Video / Split

loma, me

Hello! Mikko perusti jokunen viikko sitten youtube kanavan pystyyn ja ihaillen olen seurannut hänen opettelua, kuvaamista ja kaikkea mahdollista siihen liittyvää. Minun videoiden teko ei koskaan saanut tuulta purjeisiin, joten tiedän hyvin miten paljon uutta ja haastavaa tuohon hommaan liittyy. Ehkä mun juttu on kuitenkin enemmän tämä blogihomma (ehkä jonain päivänä podcast), sen sijaan Mikolle video puoli tuntuu paljon luontevammalle. Hänen on vaikea kirjoittaa ja helppo editoida, joten yhtälö on valmis. 🙂

Mikko sain meidän Splitin reissulla idean kuvata mua/meitä matkalla rannalle. Hän hoitaa AINA meidän perheen suunnistuksen, koska multa tämä vaisto puuttuu lähestulkoon kokonaan. 😀 En ymmärrä miten voi olla niin hankalaa hahmottaa missä olen milloinkin. 😀 Tässä videossa Mikko haastoi mut suunnistamaan ja ryhdyin haasteeseen ilomielin. Tsekatkaa kuinka kävi. 🙂

Mulle tuli mieleen vasta haasteen jälkeen, että täytyyhän mun haasta Mikko jossain missä mä oon luonnostaan hyvä. Esim leipomisessa! Mietin, että olisko vaikka täytekakun leipominen hyvä haaste..? Mitä mieltä olette? 🙂 Miten noin ylipäätään katsotteko paljon/koskaan youtubea? Aurinkoa uuteen viikkoon! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Matilda 05.06.2018

  Hei tosi hyvä idea noi sun podcastit, niitä ois ilo kuunnella. Mulla puuttuu kanssa suuntavaisto aivan täysin, joten samaistun sun fiiliksiin. Hyvää kesänjatkoa sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.06.2018

   Kiva kuulla 🙂
   hehhehe, no hyvä etten oo ainoo 😀
   Kiitos paljon, samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Noora 07.06.2018

  Mikähän siinä on, että vaikka olen monta kertaa yrittänyt avata sitä sun blogitekstiä reissustanne niin se ei vaan aukea….

  Vastaa