black friday

me, muoti, ootd

Helou! Mun tekstareihin satelee kaikkia mainoksia, vaikka yleensä en saa mitään ”turhaa” operaattorin kautta (..muutenkin käytän lähinnä whatsappia). IG täyttyy myös huikeista Black Friday vinkeistä ja alennuskoodeista. Tänä vuonna olenkin saanut ennätysajoissa monet joululahjat ostettua ja vielä sellaisia tuotteita mitä alun perin ajattelin. Kannattaa kurkkia tänään niitä omia suosikkeja tai mielen päällä olevia lahjaideoita koska monessa paikassa on isot alet.
Nyt postaaminen jää hieman vajaaksi, koska lähdetään ystäväni luokse leikkimään ja viettämään aamupäivää. Illan & yön vietän siskojeni kanssa, kun lähdemme rentoutumaan kolmisteen. Kertakaikkiaan IHANA viikonloppu tulossa. Mitä te meinaatte tehdä? Ja hei tykkäättekö tästä Black Friday hypestä vai meneekö yli? 🙂 uhka vai mahdollisuus 😀
Halaus!<3Sara

Toimivat alekoodit

Bangerhead / -25% kaikesta

Skidi.fi / -15% / PARIKKA15 / toimii skidi-fi verkkokaupassa 10.12 saakka

NA-KD / -30% / saraparikka30 / 21.11-26.11

KUVAT / Amanda Aho


 

mekko & nahkatakki / nakd*

kengät / flatterd*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Merikapteenin vaimo 24.11.2017

  Täällä nautitaan luonnosta, käsitöistä ja kuvaamisesta muutama päivä <3
  Black friday on mielestäni ihan kaupallinen humputus, millä ei ole mitään virkaa meidän elämään 🙂
  Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
 2. Jansku 24.11.2017

  Toki on kivaa, jos jokin tuote, jota tarvitsee, on alessa. Mutta kokonaisuutena black friday on kaamea, etenkin luonnon kannalta. Se saa ihmiset ostamaan hulluna kaikkea turhaa ja lisää ylikulutusta. 🙁 Joka tuutista tulee mainoksia koko ajan. Vaikka ostos olisi harkittu, silti tavallaan tukee tätä päivää, koska ilman ostajia aleja ei varmaan olisi tässä mittakaavassa. Eli lähinnä luonnon puolesta tulen surulliseksi, vaikka muuten shoppailussa ei sinänsä vikaa.

  Vastaa