työpisteellä

design, koti & sisustus, loma, me

Moikka! Ollaan asuttu tässä kodissa nyt reilun vuoden verran ja koskaan aiemmin mikään yhteinen kotimme ei ole tuntunut näin kodilta ja ihanalta paikalta. Täällä tunnemme olevamme kotona ja vaikka joskus saatamme vielä muuttamaan, niin uskon että tämä koti tulee tuntumaan ihanalta aivan viimeisiin hetkiin saakka. Mulle oli tärkeää saada työpiste kotiin ja se mahtui hyvin yläkerran mini aulaan. Mitään muuta järkevää tuossa pienessä tilassa ei oikeastaan voisi olla. Toki siinä voisi pitää senkkiä tms muuta säilytystilaa, mutta onneksi kaappeja täältä löytyy jo ennestään.
Mietin, että työpisteen pitää olla siro ja ehdottomasti sellainen, että saan paperit jne piiloon. Työpöytä löytyi ikeasta ja se ajaa mielestäni asian oikein hyvin. Tuoli on tosin huono ja en pysty vaihtamaan istuessa helposti asentoa.. Se pitää kyllä vaihtaa jossain vaiheessa. 🙂 Todellisuudessa teen paljon töitä myös alakerran ruokapöydän ääressä, mutta olen päättänyt että jatkossa keskityn siihen että työt pysyisi yläkerran pisteellä. Helposti ne työasiat muuten leviää koko kämppään jos ei keskitä tekemistä. Olisi myös helpompi pitää ”vapaa hetkiä” alhaalla, silloin kun päivät ovat pitkiä koneella.
Laitettiin työpöydän taustalle raitatapetti ja se tuo mielestäni kivaa ryhtiä tilaan. Aiemmin seinä oli valkoinen ja jotenkin näytti pliisulta. Täältä näette (viimeinen kuva) miltä tuo valkoinen seinä näytti. Postauksesta huomaa myös hyvin valon voiman ja miten ihanilta nuo kuvat näyttääkään. En vain malttanut olla äsken kuvaamatta, kun lapset nukkui ja pöytä oli kerrankin siistissä kunnossa. 😀
Onko teillä työpiste kotona? Hoidatteko työt sen ääressä vai jossain muualla? <3Sara
ps. Mitä parhainta uutta vuotta kaikille teille!!!! Onnea ja kaikkea hyvää vuoteen 2018 <3<3Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Mari 02.01.2018

  Kivalta näyttää työpiste! Pakko kommentoida että varmistattehan että lapsukaiset eivät saa hyviä ideoita kiivetä tuolle pöydälle ja kurkotella kaiteen yli. Terveisin hössöttävä kolmen pienen lapsen äiti 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Kiitti 🙂
   Hyvä pointti!
   Lapset eivät vietä aikaa keskenään yläkerrassa. Meillä ei ole esim portteja rappusissa ja siinä näen ehkä suurimman vaaran 😀 Äidin työpöytään ei saa myöskään koskea kun se on täynnä ”tärkeitä työpapereita”. Pitää toki olla valppaana kun tytöt kasvaa ja miettiä toisia ratkaisuja! 🙂

   Vastaa
 2. Jensku 02.01.2018

  Täällä myös ylivarovainen kolmen pienen (5.v 3.v ja 9kk) lapsen äiti.Mä myös säikähdin tuota pöydän paikkaan ihan turvallisuus syistä! 🙂 Sulla on aivan ihana blogi ja käyn joka päivä katsomassa oletko postannut taas jotain 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Ihana kuulla, kiitos <33
   Joo, se on totta! Pitää olla super varovainen!<3

   Vastaa
 3. Tiina 02.01.2018

  Teillä on niin ihanan näköistä! ? en vaan voisi meillä laittaa ikinä pöytää tuohon kun villit 2v ja 3v menisivät aivan varmasti tuohon seisomaan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   hehe, jep, meillä muksut ei saa olla yläkerrassa keskenään.. he eivät myöskään saa koskea työpöytään, kun se on täynnä ”äitin tärkeitä työjuttuja”. 🙂 Mutta pitää tosiaan olla valppaana kun vuodet vierii!

   Vastaa
 4. HM 09.01.2018

  Aikun kivannäköinen! Mie olen samantyylistä pöytää katsellut Jyskista ja Vekelläkin näytti olevan. Tarvitsen läppärille pöydän ja ompelupöydäksikin sopisi tuo malli. Harmi vain että kipeänä en ole jaksanut käydä kaupassa paikanpäällä katsomassa ja fiilistelemässä.

  Vastaa
 5. Lilli 10.01.2018

  Hui, etkö pelkää että lapset kiipeää pöydälle ja tippuvat alas?!?!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   No en mä oikeastaan, kun lapset eivät saa olla yläkerrassa keskenään. Mutta tosiaan pitää olla tulevaisuudessa tarkkana ja miettiä kenties joku ratkaisu 🙂

   Vastaa