Viimeisimmät

me, ootd, pohdintaa

Moikka <3! Olen itse blogien suurkuluttaja ja lueskelen usein kerralla monta blogia ja saatan selata monen viikon taakse. Kuuntelen myös tyylii kaikki suomenkieliset podcastit samalla kun ajan autoa, siivoan tai laitan ruokaa. Tuntuu, että se paras inspis omaan tekemiseen tulee oman elämän ohella muiden sisällöistä. Tykästyin tähän Jonnamaista blogin postaukseen Viimeisimmät ja ajattelin heti, että samankaltainen postaus olisi kiva toteuttaa myös itse. Joten tässäpä se nyt tulee. 🙂 Ihanaa iltaa! <3Sara

Viimeisin puhelu: Soitin Mikolle tänään, kun olin tulossa podcastin nauhoituksista. Oltiin sovittu, että hän tulee tyttöjen kanssa hakemaan mut metrolta, mutta olinkin tunnin etuajassa.

Viimeisin ruokailu: Tein iltapalaksi porkkanasämpylöitä ja mutakakkua (miks en tee tätä useammin..!? Maailman helpoin ja aaaah, miten hyvää!<3). Tai no molemmat tein jo eilen kun tiedettiin, että saadaan illaksi seuraa. Tuo mutakakku kannattaa siis tehdä edellisenä päivänä ja en muistanutkaan, että olen sen reseptin jo kertaalleen täällä jakanut. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Viimeisin viesti: Huomasin juuri, että äidiltäni on tullut WhatsApp:iin pari ääniviestiä. Vaihdetaan usein kuulumiset puhelimessa, mutta välillä ääniviestit on käteviä varsinkin jos ilta on kiireinen. Taitaa olla, että muutamat WhatsApp ryhmät myös tulvivat viestejä, mutta ne lukaisen vähän myöhemmin läpi. 🙂

Viimeisin ostos: Tilasin Jotexi:sta meille muutamia joulukoristeita, tyynynpäällisiä ja viltin. Meillä on ollut tähän saakka aika vaatimattomat koristevarastot, joten ajattelin hieman kohentaa tilannetta. Jeee, joulu! <3

Viimeisin sisustusmuutos: Muutin lauantaina meidän rappusten alla olevan tilan.. Sieltä lähti musta tuoli, joka vaihtoi päikseen paikkaa yläkerran siron pylvään kanssa. Otan kuvia vaikka joku päivä. Tuo rappusten alatila on muuten siinä mielessä paha, että kun meillä ei ole työhuonetta/varastoa/vaatehuonetta kaikki ylimääräinen nostetaan aina rappusten alle, siihen saakka kunnes pysyvä paikka löytyy. Not nice.. 😀

Viimeisin itku: Itkeskelin aikaa pitkään kolarin jälkeen, kun tapasin ihmisiä.. Edellinen kunnon itku liittyy niihin kohtaamisiin. <3 Jos taas puhutaan herkistymisestä, niin sellaisia on riittänyt tähän päivään ainakin kolme kappaletta, haha.

Viimeisin nauru: Meillä oli illan kylässä ystäväperhe. Tytöt oli aivan innoissaan, kun sai pienen Gian meille. Kannattaa kurkata Carlan blogia jos ei ole entuudesta tuttu. Mä olen ihan koukussa siihen sisältöön mitä Carla tekee blogiin ja IG:hen. 🙂

Viimeisin biisi: Hmm.. Oon nimittäin kuunnellut viime päivät podeja. Nämä kolme uutuusbiisiä ovat viimeisimpinä soinut:

Zara Larsson – Ruin My Life

Vesala – Monta nimee

Ida Paul & Kalle Lindroth – Planeetat

Viimeisin telkku-ohjelma: Pikku2 on pyörinyt 17.00 aikaa ja tänään aamulla.. Sellainen ohjelma mitä itse oon katsonut oli eilen illalla Real Housewifes of OC. Mikko katsoi alhaalla NFL:lää ja mä nappasin koneen ylös. Katsoin joku 20min ja nukahdin. 😀 Pitää tänään katsoa loppuun, jos vaikka sais katsottua koko jakson. 😀

kuvat / Amanda Aho

kengät / Dr Martens

mekko & paita / NA-KD*

laukku / Marimekko

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Carla 22.10.2018

  Ihana sinä <3 Gialla oli ilmeisesti ihan poikkeuksellisen kivaa teidän tyttöjen kanssa, kikatteli koko matkan autossa kotiin ja iltapalan ja hammaspesun lomassa nauroi minkä ehti :D<3 Kiitos vielä, oli ihana ilta!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.10.2018

   Voi ihana kuulla, että pieni viihtyi. Meillä neidit höpötti teistä vielä sängyssä. Mimosa haluaisi Gian pikkusiskoksi 😀 Että saapi tuoda neidin meille, haha. 😀 Kiitos teille <33

   Vastaa
 2. notesby-L 22.10.2018

  Vähänkö kiva aihe/idea. Tälläsiä kevyempiäkin on välillä kiva lukea. Seuratkaapa ihmeessä myös mun blogia notesby-L.blogspot.com. Sinne päivittelen vähän kaikkea lifestyle henkisesti!?

  Vastaa
 3. Marina 22.10.2018

  Ihanat kuvat. Sulla on ihana hymy!!!

  Vastaa
 4. Sofia 23.10.2018

  Sulla on aina niin iloisia ja hienoja kuvia asuista!
  Odotan kans innolla joulua❤️

  Vastaa