torstain kuulumiset

me, muoti, ootd

Moikka! Siis vitsit nämä kevään aurinkoiset päivät on vaan jotain niin ihanaa. Onko teistäkin? 🙂 Tuntuu, että on helpompaa laittaa läppäri iltapäivällä kiinni ja jättää työt kun ilma on niin houkutteleva. Illat menee nopeasti, kun ulkona viihtyy pitkään ja lapset menevät paremmin nukkumaan. Tosin mulla ei ole koskaan aiemmin ollut ongelmia 1h kellojen siirrosta.. Iltaisin en saa unta aikaisin ja aamulla on kamalan vaikea nousta. Meillä onkin ollut viimeiset aamut suht vauhdikkaita, kun tytöt ovat nukkuneet myöhempään ja mä oon torkuttanut. Lähtö ei nimittäin suju ihan niin nopeaa kahden pienen unikeon kanssa. Onneksi tänään ehdittiin syödä koko jengillä aamupala yhdessä.

Laitoin huhtikuuksi mun crossfit jäsenyyden pannaan, kun tajusin että en ehtisi järkevästi jumpalle. Aijon panostaa nyt lenkkeilyyn tämän kuukauden, kun vihdoin voi kävellä/juosta kuivilla (suht kuivilla :D) teillä. Mulla on kunnianhimoinen haave päästä juoksulenkille vähintään 3 kertaa viikossa ja pari kertaa pidemmälle kävelylle. Toivottavasti saan siskon mukaan! Toissapäivänä olisin juuri kaivannut kävelyseuraa, kun olin ollut koko päivän koneen ja podcastien maailmassa. Ei huvittanut kuunnella enää yhtään podcastia tai miettiä omia ajatuksia. Halusin päästä juttelemaan. Sanoinkin Mikolle, että nyt jos meille olisi vielä ne tuplarattaat pakattaisi tytöt mukaan ja lähdettäisi oikein pitkälle kävelylle. Tosin en tiedä malttaisiko minit olla enää kyydissä ja kuinka mukava heitä olisi työntää pitkiä matkoja. 😀 Pitää vain odottaa, että he jaksavat itse kävellä.

Tänään töitä, siivoamista ja viikonloppuun valmistautumista. Lähdetään huomenna mini reissulle ja siitä lisää myöhemmin. Aurinkoista päivää! <3Sara

anorakki / Lexington*

housut / ginatricot*

neule / Lindex

kengät / new balance*

aurinkolasit / rayban*

korvikset / pernille corydon

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Henna K 04.04.2019

  Tällaiset postaukset on kivoja ja piristävät mieltä! Olet todella kaunis <3

  Vastaa
 2. NNiina 04.04.2019

  hei,
  Niin nyt ilmat ovat niin ihania (: ja kyllä se huomaa että on kevät kun mun koirani todella tykkää olla ulkona tosi pitkään ja heti kun tulla sen pitää mennä ikkunalautalle istumaan ja katsoa ulos ikkunasta. Toi anorakki takki on nätti näköinen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.04.2019

   Ihana koiruli <3 Hei kiitos paljon 🙂 Aurinkoista viikonloppua sinne!!

   Vastaa
 3. Kati 05.04.2019

  Nämä aurinkoiset päivät on ollu niiiin mahtavia! <3 Kun käyn aamut ja iltapäivät töissä, niin useinkin harmittaa kun se paras ulkoiluaika iltapäivällä jää käyttämättä. Nyt oon patistanut itseni lenkille tai kunhan vain hengailemaan ulos, piristää mieltä kummasti <3
  Hyvää viikonloppua! 🙂

  Vastaa
 4. Iida 07.04.2019

  Ootko Sara tutustunut R-collectionin anorakkeihin? Niin lapsille kuin aikuisille, suomalainen upea vaatemerkki, jonka tarina on sympaattinen ja ihana. Luultavasti olet kuullut merkistä – mutta Kajaanilaisena ”Rokseri” on tuttu lapsuudesta ja nyt tehnyt sukupolvenvaihdoksen, ja tarinaa on ollut upea seurata. Meillä oli lapsena koko perheellä Anorakkisetit – ja tulevaisuudessa kun saan lapsia; he varmasti tulevat perimään mun aikoinaan käyttämät Anorakit, niin taattua laatua Rokseri on, että mulla on sekä mun veljen, että äidin vanhat anorakit tällä hetkellä käytössä! Suosittelen tutustumaan Anorakki-dikkarina. Kaikkea hyvää sulle ja kiitos inspiroivasta ja aidosta blogista Sara ja kaikkea hyvää tulevaan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   Heippa! Siis oon ihaillut jo pitkään R-collection anorakkeja 🙂 Aivan taatusti tulen jossain vaiheessa sellaisen hankkimaan. Värejäkin löytyy vaikka mitä, joten tulee vaikea valinta 😀 hei ihana kuulla, että olette tykänneet anorakeista ja että niiden kestävyys on ollut noin hyvä. Mieletön vinkki ja kiitos muistutuksesta 🙂 <3

   Vastaa