Mikon My day

yleinen

Moi! Hei piti vielä tulla vinkkaamaan tämä Mikon My Day! 🙂 Näkee vähän miten Salkkareita tehdään, millaisella rytmillä Mikko elää jne. Meidän perhe vilahtelee myös.. Nyt päivänjatkoja! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Miia P. 04.04.2017

  Tosi kiva tää Mikon video! 🙂 koska Sara sä teet sun päivästä videopostauksen? Nää videot on kivoja!

  Vastaa
 2. Nina 04.04.2017

  Olipas tosi kiva 🙂 Aurinkoista huhtikuuta 🙂 <3

  Vastaa
 3. Emilia 04.04.2017

  Moi Sara!
  Sun blogi on I-H-A-N-A ?
  Haluisin esittää vähän erilaisen postaustoiveen, ymmärrän kyllä jos koet(te) liian henkilökohtaiseks. Ois kiva kuulla edes jollain pintatasolla sun ja Mikon alkuajoista, että miten teidän juttu sai sit lopulta alkunsa kun olitte samoissa töissä. Sen mustasukkaisuuspostauksen luinkin jo, mutta olis kiva kuulla enemmän siitä että millon teidän työkaverit huomas/sai tietää teistä ja vietittekö paljon aikaa töiden ulkopuolella ennen kuin jo seurustelitte. Kumminkin tollanen näytteleminen poikkeaa ilmapiiriltä varmasti aika paljon vaikka toimistotyöyhteisöstä ja ootte varmasti paljon läheisempiä kaikki, kuin ”tavallisissa” työpaikoissa 🙂 Olis mielenkiintosta kuulla myös pitkästä aikaa Mikon ajatuksia täällä blogissa! Ei välttämättä tosta seurusteluasiasta, mutta vaikka Mikon lemppariremontti teidän kodista tai vaikka ihan tavallinen kysymys-vastaus -postaus niin että vastaatte samoihin kysymyksiin tietämättä toisen vastauksia! ? Tulipa hirveän pitkä kommentti 😀 Mutta siis ihan mielettömän kivaa sisältöä luot tänne!??

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Hei ihanaa että aattelet noin <3 Kiitos!!!!
   Joo voisin kyllä toteuttaa ja kysellä jospa Mikkokin toteuttais tänne jotakin. Kiitos vinkeistä <33

   Vastaa
 4. Laura 04.04.2017

  Tosi hauska video.. Ja niin kiva ku te heitätte läppää siinä keskenänne :). Oli kiva katsoa koko pätkä :)!! Kuvaa säkin oma video tänne, vaikka ihan omissa nimissä :)..

  Vastaa
 5. NNiina 04.04.2017

  Tää Mikon video on tosi super kiva ? Olisi kiva jos voit tehdä video sun päivästä ?Kyllä ootte ihana pari!

  Vastaa
 6. Päivi 04.04.2017

  Tää video oli kyl niin kiva :))) on kiva nähdä ihmisten arkea ja miten eri tavalla kaikki elää 🙂

  Vastaa
 7. Saija 05.04.2017

  Heipa! Laittelin sulle instassa jo aiemmin viestiä tästä… Kyselisin onko antaa vinkkejä ton teidän keittiönpöydän toteutuksessa? ☺️ Ootteko päällystäny vanhan pöydän betonilla/ mikrosementillä vai tehneet erillisen pöytälevyn, jonka asentaneet jaloille? ? Ja millä olette pinnan käsitelleet? Meillä on puupöytä, joka kärsinyt kahden lapsen kulutuksesta aika paljon, mietin sen päällystämistä suoraan mikrosementillä ja mahdollisesti lakka siihen päälle, tulisikohan onnistumaan. ? Teidän pöytä näyttää todella kivalle. ?? Kiitos jos kerkeät vastailemaan. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   aaa voi ei en oo huomannut! Joo tämä tehtiin pöytälevyn pintaan ja pintaa ei pitänyt käsitellä millään. Mikrosementti tarttuu melkeinpä mihin vaan.. Kannattaa kysyä tarkat ohjeet laittoon sieltä mistä ostaa sementin 🙂 Onnistut varmasti!! Ei mekää vanhoja tekijöitä olla 🙂

   Vastaa
   • Saija 12.04.2017

    Jes, kiva kiitos! ☺️

    Vastaa