uudet popot

muoti, tyyli

Heii! Ajattelin toteuttaa postauksen mun uusista kengistä, kun näistä on tullut kovasti kyselyä. 🙂 Tosiaan kerroinkin aiemmin, että satsasin uusin maihareihin ja edelliset käytin aikoinaan täysin puhki. Tai no, ei edellisten kenkien nahkaosuus kärsinyt vaan sivussa (sisäsyrjä) olevat vetoketjut.. En muista mitä merkkiä maiharit olivat, mutta muistan että ne eivät olleet ihan halvat, joten sikäli sääli että vetskarit eivät kestäneet. Korjautin kenkien vetskarit kaksi kertaa ja sen jälkeen en enää raaskinut laittaa enempää rahaa kyseisiin kenkiin, kun ne tuntuivat hajoavan kerta toisensa jälkeen. Toivotaan, että näin ei käy nyt näiden uusien kanssa. 🙂 Ainakin myyjä sanoi, että Dr Martens:ien vetoketju on sijoitettu eteen juuri siitä syystä, että se ketäsisi paremmin kulutusta.

Kengät / Dr Martens, Pascal Zip / Tämä malli valikoitui juurikin vetskarin takia. Tykkään kovasti ihan klassisista Dr Martens malleista, mutta niissä ei ole vetskareita. Mietin pitkään kahden mallin välillä jää päädyin käytännön kannalta näihin.

Koko / 38 / Mulla on normaalisti 38,5 jalat, joten vähän kengästä riippuen valitsen joko 38 tai 39. Aika usein nykyään 39, kun haluan että on mielummin hieman iso kuin pienen tuntuinen. Olin lukenut, että Dr Martenseissa kannattaa usein valita se pienempi koko ja itse tein myös näin. Nyt kun oon kävellyt kengillä reilun viikon, niin tuntuu että niissä alkaa olla tilaa jo suht paljon. Eli villasukka varmasti talvella mahtuu mukaan. Toisaalta voi olla, että keväällä kengät tuntuu ilman villasukkaa jo vähän isoilta.. Saapi nähdä..?

Hinta / 199€ / Ei olleet mitkään halvimmat kengät, mutta tiedän että nämä tulevat todella suureen käyttöön.

Ostopaikka / Nilson Shoes Kamppi / Katsastin liikkeessä kaikkien eri merkkien mallit ja kokeilin montaa paria. Avulias myyjä auttoi minua löytämään sopivat kengät itselleni. Huomasin, että ainakin Vagabond:illa oli kivan näköisia maihareita. 🙂

Mä luulen, että tuun käyttämään näitä kenkiä tosi paljon. Ne sopii mielestäni niin housujen, mekon, rentojen housujen jne pariksi. Muutenkin mun tyyli on aika basic, joten maiharit tuo kivaa särmää asuihin. Toivottavasti tästä oli apua teille jotka mietitte kyseisten kenkien ostoa. Kysykää lisää jos tulee jotakin mieleen! Aurinkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Adelaini 04.10.2018

  Moi! Saisko näistä kuvaa päällä? Olis kiva nähä miten istuvat jalassa 🙂

  Vastaa
 2. Tiina 06.10.2018

  Millainen pohja noissa kengissä on? Itsellä hakusessa kengät joilla voisi kävellä myös liukkailla keleillä ja pysyä pystyssä. Olisi kiva kuulla kokemuksiasi kun pääset testaamaan kengät talviolosuhteissa.

  Vastaa
 3. Marjut Mattila 07.10.2018

  Minä kokeilin kerran noita samoja kenkiä mutta ne tuntui niin kovilta,että en uskaltanut ostaa. Pehmeneekö ne tosiaan käytössä niin paljon, että ei hankaa mistään ??

  Vastaa
 4. Jonna 29.12.2018

  Hei! Olisi kiva nähdä millaisia asukokonaisuuksia näiden kanssa käytät! 🙂

  Vastaa