meikkivoide

kauneus, me, muoti

*postauksessa olevat meikkivoiteet & siveltimet on saatu

Moikka! <3 Mitä pidemmälle syksy on lipunut, myös meikkivoiteelta olen kaivannut tehoa. Kesällä tykkään mahdollisimman kevyestä meikistä, kun taas talvella on ihanaa meikata enemmänkin. Tykkään tummista silmistä ja tummista huulista, vaikka harvemmin sellaiset itselleni meikkaan. Työnpuolesta pääsen usein tumman meikin kanssa tekemisiin, joten se ei tunnu täysin vieraalta. Ajattelin tehdä teille asap meikkivideon, mutta ennen sitä teen postaukset meikkivoiteista ja huulipunista.

Joten jos teillä on meikkivoiteen hankita ajankohtainen, niin kannattaa lukaista. 🙂

Lumene / Natural Glow / Tätä meikkivoidetta oon käyttänyt viimeisen vuoden aikana eniten, koska tätä mulla käytetään myös Salkkareissa. Tämä voide sopii mulle tosi hyvin, koska se on tarpeeksi kosteuttavaa, peittävää ja samalla jättää ihon heleäksi. Tykkään tosi paljon tästä meikkivoiteesta ja ihonsävyn mukaan valitsen oikean sävyn.

Lumene / Instant Glow Sävyvoide / Tätä uutuutta pääsin testailemaan ammattilasen laittamana muutama viikko takaperin. Tykkäsin älyttömästi tuotteen keveydestä ja koostumuksesta. Tuntuu kuitenkin, että talvi-aikaan en saa tällä voiteella tarpeeksi peittoa aikaan. Ehkä kesällä tämä tulee enemmän käyttöön.. Jos omaat hyvän ihon ja etsit kevyttä/hoitavaa meikkivoidetta kannattaa testata! 🙂

Dior / Forever / Tämä meikkivoide on rakkauteni jo monen vuoden takaa. Jos haluan ”täydellisen” ja peittävän pohjan käytän tätä. Iso suositus. Minun iholleni tämä on juuri sopivan peittävä ja samalla ei kuivata ihoa. Kuitenkin arkikäytössä tämä tuntuu vähän ”liialta”, mutta vähän fiiliksen mukaan.

Estée Lauder / Double Wear Nude / Sain tämän meikkivoiteen testiin ja olen käyttänyt sitä muutaman kerran. Musta tuntuu, että oon loppupeleissä aika merkkiuskollinen meikkaaja, sillä vaikka tykkään aina kokeilla uusia tuotteita ja meikkejä niin päädyn lopulta vanhaan. 😀 Tämän meikkivoiteen koostumus on aika nestemäistä ja en ole vielä löytänyt oikeaa sävyä kasvoilleni.

Lumene / Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja / Tämä tuote ei ole meikkivoide, mutta oleellinen osa pohjaa.. ainakin mulla!  Levitän kosteusvoiteen päälle lähestulkoon aina tätä pohjustusvoidetta. Aivan ihana tuote ja kaiken sen hehkutuksen arvoinen.

Käytän usein meikkivoiteen levittämiseen sormia, mutta tosi usein nykyään myös sivellintä. Huomaan, että aina jos teen ”tarkkaa” meikkiä niin tykkään käyttää sivellintä. Pesen siveltimet aina käyttökerran jälkeen ja jätän ne kuivumaan vaakatasoon pienen pyyhkeen päälle. Meikkaan useimmiten yläkerran vessassa, joka on mun oma valtakunta. 😀 Sieltä löytyy kaikki putelit ja se on helppoa että tarvikkeet löytyy samasta paikasta. Sain muutama viikko takaperin Real Techniques siveltimet/välineet testiin ja voisin kirjoittaa niistä tarkemmin joku kerta. Olen nimittäin tykännyt näistä todella paljon!

Omalle iholle täydellisesti sopiva meikkivoide ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan kannattaa muistaa ihon kosteutus (mä käytän Lumenen Lempeä voidetta) ennen meikkivoiteen levitystä. 🙂 Toinen suosikkituote talvikaudella on huulipunat/voiteet/kiillot. Näistä lisää ensi viikolla.

Nyt ihanaa viikonloppua! Meillä on edessä pikkujouluristeily koko mun puolen perheen kanssa. BEST! Nauttikaamme viikonlopusta! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sarppa 30.11.2018

  Hei kiitti vinkeistä! Mä just yks päivä mietin että mitä voidetta oikeen laittaisin meikkivoiteen alle kun iho kuiva ja sitten näyttää inhottavalta kun meikkivoide paakkuuntuu kasvoihin 😀 Mutta taidanpa siis kokeilla tota lempeä voidetta! Hyvään saumaan tuli tämä postaus 🙂 Hyvää viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2018

   kannattaa, se on paras ainakin mulle 🙂 Kiitos, ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 2. Riikka 02.12.2018

  Moi!

  Millon kirja ilmestyy? 🙂

  Vastaa