korut joita käytän päivittäin

design, kauneus, me, muoti, ootd

Moi JOULUKUUN kolmas! Jihuuu <3

Oon useasti kertonut, että tykkään koruista ja en melkeen koskaan ole ilman mitään koruja. Kihla- ja vihkisormusten lisäksi mulla on usein kello, rannekoru ja korvikset. Viime viikolla löysin aivan ihanan M-kirjain kaulakorun ja siitä saakka se ollut kaulassani joka päivä. 🙂 Myös sirot kuu-korvikset löytyi samalta reissulta.

Tykkään aika herkistä ja siroista koruista. Toisinaan taas haen koruilta nimenomaan näyttävyyttä. 🙂 Listaan tähän alle mun suosikki merkit. Taitaa kaikki olla Ruotsalaisia/pohjoismaisia merkkejä. Tämän listan merkit ovat sellaisia, että oikeastaan mikä koru vain ilahduttaa, joten tämä on ollut helppo vinkata esim Mikolle. Häneltä olenkin saanut useimmat koruni. <3

Lempi korumerkit /

Pernille Corydon

Syster P 

& Other stories

Efva Attling

Hei meidän Papupata podcastissa on joulukalenteri, eli jaksoja tulee nyt jouluun saakka yhteensä 24kpl <3. Joka päivä on 5-15min setti milloin mistäkin aiheesta. Ollut ihan parasta höpötellä Johannan kanssa ja vähän kauhulla odottelen joitain luukkuja 😀 Kaikkea ei vielä olla nauhoitettu, joten toiveita otetaan myös vastaan. <3 Laitan tähän vielä ohjeet mistä meidän podin löytää. 🙂 Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.

 1. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 2. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 3. Voit kuunnella jakson myös tästä.

-kuvien korut-

valkokultasormukset / Sandberg

kultainen sormus & kaulakoru & korvikset / & Other Stories

kello / Daniel Wellington / saatu

rannekoru / Efva Attling / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Lotta 03.12.2018

  Mistä tuo ihana sementti(?)lautanen on? 🙂

  Vastaa
 2. ida ihana 07.12.2018

  Ihana postaus ja paljon ihania juttuja 🙂 Joulupuukeräykseen olen itsekin jo useampana vuonna osallistunut, New Yorkin reissu on haaveissa, mutta nyt mennään vaan välipäivinä yhdeksi yöksi Tallinnaan 😀 Sitäkin irtiottoa odotan kyllä kovasti 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa