marraskuun suosikit

design, kauneus, koti & sisustus, me, muoti

*Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä / Cluse

Heippa! Mietin eilen mikä tällä hetkellä ilostuttaa arkea ja mitkä tavarat/tuotteet ovat suosikkejani näin marraskuussa. Olen nyt muutaman kuukauden tehnyt tämänkaltaisen postauksen ja on jännä miten ne ajankohtaiset tuotteet vaihtuu ja kuinka joka kerta on helppo keksiä niitä kivoja tavaroita. Klikkaamalla kuukautta pääset lukemaan lokakuun, syyskuun ja elokuun suosikit. Nyt lähden lasten kanssa ulos. Ihanaa päivää! <3Sara
Huulipuna & Kynsilakka / PUNAINEN! Odotan niin ensimmäisiä pikkujouluja ja sitä kun saan sipaista punaiset huulet kevyen silmämeikin pariksi. Punainen kynsilakka on myös must ja tykkään käyttää lyhyissä kynsissäni kirkasta punaista väri.
Glitterit luomilla / Näitä näkee nyt kaikkialla. Pakko kokeilla! Vaikka punaiset huulet vaalean silmämeikin parina kuulostaa hyvältä, niin samalla haluaisin kokeilla tätä muodikasta glittermeikkiä. Mistähän löytäisin hyvät glitterit ja tarvikkeet siihen miten glitter silmämeikki tehdään? Tietääkö kukaan? 😀
Untuvatakki / Joka kerta kun vedän tämän punaisen untuvatakin päälle, mut valtaa ihana olo. Takki on niin lämmin, iso ja juuri sopiva kylmään ilmaan. Aah! Miten voikaan tulla hyvä fiilis jos pukeutuu sään mukaan ja pysyy lämpimänä. Tykkään myös älyttömästi tästä räväkästä ja kirkkaasta väristä. Lila tykkää myös vähintään yhtä paljon tästä pehmeästä ihanuudesta.. 😀
Kalenteri / Ostin muutama viikko takaperin kalenterin ja kirjoitin siitä lokakuun suosikkien kohdalla. Nooh, silloin jo pohdin että ostan toisen kalenterin jos joku ihana tulee vatsaan. Tulihan se!!! Tämä kalenteri sisältää ihania lauseita ja spessujuttuja. Olenkin alkanut miettimään pitäisikö kehitellä jotain kalentereihin liittyvää.. Mulle se on todella tärkeä väline ja tarvitsen sitä monta kertaa viikossa, ajoittain monta kertaa päivässä. Onko kalenteri teille tärkeä väline ja kaipaatteko siltä mitää erityistä?
Kello & Cluse / Tämä* ihana ruusukultainen kello yhdistettynä marmoriseen kellotauluun on niin kaunis. Mielestäni täydellinen lähestyvään jouluun ja tuleviin pikkujouluihin. Odotan myös innolla Cluselta tulevia koruja.. Jee! Niin ihana kellomerkki, että voin vaan kuvitella kuinka kauniita koruja heiltä tulee kellojen kavereiksi.
Lakritsi suklaa / Rakastan näitä Lakrids:in tuotteita. Niin hyviä. En ole koskaan joutunut pettymään. Näissä on hyvä myös se, että muutama pallero usein jo riittää kun ne ovat niin täyteläisiä ja makeita. Okeeei, olen saanut joskus rohmuta kerralla enemmänkin. 😀 Kannattaa ehdottomasti maistaa, jos ei ole entuudesta tuttuja. Näissä on myös todella kauniit purkit, joten mieluusti näitä kuskaa lahjaksi tai pitää kotona esillä. 🙂


takki / na-kd*

kello / tämä* / Cluse*

kalenteri / Dream Cozy / Monday To Sunday

Lakrids / Country White

Huulipuna / Lumene*

huulivoide / NYX

Kynsilakka / Loreal

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Merikapteenin vaimo 14.11.2017

  Minä rakastan kalentereita! Rakkauden blogissamme onkin postaus uudesta kalenteristani vuodelle 2018 (Hyvä Vuosi 2018). Kiinnitinkin heti huomiota kalenteriisi, mistä ja millä nimellä voin sitä täällä metsästää? Kiitos 🙂 Tämä postaus aihe on kiva. Tiedä vaikka itsekkin sellaista väkertäisin 🙂 Kiitos vinkistä! Hauskaa päivää <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2017

   Heippa! <3 Kalenteri on Dream Cozyn.. mutta en tiedä mistä kaikkialta sitä voi ostaa.. Ilmeisesti se myy nopeasti loppuun. Itsellä osui silmiin Monday To Sunday sisustuskaupassa. Kalenterit on kyllä parhautta! 🙂 IHanaa päivää sinne myös!! <3

   Vastaa
   • Merikapteenin vaimo 14.11.2017

    Kiitos <3 Ja lukihan se näemmä tuossa postauksen lopussakin, minä taas innostuin niin kuvista 😀
    Katsotaan jos se täältä Turun seudulta jostain löytyisi.
    Leppoisaa iltaa <3

    Vastaa
 2. Reetta 14.11.2017

  Moikka! Uskoisin, että parhaimmat glitter-tuotteet (ainakin näyttävimmät) löytyvät Glitternistin nettikaupasta. Pientä glitteriä varmasti löytyy useista meikkikaupoista. Pientä hileglitteriä oon ite kiinnittänyt meikinkiinnityssuihkeella, mutta vaseliini ja ripsiliima toimivat myös isompien glitterien kanssa. Glitterillä koristelu onnistuu kun laitat ensin kiinnitysaineen (vaseliinin tms) iholle ja siihen päälle sormella tai siveltimellä glitteriä. 🙂 Aiheesta löytyy myös useita Youtube videoita. Jos ja kun teet glittermeikkiä, niin jaathan sen täällä!

  Vastaa
 3. kaisu 14.11.2017

  Moi 🙂 Täällä pikkujoulukausi on jo avattu, ihana viettää aikaa ystävien kanssa. Mulla on tulossa paljon erilaisia pikkujouluja, osa melko rauhallisia ja toiset ihan jotain muuta 🙂 Kalenteria en nykyään käytä muuta kuin sitä mikä puhelimesta löytyy, aina välillä tosin tekee mieli ostaa ihan tavallinen kalenteri, kun näkee jossain jonkun kivan. Tähän aikaan vuodesta mulla yleensä suklaan kulutus lisääntyy, mutta täytyykin laittaa nuo lakritsit kokeiluun 🙂 Kivaa viikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2017

   Kuulostaa kivalta kaikki suunnitelmat 🙂 ja toi suklaa, aah! <3 ihania päiviä sinne!!

   Vastaa
 4. Clara 16.11.2017

  Lila on niin suloinen tuossa takin päällä?
  Minulle perinteinen kalenteri on elintärkeä, puhelimen kalenteria ei tule käytettyä. En muistais millään kaikkia menoja ja tärkeitä tapahtumia (esim. synttäreitä) ilman sitä.
  Tämä oli kiva postausaihe :)! Näitä lisää! Olen vasta vähän aikaa lukenut blogiasi (sinun blogi on ainoa jota seuraan), ja täytyy sanoa että olen jo niin inspiroitunut ja ihastunut tähän?! Elämänasenteesi ja -arvosi ovat lähellä omiani, ja blogisi lukeminen saa aina hyvälle tuulelle 🙂 kuvat on myös aina ihania? positiivisuus ja iloisuus elämänasenteena huokuvat blogistasi 🙂 kiitos Sara?

  Vastaa