huhtikuussa tapahtuu

kuulumiset, me, muoti, ootd

Moikka! Huhtikuu on yksi suosikki kuukausista. Juuri eilen kurvasin puutarhalle hakemaan kevätkukkia, multaa ja muutamia ruukkuja. Olen useaan otteeseen kertonut, että en ole hyvä/kiinnostanut pihatöistä, mutta tykkään silti että kaikki on laitettu nätisti. Kirjoittelen aiheesta, vaikka enemmän joku päivä ja samalla voisin päivittää meidän rakennusprojektin kuulumiset.

Huhtikuussa riittää monen moista hommaa. Iso määrä töitä ja erilaisia kuvauksia. Vaikka töitä on paljon, niin fiilis on super jees, kun tiedän että kesällä meno rauhoittuu. Kesä menee Mikolla osittain töissä, mutta mä pidän tytöt pitkällä lomalla. Minit jää myös pääsiäisen aikaa vajaalle parin viikon lomalle. Tuntuu, että loma tulee hyvään saumaan, koska varsinkin Matildalla on ollut välillä harmitusta jäädä päiväkotiin.

Lähden ensi viikon lopulla äidin ja molempien siskojen kanssa Berliiniin. IHANAA! Ei olla koskaan oltu reissussa perheen naisten kesken, joten tämä on kyllä todella ainutkertaista. Siskot on myös hyvin perillä siitä missä kaikkialla pitää käydä, joten voin vain lähteä mukaan ja tiedän että tulen näkemään ja kokemaan kaikki parhaat paikat. Kevät on Berliinissä varmasti monta astetta pidemmällä ja muutaman päivän arjesta irtoaminen tekee kyllä hyvää.

Eilen tuli taas uusi Papupata jakso, jossa jatkettiin oletuksista. Tämä kakkos jakso ”27. tunnollinen nipottaja” on ehkä vielä parempi kuin ykkönen, joten kannattaa ehdottomasti kuunnella. 🙂 Nyt teen lounasta ja toivottavasti pystyn syömään mutkitta. Olin nimittäin 2h (!!!!!!) tänään hammaslääkärissä. Onneksi hammaslääkärini on ihan paras ja sai oloni rentoutumaan kun vanhaa paikkaa korjattiin. Mukavaa viikon keskimmäistä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Elsa 04.04.2019

  Moikka,

  Olen seurannut sinua instagramin kautta jo pidemmän aikaa ja kuunnellut jokaisen Papupata-jakson suurella mielenkiinnolla! Ajattelin tammikuussa ottaa myös blogisi seurantaan, mutta olen joutunut postaus toisensa jälkeen toteamaan, että kirjoitusasussa olisi valitettavasti paljon parantamisen varaa. Instagramin ja podcastin puolella tämä ei käy esille eikä siis myöskään häiritse, mutta blogipostausten lukeminen on hieman työlästä kun teksti vilisee muun muassa yhdyssana- ja pilkkuvirheitä sekä epäselkeitä lauserakenteita. Voisit alan ammattilaisena varmaankin hyödyntää esimerkiksi oikolukijaa, pyytää esimerkiksi jonkun ystävistäsi lukemaan tekstisi läpi tai pyöräyttää tekstit vaikka Wordissa ennen niiden julkaisua selkeimpien virheiden karsimiseksi. Olisi huippua, jos pystyisit ottamaan palautteen rakentavana, sillä sisältösi on kaikesta huolimatta todella mielenkiintoista ja kerrontatapasi ihanan omaleimainen ja iloinen!

  Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta koko teidän poppoolle – keep going girl 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.04.2019

   Helouu 🙂 Siis ymmärrän todellakin mitä meinaat. Mulla on lukihäiriö ja sen yhdistäminen siihen, että haluan päivittää blogia hetkessä (kirjoitan hyvin harvoin ennakkoon) on välillä haastavaa. Oon myös ajatellut, että en ota asiasta paineita koska en halua tehdä blogista liian tehtyä.. jos ymmärrät mitä meinaan. Olisi kyllä ihanaa osata kirjoittaa paremmin.
   Kiva kuulla, että sisältö muuten kiinnostaa 🙂 <3 Kaikkea parasta kevääseesi!

   Vastaa