365

kuulumiset

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Heippa! 🙂 Tultiin juuri treeneistä Mikon kanssa. Joskus meidän aikataulut menee kivasti yhteen ja päästään yhdessä jumpalle. Tykkään tosi paljon aamu-lounas jumpista, koska sitten ilta on kokonaan vapaa ja päivän reippailut jo tehtynä. Tässä juuri mietitään, että tehdäänkö tänään itse ruokaa, esim. tacoveneitä vai lähdetäänkö jonnekin syömään. Jos vaikka saataisi siskon perhe mukaan, niin voisi olla kiva vaihtis käydä pitkästä aikaa ravintolassa! 🙂 Muuten koko viikonloppu menee rennoissa tunnelmissa ja nähdään kavereita sekä perhettä.

Viime viikkoina mulla on ollut muutamia tapaamisia ja haastatteluja kirjan (365 ilon ja inspiraation vuosi) suhteen. Ensi viikolla taas uudestaan! Tämä koko kirja projekti on ollut mieletön matka ja en voi uskoa miten hyvin sitä on myyty tähän mennessä. *Kirja on loppu monista kirjakaupoista, mutta tilanne korjaantuu varmasti pian uusien tilausten myötä. Palaute on ollut aivan ihanaa ja erityisesti mua lämmittää se kuinka moni on sanonut kirjan olevan minun näköinen. Tämä tuntuu jotenkin aivan ihanalta ja vahvistaa sitä tunnetta, että te tosiaan olette aika hyvin perillä siitä millainen minä olen. 🙂 Juuri tällä viikolla hehkutin haastiksessa mun seuraajia ja lukijoita siitä, kuinka olette aina samalla puolella kanssani. Mua ei tahdota ymmärtää väärin ja tämä tekee jakamisesta paljon helpompaa. Kiitos teille! <3

Voisin jossain vaiheessa laittaa jonkun ihanan arvonnan pystyyn kirjaan liittyen ja teille jotka olette sen jo hankkineet iso halaus. <3 Vielä pakko mainita, että *kirja ei ole sidottu päiviin, kuukausiin tai tähän vuoteen. Eli sen suhteen ei voi olla myöhässä.. 🙂 Monet ovat lukeneet kerralla koko kirjan ja palanneet sitten suosikkikohtiin uudestaan. Itse olen myös selaillut kirjaa usein, kun en millään muista kaikkia kohtia mitä sinne olen rustannut. Olen niin onnellinen, että ne kaikki omat lemppari ajatukset, sitaatit, neuvot, vinkit jne löytyy yhtien kansien välistä. Paljon opittavaa ja muistettavaa myös minulle päivittäin. Monet ovat myös kyselleet kirjoitanko jo uutta kirjaa tai onko mulla idea seuraavan kirjan suhteen. Tällä hetkellä en kirjoita mitään pidempää ja en ajatellut sellaiseen ryhtyä. Silti täytyy myöntää, että yhden ihanan ajatuksen sain pari viikkoa takaperin, joten täytyy pohtia olisiko se toteutumiskelpoinen.

Nyt aivan ihanaa pakkasviikonloppua kaikille! Me lähdetään pian hakemaan tytöt kotiin. 🙂 <3Sara

kuvat / Niki Strbian / wsoy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Emmi 18.01.2019

  Hankin kirjan pian sen ilmestyttyä nettikirjakauppaan ja olen lukenut yhden sivun aina heti aamusta ennen töihin/muihin rintoihin lähtöä. Kirjan lukeminen on saanut useasti kyllä leveän hymyn huulille ja siitä on tullut upea fiilis jatkaa aamua ! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2019

   <3<3 oi miten ihana kuulla. Kiitos todella paljon! Ihanaa kun kommentoit, tuli niin ihana fiilis. :) Halaus sinne ja mukavaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. Jensku 19.01.2019

  Mä sain kirjan lahjaksi 🙂 onneks en ostanut itse vaikka meinasin 😀 mä oon selaillut sitä ja etenkin jos vähänkin huonompi päivä otan kirjan käteen ja etin sieltä jonku mietteen, yms ja johan on parempi. Odotin kirja olevan vähän erillainen, mutta tuo on parempi mitä odotin! Toi on just sellanen ettei tartte lukemalla lukea 😀 varmaan jossai vaiheessa alotan niin että joka päivä yksi sivu ja jos se on jolu toteutettava juttu niin pyrin toteuttamaan sen, sen päivän aikana! 🙂

  Vastaa
 3. minna 24.01.2019

  Kaikkea parasta x 365 joka päivälle . Kiva kirja !

  Vastaa