syysvalo

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Huomenta! Tänään tulee ilmeisesti joku lämpöaalto (?). En tiedä osaanko uskoa siihen, että vielä tarkenisi melkein kesävaatteissa. Joka tapauksessa ajateltiin grillata ja saamme kaveriperheen seuraksi syömään. Vielä ehtii tehdä kesän perinteiset grillisetit. 😀
Mitä pidemmälle syksy etenee, valon määrä vähenee ja valokuvaus hankaloituu. Nämä kuvat otettiin meillä sisällä päiväsaikaan ja vaikka meillä on todella paljon ikkuna pinta-alaa, niin ilma oli kertakaikkisen hämärä eikä valoa saatu tarpeeksi. Siitä syystä kuvat ovat hieman epätarkkoja. Halusin kuitenkin julkaista nämä, keltaisen kotivalon saattelemana ja esitellä tämän ihanan kotimekon. Tai voisihan mekon stailata varmasti myös juhliin. Materiaali on todella pehmeää, mekossa on iso halkio keskellä ja molemmilla puolilla t a s k u t ! Rakastan taskuja ja ainakin mulla ne on aina super käytännöllisiä, kun lähes kokoajan jotain on mukana. Tämä asu oli eilen mulla päällä kun tein haastiksen Cosmopolitanin marraskuun numeroon. 🙂
Tänään meinataan nauttia toivottavasti lämpimästä säästä, hyvästä ruuasta ja ystävien seurasta. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
ps. Unohdin mainita eilisen ”brunssi”postauksen yhteydessä, että Lidlin hummus on aivan törkeen hyvää! Jos ei ole tuttua, niin kannattaa kokeilla.. Itse tykkään erityisesti ruissipsin (sour cream) kanssa herkutella hummusta. NAMI!

mekko / NA-KD * (siellä toimii koodi ”saraparikka20”, saa -20%)

kello / tämä / Cluse*

kultainen kaulaketju / Ginatricot

nahkainen nauha kaulassa / ?

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Laura 23.09.2017

    Upea mekko 🙂 käy sulle tosi hyvin

    Vastaa
  2. Miia 24.09.2017

    Hieno mekko! 🙂 Mistä olet ostanut tuon mekon? Syysilmat on aivan ihania varsinkin kun aurinko paistaa ja on vielä vähän lämpimiä ilmat. 🙂

    Vastaa