5min kakku

koti & sisustus, loma, resepti

Mooi! Testasin ennen reissuun lähtöä extempore kakkua mikä koostui lähes valmiista aineksista. Lupailinkin jakaa sen täällä, mutta siitä ei tullut superhyvää, joten päätin lykätä postausta. Nyt kuitenkin Mikko kyseli kakun perään (ajattelin alkuun, että hän kehui vain kohteliaisuuttaan makua) niin ehkä nyt sittenkin jaan reseptin. Uskon tosin, että tämä toimisi 100 kertaa paremmin itsetehdyllä pohjalla tai vaikka marenkilevyä hyödyntäen.
Täytteeseen laitoin purkin kermavaahtoa ja melkein kokonaisen purkin vadelma tuorejuusto. Toi tuorejuusto oli muuten todella positiivinen yllätys. Sitä tulen varmasti kokeilemaan jatkossa kokkailuissa! 🙂 Laitoin lisäksi tuoreita mansikoita ja kostutin kakkupohjat maito&vanilja maito sekotuksella.
Herkulliselta kakku näyttää, ei käy kieltäminen. ;)..ja tietty iso plussa siitä, että kakun tekemisessä kesti 5min. Ihanaa päivää, mä kasailen huomiseksi postauksen reissuun liittyen ja vastailen teidän kyssäreihin. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. NNiina 06.07.2017

  Msn

  Vastaa
 2. NNiina 06.07.2017

  Nam Nam super hyvä näköinen kakku! ??

  Vastaa
 3. Happystarhome 06.07.2017

  Onpas herkullisen näköinen mansikkakakku 🙂 Tätä 5 minuutin kakkua voisin minäkin kokeilla 🙂 Kivaa torstaita <3

  Vastaa
 4. Jade 07.07.2017

  Herkullisen näköinen! <3

  Vastaa