disustaminen ja turhan pois laitto on niin kivaa ? poika ollut jo 2vuotiaasta asti kova sisustamaan. Ikeaan en voi edes lähteä sen kanssa, millon se haluaa uuden maton ja millon päiväpeiton jne… ? mutta joo… kevättä kohti mennään ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   Järjestyksen vaihtaminen on ihan parasta!! 🙂 Voi Jonttu <3<3 En kestä miten suloinen! Aivan ihana!

   Vastaa
 2. Jade 18.02.2017

  Oi, onpas upea asu! <3 Ja kiharretut hiukset sopii siulle myös ihanasti <3
  Itsekin haaveilen huoneeni sisustamisesta kivemmaksi ?
  Hyvää viikonloppua! <3

  Vastaa
 3. minis 18.02.2017

  Värjäsitkö hiuksia raskausaikana?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   En ole värjännyt.. ekassa raskaudessa laitettiin raitoja, mutta niitä ei laitettu tyvestä asti menemään.. Mulla on nyt oma väri, mutta latvoissa on sävyä.. 🙂

   Vastaa
 4. ester 19.02.2017

  Kaunis paita.?? Sara myös nättinä naisena.

  Vastaa
 5. Johanna 19.02.2017

  Ihana tuo pirtsakka pinkki ? Sopii sinulle ??

  Vastaa
 6. Pauliina 20.02.2017

  Todella hyvännäköinen asu! 🙂

  Vastaa
 7. Noppe 20.02.2017

  Minkälainen se tärkeän ihmisen päivä oli päiväkodilla? 🙂 t. Päiväkodissa työskentelevä 😉
  Ps. Ihana blogi sinulla ja ihanan pirteä ja positiivinen olet ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   Se oli 08.30-10.30 kestävä aamu, jolloin jokainen lapsi sai kutsua itselleen tärkeän ihmisen päiväkotiin. Monella oli juurikin isovanhempi mukana. 🙂 He söivät lasten edellisenä päivänä leipomia pullia, askartelivat ja pitivät lauluhetken. 🙂 oli kuulemma todella mukavaa! Ja äidistäni oli tietty kiva päästä kurkkaamaan millaista Matildan päiväkodissa on! 🙂
   Kiitos paljon, ihana <3

   Vastaa