Hair Mask *

kauneus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / MayBeauty

Moi! <3 Jo pelkästään sana Hair Mask eli hiusnaamio saa mielenkiintoni heräämään. Sain tutulta yhteistyökumppanilta MayBeauty:ltä kokeiluun Moroccan Miracle Hair Maskin ja kerron teille nyt miten se on minulla toiminut.
Oon kertonut teille moneen otteeseen, että pyrin kasvattamaan hiuksiani ja näin ollen pidän latvoistani entistä parempaa huolta. En tietenkään halua huonostivoivia pitkiä hiuksia, vaan hyvinvoivat ja mielellään pitkät kutrit. 🙂 Mulla napsastaan töiden puolesta muutaman kuukauden välein latvoja, joten se homma on onneksi kunnossa. Mun vastuulle jää siis hiusten kunnon ylläpito ja hoito. Tämä MayBeautyn Hair Mask sisältää vain luonnollisia ainesosia ja se saa hiukset kiiltäviksi sekä helposti käsiteltäviksi. Naamio myös korjaa ja vahvistaa hiusta, mikä on itselleni juuri se Hair Maskin tärkein ominaisuus.
Hair Maskin käyttö on mielestäni nerokas ja poikkeaa muista aiemmin kokeilussa olleista naamioista. Naamio on nimittäin valmiissa päähineessä, joka asetetaan päähän, hierotaan ja laitetaan teipillä kiinni. Hair Maskin annetaan vaikuttaa puolisen tuntia, jonka jälkeen se huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Huomasin jo heti naamiota laittaessa sen ihanan tuoksun ja pois pestäessä käteni haroi todella pehmeää hiusta. Hair Mask antoi hiuksilleni jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien lisää eloa ja kiiltoa. Tuntuu myös, että hiukseni voivat paremmin. Toisen kerran jälkeen tulokset olivat vieläkin paremmat, joten luulen että täytyy itsekin tilailla tätä tuotetta lisää. 🙂
Olen huomannut, että MayBeautyn tuotteet ovat olleet seuraajilleni todella mieluisia ja ihana niin. Olen myös itse nauttinut uusista testailuista ja siitä, että saan tehdä näin mieluisan brändin kanssa yhteistyötä. Saan ilokseni jakaa teille -30% alekoodin: sphmask mikä toimii KAIKKIIN MayBeautyn tuotteisiin. Muistutuksena vielä, että mitään MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä. 🙂 Klikkaa tänne , niin pääset tsekkaamaan tuotteita! Nyt virkeää torstaita <3Sara

HIUKSET ENNEN KÄSITTELYÄ
HIUKSET PESTY SHAMPOOLLA JA KUIVATTU YLIMÄÄRINEN VESI POIS


PÄÄHINEEN ASETTELU30 MIN VAIKUTUSAIKA

KÄSITTELYN JÄLKEEN / KUIVA TUKKAVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Ilona 26.10.2017

  Oi, mielenkiintoinen uutuus! Niin rakastunut seerumiin, että laitetaan kokeiluun!

  Vastaa
 2. Aino 26.10.2017

  Mitenköhän käy, jos on pidennykset? Kokeilin kerran naamiota ja ei mennyt ihan putkeen kun vastalaitetut pidennykset tippuivat päästä…

  Vastaa
  • Satu 26.10.2017

   Pidennetyille hiuksille suositellaan käytettävän hoitoainetta ainoastaan latvoihin ja hiusten pituuteen. Ei tyveen missä on teipit, sinetit tms. Tyveen laitettaessa hoitoaine saattaa irrottaa/liuottaa teippejä tai sinettejä ja pidennysket tippuvat nopeasti pois. Hiustenpidennyksiin kannattaa käyttää kampaamon suosittelemia hoitoaineita, sillä joissakin hoitoaineissa on pidennyshiuksen rakennetta rikkovaa ainetta, mikä saa hiuksen pinnan karheaksi ja sitten takkuuntumaan nopeammin.
   En muista oliko se nyt sellainen rakennetta paikkaava vai tuuheuttava hoitoaine tms, mitä ei suositella.
   Itselle ainakin on suositeltu enemmänkin just siloittavaa ja pehmentävää hoitoainetta, mikä jättää hiusksen rakenteen siloiseksi ja näin ei takkuunnu niin helposti. (toki pidennyshiuksen laadullakin on merkitystä) 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   hmm.. voi olla että on liian hoitava pidennyksien kiinnitykselle.. kannattaa konsultoida varmaan sitä kuka on laittanut pidennykset 🙂 🙂

   Vastaa
 3. Kata 26.10.2017

  Moikka! Ei liity varsinaisesti aiheeseen, mutta mistähän tuo sun aamutakki tai vastaava mahtaa olla? Itellä aamutakki hakusessa ja tuo näyttää niin täydelliseltä ?

  Vastaa
 4. Iida 26.10.2017

  Kiva idea tollanen päähine, pitääkin varmaan käydä vähän ostoksilla, kerta viime kerrasta jo melko pitkä aika ?
  Ja haluun kanssa tietää mistä toi aamutakki on?

  Vastaa
 5. Katriina 27.10.2017

  Kerkesin tilaamaan jo naamion viikko sitten ja eilen kolahti postiluukusta paketti. Innolla kokeilemaan tänään saunan kanssa :>

  Vastaa
 6. Nelli 09.11.2017

  Ihanaa ❤ Oon käyttänyt pian 8 facemaskia ja saanut todella hyviä tuloksia aikaan niillä, kerran kuussa käyttänyt ☺ Sain myös maybeautylta kyseisen hiusmaskin testiin kun vastasin heidän tuotekyselyyn ja ootan innolla sen kokeilua ❤ Nyt sitten tilaukseen meni pore mask 8kpl setti tällä sun alekoodilla, kiitos siis niistä koska toi 30% on jo tuntuva alennus ☺

  Vastaa