aamupäivän kuvat ja ostoslista

lapset, me, ootd, pohdintaa

Helou! Täällä juodaan kahvia ja tytöt katsoo Barbie delfiini elokuvaa. 🙂 Kohta mennään saunaan ja huomenna työt kutsuu. Kuvituksena meidän aamupäivä, kun käytiin verkkokaupan jälkeen pyöräilemässä sekä leikkipuistossa. Ostettiin kameraan uusi objekti ja Mikko hommasi Gopron. Nämä kuvat ovatkin varmasti viimeiset (paitsi jos julkaisen reissusta vielä jotain) vanhalla objektilla joten toivottavasti kuvat ovat jatkossa asteen parempia. Ihanaa ja leppoisaa sunnuntaita! Alla on listausta siitä millaisia tuotteita löytyy tällä hetkellä mun ”ostoslistalta”. <3Sara
NARS / poskipuna / Juteltiin (Salkkareitten studiolla) maskeerajan kanssa pitkät pätkät hehkuvasta ihosta ja siitä miten tykätään meikata. Häneltä tuli vinkki NARS poskipunaan (semmoinen voidemainen puikko) ja äkkiä googlettelemalla tajusin että kaikki muutkin hehkuttaa sitä. Olen usein se tyyppi joka herää asioihin liian myöhään. 😀 En tajunnut, että tuotetta ei löydy Suomesta vaan se pitää tilata tai ostaa matkan päältä. Pitääkin tsekkailla nyt kevään/kesän reissuissa joskos saisin tämän ihanuuden omaan meikkipussiin. Kesällä nimittäin tykkään todella natsku meikistä ja heleyttävä poskipuna tuli todella tarpeeseen. Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

Zara / nahkaleggarit & ballerinat / Sain äidiltä Zaran lahjakortin synttärilahjaksi ja sieltä on toiveissa joko nahkaleggarit tai jotkut kivat ballerinat/avokkaat. Mulla on käytössä oikeastaan yhdet ”hienommat” ballerinat ja muuten löytyy lähinnä tennareita. Jotkut uudet olisi ihanat kesäksi. Nahkaleggareita en sen sijaan omista ollenkaan ja olen sopivia katsellut jo pitkään. Pitää vierailla Zarassa piakkoin. Harmikseni unohdin ottaa lahjakortin Espanjan reissulle mukaan, koska siellä hinnat ovat paljon huokeammat Zarassa ja olisin saattanut saada molemmat samalla summalla.

Tytöille ei ole ostoslistalla oikeastaan mitään. Kevätvaatteet ulos ja sisälle löytyy.. Ostin alku keväästä h&m valkoiset lenkkarit tytöille, kun en raaskinut ostaa hyväksi todettuja adduja. Sitten ensimmäisellä kerralla lenkkareihin tuli naarmuja ja jälkiä joita ei enää saa pois. En jaksa yhtään stressata tai varoa lastenvaatteiden/kenkien suhteen, joten niiden täytyy kestää kulutusta ja käyttöä. Vaikka usein olen sitä mieltä, että hinta ei korvaa laatua niin monissa asioissa se myös todella on niin. Viime viikolla eteeni sattui sattumalta Stockalla addujen kengät alessa ja meinasin kävellä ohi. Sitten mietin, että ei vitsit nyt mä kyllä nappaan ne mukaan. Hyvä kun nappasin, koska olen iloinnut niistä jo nyt tosi paljon. Henkkamaukan lenkkarit pääsee vaikka tarhanpihalle kevääksi. 🙂

Koti / Siis tiedättekö kun iskee se pahimman luokan sisustusvimma..? Niin, että katselet ympärille ja toteat, että tyyliin kaikki pitäisi mennä uusiksi.. 😀 hahaha, no ei nyt tietenkään oikeasti, mutta jotain piristettä tarvitsen. Olen googlaillut ja etsinyt inspiraatiota siitä millaista muutosta toivon kotiin. Luultavasti suuntaan ensiksi katsomaan mitä kaikkea löytyy omasta takaa ja vaihdan esim julisteet. Toisena tsekkaat tyynynpäälliset ja mattojen tilanteen. Mitään isoja huonekaluja tms ei lähdetä vaihtamaan. 🙂 Ehkäpä suuntaan myös Plantageniin viherkasveja katsomaan.. 😉

Ulkokalusteet / Kevään kynnyksellä ulkotilat alkaa taas kiinnostamaan ja mietitäänkin kuumeisesti mitä tehdään yläterassille ja muutetaanko alaterassilla järkkää tms. Uusia kalusteita tarvitaan varmuudella ja ehdotinkin Mikolle Stockan hullareille tulevia Hay Hee Lounge tuoleja. Josko niistä tulisi meille hyvät löhötuolit ulos..? Pitää myös ryhtyä jonkin verran puutarhahommiin, vaikka se ei ole juttuni. Haluaisin olla paljon parmepi viherpeukalo mitä todellisuudessa olen. 😀 Joten helppohoitoista ja käytännöllisyyttä tänne, kiitos! 🙂

kumisaappaat / Hunter

farkut / Bershka

neule / 100% merino / Cubus*

takki / Umbro*

pipo / Vaiko *

laukku / Louis Vuitton

Lastenulkovaatteet / Polarn O Pyret *

Lasten kumisaappaat / Crocs

Lasten pipot / harmaa= hm, viininpunainen= costo

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *