rakkausviikonloppu

me, muoti, ootd, pohdintaa

Heippaa! Meillä on viikonloppuna tiedossa juhlia juhlien perään. Huomenna vietetään ystävien häitä ja sunnuntaina lähiperheemme pienin saa nimen. Tällaiset juhlat ovat ihan parhaita ja tiedän jo nyt miten kiva viikonloppu on edessä.
Katsoin tuossa juuri mitä vetäisen viikonloppuna päälle ja vielä pitää katsoa tyttöjen vaatteet läpi sekä pakata heille yökylätarvikkeet matkaan. Neidit eivät tule meidän kanssa häihin, vaan he pääsee mummille ja vaarille yökylään. 🙂

Odotan lomaa kuin kuuta nousevaa. Aion pitää lomaa ja höllentää kerrankin ihan oikeasti. Syksyksi mulla on jo suunnitelmat olemassa sen suhteen miten rytmitän arkea ja saan kaiken mahtumaan kalenteriin. Hassua ajatella, että viime vuonna tähän aikaan Mimosa oli vielä kotona mun kanssa ja tein töitä sen verran minkä pystyin. Tuntuukin, että elokuusta saakka oon sitten painanut pää kolmantena jalkana töitä ja yrittänyt suoriutua kaikesta mahdollisesta. Olen aina tykännyt arjesta ja en ole koskaan odottanut lomaa näin kovaa kuin nyt. Mielestäni tämä kertoo siitä, että nyt ollaan menty vähän liian kovalla temmolla ja ne mulle oikeasti tärkeät asiat ovat jääneet jalkoihin. Helposti sitä fokusoi kaiken mahdollisen ajan omaan yritykseen, vaikka oikeasti se mikä merkitsee on koti ja lapset. Voisin jakaa enemmän ajatuksiani tästä sitten kesän lopulla, jos joku toinenkin siellä kokee että arkeen tarvitsisi balanssia. 🙂

Balanssista puheen ollen mites tämä mun asu? Kokeilin mun juhlavaatteita ja en oo käyttänyt tätä playsuittia arkena koskaan. Tänä kesänä pyrin käyttämään paljon myös niitä vähän juhlavampia mekkoja/vaatteita ja yhdistellä niitä eri tavalla. Käyn juuri vaatekaappia läpi ja tsekkaan ettei mitään kesävaatteita ole jäänyt piiloon. Kasaan teille tänne mun kesän suosikit viimeistään sunnuntaina 🙂 Kivaa viikonloppua! <3Sara

housupuku & takki / na-kd*

kengät / Timberland*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. marja 18.05.2018

    yhdys sana

    Vastaa
  2. Jonsbe 19.05.2018

    Ihana kokonaisuus musta, rento mutta samalla tyylikäs. Itsekkin pitäisi käyttää niitä hienompia vaatteita arkena -niin vähälle käytölle jäävät kuitenkin muuten. Kivaa kesää teille Sara!

    Vastaa