viikko palasina

design, koti & sisustus, me, ootd, pohdintaa

Huomenta! <3 Juuri heräilen kahvikupin avustuksella ja Mikko lähti viemään tyttöjä päiväkotiin. Voisinpa löhöillä tämän päivän kuvissa näkyvässä pyjamassa.. ei mahdollista! 😀 Starttaavan viikon hahmotus alla. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara
Pitkiä kuvauspäiviä. Joskus (aika harvoin) on pitkiä päiviä jolloin kuvataan monta kohtausta putkeen ja tällöin pitää harjoitella, valmistautua ja keskittyä entistä paremmin. Tällä viikolla mulla on pitkiä päiviä monta.. Sinänsä ihan hauskaa, kun pääsee tekemään vähän erilaisia juttuja. 😉
Arkivapaa. Tasapainoksi tiistaina on arkivapaa ja pidän tytöt kotona. Meinataan treffata meidän kavereita, ulkoilla ja olla yhdessä. Arkivapaat ovat edelleen suuria suosikkejani ja koen, että niiden avulla äippälomalta pois siirtyminen ei ollut yhtään niin hankalaa. Vaikka töitä riittäisi tehtäväksi, niin tärkeintä mulle on tsekata aika lasten kanssa ja sen jälkeen järkätä muut asiat. <3
Liikunta. Illalla joogaa/piltesta ja muutama lenkki viikon aikana. Käytiin siskon kanssa eilen kävelyllä ja ehdittiin vaihtaa monta hyvää ajatusta. Tykkään usein kuunnella podcasteja, soittaa jollekin tai treffata siskoa lenkin yhteydessä.
Smoothie. Kiireisinä päivinä mun on vaikea syödä isoa annosta ruokaa, mutta samalla en kyllä yhtään pysty toimimaan jos en saa ruokaa. 😀 Tähän toimii parhaiten ruokainen smoothie. Tämän hetken suosikista löytyy: pakaste mangoa, pinaattia, avokadoa, mantelimaitoa, chiasiemeniä, inkivääriä.
Sauna. Ollaan käyty saunassa lähestulkoon joka ilta arkena ja se kyllä aloittaa hyvin iltarauhoittumisen. Sen jälkeen en enää palaa koneelle tai vilkuile puhelinta.
Kohti kevättä! Joka viikko ollaan lähempänä kevättä. Mieletöntä miten joka vuosi valoisuus pääsee yllättämään. Ihanaa herätä puoli kahdeksan valoisaan kotiin. 🙂 Kevät on ehdottomasti suosikki vuodenaikani.
Pyjama & aamutakki / Lindex / Polhem / saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. P 19.02.2018

  Mikä tuon mustan seinän sävy on? 🙂

  Vastaa
 2. A 19.02.2018

  Oon monesti miettinyt tuota pakaste mangon käyttämistä smoothiessa, mutta sen käyttö on hieman arveluttanut sillä pitääkö nekin keittää ennen käyttöönottamista? Ulkomailta tuoduissa marjoissa on ainakin suosituksena ja välillä pakasteessa on tämä kehoitus samassa kohtaa missä mangot ovat…

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2018

   Heippa! 🙂 Täytyy myöntää, että en ole itse perehtynyt tähän kummemmin.. käytetään vain suomalaisia marjoja, mutta tosiaan tuo mango tulee ulkomailta. Itse olen ainakin toistaiseksi käyttänyt sitä ihan suoraan. 🙂

   Vastaa