viikonloppua kohti

design, koti & sisustus, me

Moikka! Kirjoittelen tällä kertaa töistä. Mulla on välillä pidempiä taukoja ja niiden aikana pystyn hyvin purkamaan maileja, kirjoittamaan postauksia jne. Aika usein ne menee kyllä myös lounastaessa, työkavereiden kanssa jutellessa ja kahvia/teetä juodessa. Se on kyllä toisaalta ihan parasta! Osaan arvostaa työyhteisöä ihan eri tavalla äitiysloma vuosien ja yrittäjänä aloittamisen jälkeen.
Meidän syksyyn on mahtunut yllättävän paljon vapaita viikonloppuja ja nyt mitä lähemmäksi joulua matkataan alkaa kalenteri täyttymään. Tänä viikonloppuna mulla on ystävän tuparit ja sunnuntaina mennään erään pienen neidin 2-v synttärijuhliin. Iltapäivällä käyn nappaamassa tytöt, käydään kaupassa ja haetaan Mikko kotiin. Tarkoituksena on kokkailla hyvää ruokaa ja ostaa huomisaamulle myös vähän spessummat aamupala tarvikkeet. Mitä te puuhaatte viikonloppuna?
Kuvissa näkyvät lyhdyt löysin Ikeasta ja niiden (..niin siis lähinnä tyttöjen) suhteen on mennyt tosi hyvin. Ollaan laitettu ne iltasella palamaan ja vitsit miten ne antaakaan tunnelmaa. Varmasti siirrän ne välillä myös terassin puolelle, mutta on kiva kun niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Meidän lattiasta alkavat ikkunat myös toki mahdollistaa sen, että ulkoa tuli näkyy myös sisälle.. Tämä on mielestäni yksi ihanimmista piirteistä kodissamme. Jos joskus rakennamme, niin muutamat jutut kopioisin täältä samantien. Kuvista hahmottaa vähän huonosti, mutta sain myös vaihdettua kulahtaneet hortensiat pieniin timanttituijiin. Jouluvaloja en ole vielä lähtenyt asettelemaan.. Eiköhän tämä asia korjata viikonlopun aikana. 🙂
Ihanaa viikonloppua! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Maria 03.11.2017

  Teidän koti ja varsinkin nuo ikkunat on niin ihanat <3 Ihanaa viikonloppua sinne! <3

  Vastaa
 2. Jenna 05.11.2017

  Ootko käyny koskaan Flamingon Outlet Tukussa?:) jos et niin suosittelen! Niin ihania sisustusjuttuja

  Vastaa
 3. Sami-Petteri 06.11.2017

  Ihanat noi korkeat ikkunat! Lyhdyt kuuluu kyllä talveen. Ihanaa luoda kynttilöillä tunnelmaa koti-iltaan. <3
  Terkuin, Sami-Petteri
  http://www.samipetteri.fi

  Vastaa