keväällä

kuulumiset, lapset, loma, me, ootd, pohdintaa

Heippa! Oon varmasti kirjoittanut moneen otteeseen siitä kuinka kevät on mulle yksi rakkaimmista vuodenajoista. Kesän suunnitelmat on edessä.. Päivät pitenee ja valoa riittää aamusta iltaan. Lisäksi luonto herää henkiin ja tuntuu, että kaikki ihmiset on paremmalla tuulella. Vaikka nautin keväästä erityisen paljon niin olen myös tajunnut, että elän aika vahvasti siinä vuoden ajassa ja hetkessä missä kulloinkin ollaan. En melkein koskaan ajattele, että olisipa nyt juhannus, joulu tai vaikka syksyn ruska. Parasta vuoden ajoissa on juuri se, että ne vaihtuu ja tulee aina kerta toisensa jälkeen uudestaan vastaan. Jokainen hurmaa omalla tavalla.

Tänään saatiin Lila takaisin mökiltä ja hän nököttää väsyneenä sohvalla. Parin viikon mökkeily teki taatusti hyvää! 🙂 Huomenna napataan kiinni arkeen ja tuntuu, että energia riittää hyvin kesälomaan saakka. Sanoin juuri tytöille, että reilu kuukausi vielä ja sitten koittaa pitkä kesäloma. Suunnitelmia meillä on aika vähän, koska kaikki riippuu siitä mitä tontilla milloinkin tapahtuu. Jonkin verran työt tulee myös olemaan osana kesää, mutta onneksi ei liikaa.

Kevät on ollut tähän saakka tosi kiva! Kulunut pääsiäisloma antoi energiaa ja vapaa-aika teki tehtävänsä. Parasta oli se, että meillä ei ollut melkein mitään sovittua. Vietettiin päivä Helsingissä, käytiin puistoissa, nukuttiin koko perheen päikkäreitä, saunottiin ja grillattiin. Kuvat on napattu Lauttasaaresta, kun vietettiin siellä aikaa perjantaina. Lämpöä riitti, kuten ilmeisesti myös tulevina päivinä! 🙂

Millainen kevät teillä on ollut? Entä onko teillä millaisia kesäsuunnitelmia? Aurinkoa sunnuntaihin! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. jenna 22.04.2019

  Hahah luin ensin että TYTÖT tulee olemaan osana kesää, mutta onneksi ei liikaa. Ihmettelin että ompas oudosti sanottu mutta sit luin uudestaan 😀
  Osaatko muuten vastata siihen että miksi sun poistuminen salkkareista julkaistiin niin aikaisin vaikka Peppi on vieläkin ruudussa? 😀 Yleensä näyttelijöiden haastatteluja julkaistaan vasta kun hahmo on poistunut niin aika outoa että tollanen juonipaljastus kerrotaan niin aikaisin. Ymmärrän kyllä jos et tiedä koska ei se varmaankaan ole näyttelijän päätös milloin asioita kerrotaan mutta kuitenkin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2019

   hhahhahha, olis ollu aika paha 😀
   Hei joo, avaan aihetta pian erillisessä postauksessa 🙂 Itse lähdön infoamiseen mulla ei tosiaan ollut osaa eikä arpaa, toki musta oli kivaa että se julkaistiin niin ei tartte salailla 🙂

   Vastaa
 2. Ida ihana 23.04.2019

  Kevät on kyllä munkin lemppari just sen takia, että koko ajan valo ja energia ja luonnon vihreys ja kaikki hyvä tuntuu lisääntyvän 🙂 ja sen hyvän voi vain vastaanottaa.

  Mekin vietettiin pääsiäistä vaan Helsingissä ilman kummempia suunnitelmia, ja just se rauhoittuminen ja yhdessäolo oli se mitä nyt kaivattiin iän 🙂

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2019

   Just se, parasta <3 🙂
   Hei kuulostaa aivan ihanalta! 🙂 Aurinkoa viikkoon!!

   Vastaa
 3. Jensku 23.04.2019

  Me vietettiin mukava pääsiäinen puistoillen käytiin mun äidillä syömässä ja extemporee lähettiin haltialan tilalle, siellä käytiin hevosajelulla 🙂 muutenkin ollaan nyt keväällä oltu enemmän ulkona muualla kun lähi pihalla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2019

   Ei vitsit miten kuulostaa kivalta 🙂 <3 Ulkoilu on vaan parasta ja varsinkin silloin kun säät suosii 🙂
   Aurinkoista viikkoa sinne <3

   Vastaa
 4. Kati 23.04.2019

  Ihana ajatus tuo hetkessä eläminen ja ettei mieti niitä syksyn värikirjoja, talven lumia tmv. Nauttii tässä ja nyt <3 Miulla tulee kohta vuosi kun oon lukenut siun blogia 😉 Jotenkin sen liittää tähän kevääseen nyt 😀 Vuosi sitten olin jotenkin väsynyt ja stressaantunut, niin siun blogista sai aina uutta "buustia". Hui, uskallankohan oikeasti tämän julkaista!

  Meillä odotellaan innokkaasti vaunuilua. Sellainen hommattiin viime syksynä ja yksi reissu ehdittiin tehdä ennen talvea. Vaunuilu siis meillä ehdottomasti kesän juttu 🙂

  Aurinkoa päiviisi <3

  Vastaa
 5. Nelly 23.04.2019

  Siis mä luin ensin että kirjoitit : Jonkin verran TYTÖT tulee myös olemaan osana kesää, mutta onneksi ei liikaa. 😀
  Piti lukea uudestaan että se olikin työt 😀
  Ihanaa kevättä Sara! ?

  Vastaa