sinä kysyt – minä vastaan

me, pohdintaa

Ois kiva kuulla sun näkemyksia blogi/ig-yhteistöiden tekemisestä. Millä perusteella teet yhteistyötä eri tahojen kanssa ja mitä mieltä olet ylipäätään yhteistyöjutuista? Tuntuu, että tämä asia herättää välillä paljon keskustelua.
Tämä asia tuntuu kyllä herättävän keskustelua ja olen itsekin saanut osakseni krittiikkiä sekä positiivisia viestejä yhteistöiden osalta. Olen todella tarkka yhteistöiden suhteen ja en oikeastaan tunne ketään vaikuttajaa joka ottaisi kaikki tarjotut yhteistyöt vastaan. Ihan jo määrällisesti olen tarkka siitä mitä otan.. Teen kaupallisia yhteistöitä vain tietyn määrän, koska minulla on lisäksi näyttelijäntyö joka vaatii tietysti aikaani. Yhteistyökumppani pitää tuntua luontevalta ja minulle oikealta jotta lähden tekemään yhteistyötä. Tykkään myös älyttömän paljon pitkistä yhteistöistä ja muutamien kumppaneiden kanssa olemmekin toimineet yhdessä pian jo muutaman vuoden. Edelleen toivon, että lukijat ja seuraajani muistavat sen että aikani ei riitä siihen, että kirjoittaisin huttua ja esittäisin jotain muuta mitä en ole. Olisi myös vaikeaa keksiä hintaa sellaiselle mainonnalle minkä takana en voi itse seistä. Itseäni kaupalliset postaukset ei haittaa, varsinkin kun ne merkitään nykyään niin selkeästi ja usein niiden sisältö on todella hyvin tuotettua. 🙂

Mitkä on sun tän hetken lemppari tv-sarjoja/mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?
Moderni perhe, Kardashianit, Riverdale.. ja randomisti katson vaikka mitä 😀
Mikä on ollut tähän mennessä vaikeinta vanhemmuudessa?
Vaikeinta mulle on ehdottomasti se jos lapsi voi huonosti ja on kipeänä. Meillä muksut ovat olleet lähestulkoon aina terveitä, mutta Mimosan rs-virus 5 viikkoisena on jäänyt mieleen. <3 Vaikka silloin selvittiin ilman sairaalan osastolle menoa, niin huoli pienestä kasvoi todella isoksi. Sairaiden lasten vanhemmille <3<3<3<3 sanat ei riitä tässä kohtaa.

Tyttöjen eroavaisuuksia ja yhteläisyyksiä..? Tarkoitan ihan siis ulkonäköä, luonnetta ja kehitystä.
Tytöt on molemmat reippaita, positiivisia ja melkoisia vauhtihirmuja. Kaikki näkee ulkonäön omalla tavalla, mutta ehkä suurin osa on sitä mieltä, että Matilda on lähes mun kopio ja Mimosa muistuttaa Mikkoa. 🙂

Miten urheilet ja pysyt hyvässä kunnossa lapsi arjessa?
Hyvästä kunnosta voi olla montaa mieltä.. 😀 Liikun aina kun voin ja tykkään lenkkeillä sekä joogata/tehdä pilatesta kotona. Nyt pitäisi kyllä aktivoitua ja päästä välillä jonnekin tunnille.

Käytätkö alkoholia ja jos ni minkä verran suunnilleen ja kui usein?
Käytän aika vähän alkoholia. Oon aina käyttänyt. Se ei vaan sovi mulle.. Jos juon yhtään liikaa (tyylii neljännen lasin kohdalla :D) alan voimaan pahoin ja pahimmassa tapauksessa alan oksentamaan.. 😀 Tykkään viinistä (kaikki värit passaa ;D) ja nautin lasillisen-pari muutaman kerran kuussa.

Olisi mielenkiintoista saada postausta noista podcasteistä :)?
Joo, hei mä tykkään ihan hirveästi kuunnella podcasteja. Itse kuuntelen niitä Suplasta ja iPhonen ”podcast” apin kautta. Spotifyssä on ilmeisesti myös kaikki podcastit kuunneltavissa. 🙂 Sieltä esimerkiksi ”afterwork” on tosi kiva. Suplasta kuuntelen kaikkea sekalaisesti. Kannattaa rohkeasti lähteä kuuntelemaan ja etsiä itselle mielekästä kuunneltavaa. Pian siihen hommaan pääsee kärryille ja sitten löytääkin helposti itselle sopivia ohjelmia/jaksoja. 🙂

Kysyisin, montako vaatetta omistat ja mitä mieltä olet minimalismista? Kysyisin myös, paljonko Vuittonin musta laukkusi maksoi ja ennenkaikkea mitä kautta sen hommasit? Vielä kysyn, mitä ajattelet luonnonkosmetiikasta ja voisitko vaihtaa synteettisen kokonaan siihen?
Vaatteita omistan varmasti liikaa.. Vaikka tällä hetkellä olen kyllä tyytyväinen tilanteeseen. 🙂 Kävin juuri ennen reissua vaatekaapin läpi ja vein kolme isoa pussillista vaatteita Hope yhdistykselle. Jotenkin vaatteisiin jään ihan erilailla ”kiinni” kuin mihinkään muuhun esineeseen tai tavaraan. Aina menee oma aikansa ennen kun olen valmis luopumaan jostain vaatteesta. Vuittonin laukkuja mulla on kaksi joista toinen on 6vuotta vanha ja uudempi on viime vuoden ostos itselleni. Ensimmäisen laukun sain Mikolta lahjaksi ja tuon uudemman laukun ostin itselleni kun perustin oman yrityksen.
Olen testaillut viime aikoina paljon luonnonkosmetiikkaa ja tällä hetkellä käytän mm. Olivia Klein sarjaa sekä IDUN Minerlas meikkisarjaa. Molemmista tykkään kovin ja jatkan testailua. Luulen, että ihan kokonaan en ainakaan tässä vaiheessa vaihda, mutta miksailen varmasti. Työni puolesta saan paljon uutuksia testaukseen ja kuvausmeikkeihin en voi vaikuttaa, joten en halua liikaa rajoittaa ainakaan vielä sitä mitä tuotteita käytän.

Haluatko joskus vielä lapsia? 
Kyllä varmaan haluaisin. 🙂

Oletko ikinä nukkunut teltassa, ja mitä muistoja sinulle tulee telttailusta, tai oletko jopa sattunut olemaan partiolainen tai onko sinun nuoruudessa ollut partio millään tavalla näkyvillä?
Olen nukkunut useat yöt teltassa. Teininä telttailin paljon läheisen järven rannalla. Tykkään kovasti olla ulkona ja uskon, että tullaan telttailemaan joskus perheen kanssa. Mikko on tästä hommasta itseasiassa hyvinkin kiinnostunut. 🙂 Partiosta mulla ei ole mitään kokemuksia. 🙂

uimapuku, kimono, kengät / NA-KD*

arskat / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Kata 10.04.2018

  Mäkin oon ihastunut podcasteihin ja Afterwork on kyllä huippu!<3
  Tosi kivoja nää kuvat!<3

  Vastaa
 2. Johanna 20.04.2018

  Mukava lukea vastauksia lukijakysymyksiin, ja parhaita omasta mielestä on perhe aiheiset, yllätys yllätys ?
  Jos sulla on mielenkiintoa ja aikaa niin ois ihan mahtavaa saada sun ajatuksia äitiydestä https://onnellinenjohanna.blogspot.fi/2018/04/blogihaaste-aideille.html
  Mukavaa viikonloppua ?

  Vastaa