3v juhlat *

design, koti & sisustus, me, yhteistyö

Somistus ja juhlatarvikkeet saatu / Juhlahuuma & Juhlahumua

Kakku saatu /  Say It With Cake

Moii! Meillä oli tarkoituksena pitää Matildalle ihan normisetillä synttärit ja ajateltiin, että tänä vuonna vielä pyydetään minimi määrä ihmisiä, ja ensi vuonna sitten aletaan kutsumaan laajemmin neidin kavereita. Jotenkin ehkä mietittiin, että päästään helpommalla järjestelyiden suhteen ja muutenkin kun ikää neidille kertyi vasta sen kolmen verran. Sain muutama viikko ennen juhlia viestiä Juhlahumua juhlatarvikkeiden verkkokaupalta ja he kyselivät josko jonkinlainen yhteistyö kiinnostaisi ja tärkeimpänä tietysti, että olisiko meillä mitään juhlia tulossa. Ajattelin, että nämä kolme veet tulisi liian nopeasti, mutta päivä oli yllättäen vapaana somistustiimi Juhlahuumalla ja näin ollen sovittiin samantien, että he auttaisivat meitä järkkäämään juhlat.

Vastailin muutamiin kysymyksiin (väritoiveet=vaaleansininen&vaaleanpunainen, teema=tuhkimo jne) ja sen jälkeen mun huoleksi jäi lähinnä tarjottavat. Juhlatarvikkeet ja somistus tuli täysin apuvoimilta ja ennen juhlia he hyväksyttivät minulla pdf:n mihin oltiin koottu pääpiirteet koristuksista sekä tarvittavista asioista. Kaikki näytti aivan ihanalta! Perjantaina lähdettiin koko perheen voimin kaupoille ja sillä välin somistustiimi laittoi paikat kuntoon. Juhlahumua & Juhlahuuman porukka oli aivan ihanan lämminhenkisiä ihmisiä joiden käsiin jätin huoletta koko kotimme. Matilda haukkoi henkeään kun saavuttiin kotiin ja yleensä niin reippaan avoin tyttö mykistyi ujoksi. Hän vaan kyseli, että onko nämä Matildan juhlat.

Juhlapäivä meni kaikin puolin hyvin. Porukkaa oli sopiva määrä ja neiti sai aivan ihania lahjoja. 🙂 Herkkuja syötiin koko viikonloppu ja erityisesti kakku oli useamman vieraan mieleen. Saatiin onneksemme myös Tuhkimo teemainen kakku Say It With Cake joka oli aivan tajuttoman hieno. Voiko kukaan olla noin taitava! Kakku kätki sisälleen vaniljakreemin, kinuski raidoilla + marjoilla ja se muistutti maultaan perinteistä amerikkalaista juhlakakkua. Mikko kävi noutamassa kakun ja samalla ehti nähdä vilauksen edellisen hakijan luomuksesta. Ilmeisesti aikamoinen kakkutaituri kyseessä!

Matilda tokaisi juhlien jälkeen, että olipa kivaa, onko Matilda nyt kolme? Synttäreiden jälkeen ollaan askarreltu moneen otteeseen kaikilla uusilla systeemeillä ja hoidettu vauvaa. Baby born taisi olla synttäreiden kovin juttu.

En pystynyt pitämään kuvia kohtuullisessa määrässä, joten selailua riittää! Toisaaltaan taas kuvista hahmottuu kaikki parhaiten. Ihanaa tiistaita! Mä lähden lounastelemaan Teron (kollega Salkkareista) kanssa ja iltapäivällä meen treffaamaan vielä toista ystävääni!<3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. NNiina 28.03.2017

  Noi Matildan juhlat näytää ihanalta ja Tarjoilut näytää kans hyviltä + koristet ? toi Tuhkimo teemainen kakku on super mahtava näköinen ?? Uskon että silloin päivänä ollut Juhlahumua.

  Vastaa
 2. Nina 28.03.2017

  Ei voi muuta sanoa kuin että WAU! Hienot koristelut ja herkullisen näköiset tarjottavat ja tuo upea kakku ❤ onnea vielä näin jälkikäteen synttäriprinsessalle!

  Vastaa
 3. j 28.03.2017

  Vautsi, ihanan näköistä! Heh, miten tollaista kakkua sai leikattua? =D

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   kiitos 🙂 hahaha mietittiin ihan samaa 😀 päädyttiin leikkaamaan kakku kestasoon saakka 😀 <3

   Vastaa
 4. Anna-Kaisa 28.03.2017

  Aivan ihanan näköiset juhlat! Onnea kolmeveelle<3

  Vastaa
 5. Annukka 28.03.2017

  Oih aivan ihanan näköiset juhlat! Matilda on ollut varmasti todella haltioitunut prinsessajuhlistaan?

  Vastaa
 6. Emmi 28.03.2017

  Upeat juhlat! Onnittelut 3v prinsessalle! <3

  Vastaa
 7. Essimm 28.03.2017

  Vau kuinka hienot juhlat Matilda sai! Mä oon ehkä pikkasen kateellinen jopa noista prinsessasynttäreistä.. :’D ihana toi tarjoilupöydän paljettipöytäliina! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   hehe <3 kiitos 🙂 kimalletta ja vauhtia kyllä riitti!!

   Vastaa
 8. Nina 28.03.2017

  Wau ♡ Paljon onnea 🙂

  Vastaa
 9. Laura 29.03.2017

  Mieletön kakku 😀 ja muutenkin ihanat prinsessajuhlat, olisipa itselläkin ollut lapsena tuollaiset pippalot.

  Vastaa
 10. isa-melissa.ruokangas 29.03.2017

  Aivan ihanat juhlat! Olen kateellinen kun en lapsuudessani saanut tuollaisia juhlia :O
  onko nuo donitsit niitä Pirkan 9kpl 2.99e? ne on todella herkullisia ja halpoja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   hehe vauhtia kyllä riitti 😀
   Joo ne on just niitä, koklasin ekaa kertaa ja oli kyllä loistava hinta/laatu suhde 🙂

   Vastaa