ensimmäiset terassikelit

design, koti & sisustus, lapset, loma, me, pohdintaa

Iltaa <3 Grillattiin tänään kunnolla ensimmäistä kertaa. Saimme perhettä kylään ja lapset leikkivät innoissaan ympäri pihaa. Siivottiin eilen terassi ja laitettiin kaikki pihalla kuntoon kesää varten. Pestiin trampoliini, istutin uusia kukkia ja katsottiin lasten pihalelut läpi. Mikko haki tänään lisää hiekkaa minien hiekkalaatikkoon ja puhallettiin myös ensimmäiset saippuakuplat. Kaikin puolin ihana viikonloppu takana! Nappasin nämä kuvat eilen, kun paistettiin meille vielä iltamyöhällä yhdet makkarat. Ulkona tarkeni neuleessa ja kesän tulon pystyi tuoksuttamaan. Nyt mietitään, että pitäisikö meidän hommata terassille sohvaryhmä vai onko ruokapöytä käytännöllisempi.. Ääh, en tiedä. Tuntuu, että molemmat ei ehkä mahdu, koska sitten terassi menee aika tukkoon. Muistan viime kesänä kaivanneeni sohvaa ja nojatuolia mutta nyt tuntuu että pöydällä on enemmän käyttöä. Ehkä pitää vielä mittailla ja miettiä josko molemmat kombot saisi terdelle mahtumaan. 🙂 Meillä on myös yläterassi täysin käyttämättömänä ja sinne toki voisi koota vaikka millaisen lounge alueen.. Kunpa saataisiin se tila hyötykäyttöön. Kirjoittelen näistä lisää kun tehdään päätöksiä ja saadaan laitettua kotia enemmän meidän tarpeita vastaavaksi. Olen välillä järjetön hätähousu ja kaikki pitäisi saada heti toimimaan. Fakta on kuitenkin se, että asiat vievät oman aikansa ja monesti vasta käytäntö näyttää mikä toimii parhaiten.

Nyt hyvää yötä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. kata 06.05.2018

  ihanan näköistä<3 paras sää ollut ulkona, aurinkoista uutta viikkoa!<3

  Vastaa
 2. Laura 07.05.2018

  Ihanan näköistä! 🙂 Mistä nuo isot, vaaleat ruukut ovat?

  Vastaa
 3. Kati 07.05.2018

  Mistä hommasitte hiekkalaatikkon hiekan?

  Vastaa
 4. Annika 07.05.2018

  Tosi kaunis ruokailuryhmä. Löytyisiköhän tuollaista vielä jostain kaupasta?

  Vastaa
 5. Maris 08.05.2018

  Kivan näköistä! Meillä vielä takapihan terassi vaiheessa. Uudet kalusteet on ostettu. Vielä pitäisi pestä terassi ja järjestellä tavarat omille paikoilleen. Ja odotella, että viimisetkin lumet sulaa ja ilmat vähän lämpenee, pääsee istuttamaan kesäkukkia 🙂

  Vastaa
 6. Essimm 08.05.2018

  Mä odotan jo kuumeisesti, että saisi tosi ison parvekkeen tai oman pihan. Ei mitään isoa, kun vihaan pihatöitä ylikaiken ja niitä pääsee tekee mökeillä tarpeeksi 😀
  mä ite varmaan jättäisin alas ruokapöydän ja ostaisin yhen aurinkotuolin, jotta siitä voi vahtia lapsia. Ja ylös sitten jotkut löhösohvat! Oliks teidän kylppäri yläkerrassa? Koska ainakin sitten siitä on helppo mennä vilvoittelemaan sohville saunan välissä ?

  Vastaa