viikonlopun parhaimmistoa

design, koti & sisustus, lapset

Huomenta! <3 Eilinen vierähti SuomiLove konsertissa ystävän kanssa ja vitsit miten ihana ilta takana. Lähdettiin kohti Lahtea meidän autolla, käytiin syömässä ja nautittiin karkkien kera konsertista. Ihan parasta! Mikko oli myös kavereiden kanssa juhlimassa ja tytöt puolestaan oli kotosalla siskoni kanssa. Pian lähdetään brunssille Helsinkiin ja saadaan seuraksi kavereita. Iltapäivällä puolestaan mennään kuusi vee synttäreille, joten touhua riittää. Vaikka välillä tyhjät viikonloput tekee terää, niin kyllä toisaalta nämä aktiiviset myös. Töihin liittyvät stressit ja ajatukset karisee mielestä, kun pääsee konkreettisesti tekemään muuta ja tapaamaan läheisiä joita ei joka viikko ehdi näkemään.
Kuvat ovat ystävänpäivän jälkeiseltä päivältä, kun löydettiin postilaatikosta tytöille kirje. <3 Ystäväperheen pienet pojat olivat tämän tehneet ja nyt se löytyy kunniapaikalta leikkihuoneesta. Matilda ihmetteli vain, että ”Mistä Eero voi tietää, että tästä tulee mulle niin hyvä mieli?”.. En kestä noita isoja ajatuksia ja kysymyksiä. <3 Ihanasti ajateltu tuo ystävänpäiväkortti.
Kuvista huomaa, että molemmilla tytöillä on h&m trikoomekot.. Siis vaikka tuolta vaatekaapista löytyy kaikenlaisia ihanuuksia, niin joka päivä ja lähestulkoon aina kotona tytöillä on henkka maukan pienet mekot päällä. Ne tykkää niistä kovasti ja näin on ollut jo pitkän aikaa. Ollaan pidetty kotimekot kotimekkoina ja sitten kun lähdetään päviäkotiin tai muualle niin laitetaan eri vaatteet. Tämä on mennyt toistaiseksi läpi. 🙂
Nyt kuppi kahvia ja odottelemaan brunssille lähtöä! Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Katja 18.02.2018

    ????

    Vastaa
  2. Katja 18.02.2018

    Täh. Mun edellinen viesti ei ihan näytä siltä mitä sinne kirjoitin. Suukkoloita lähettelin????

    Vastaa