kuulumiset ja -joko tai-

design, koti & sisustus, me

Moi <3 Me ollaan oltu koko aamupäivä liikkeellä ja nyt tultiin kotiin. Matildalla oli tanssi ja siitä suunnattiin moikkaamaan kavereita. Käytiin yhdessä sushilla ja piipahdettiin muutamilla kaupoilla. Nyt mennään ihan pian ulos, koska tuo sää on mitä parhain. Saatiin Lila mummilta&vaarilta kotiin pari päivää sitten ja kyllä sitä kerkesi tulla ikävä. He ovat aivan mahtavia, kun aina jaksaa ottaa Lilaa mökille ja ”lomailemaan” sinne heidän luokse. Tytöt harjoittelevat innokkaasti Lilan ulkoiluttamista ja kisailee siitä kumpi saa pitää hihnaa. 🙂

Tänään illalla ajattelin konehommien lisäksi rullailla ja tehdä jonkun joogan. En ole ikuisuuksiin ollut näin motivoitunut urheilun suhteen ja kokenut että saan siitä konkreettista energiaa. Taitaa olla joku ihme keväthurmos mikä muhun on puraissut, koska juuri toissa postauksessa hehkutin miten hyvä työbuugi on päällä. 😀 Tänä viikonloppuna osaltani jää väliin Inspiration Blog Awards tapahtumat, kun olen lasten kanssa.. mutta seurailen täältä juhlatunnelmaa ja ketkä pokaa pystit. 🙂

Kuvissa vilkkuu meidän uusi juuttimatto. 🙂 Kuvailen sitä tarkemmin kun saan muut asiat kotona järjestykseen. Tänään juuri löysin nätit tyynynpäälliset ja vkl laitan muutaman uuden julisteen tilaukseen. Iiiihanaa viikonloppua! <3Sara

Tässä alla vielä randomisti tämän hetken valinnat.. Meneekö teillä samalla tavalla? 🙂

maito / vesi

suklaa / karkki

kuuma / kylmä

rantaloma / kaupunkiloma

tanssi / laulu

pizza / pasta

pop / rock

banaani / omena

mansikka / vadelma

mustikka / puolukka

ruisleipä / vaalealeipä

kinkku / juusto

bussi / juna

kävellen / pyörällä

kesä / talvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. kata 15.04.2018

    Teillä on kyllä niin kaunis koti ja Lila on Super suloinen<3 Ihanaa viikonloppua!

    Vastaa