yrttikastike

koti & sisustus, kuulumiset, resepti, ruoka

Moikka! Tänään tytöillä on viimeinen päiväkotipäivä ja sitten he jäävät lomalle. Jeeee! Ollaan jo suunniteltu mitä kaikkea tehdään lähipäivinä. Listasta löytyy: uimahalli, kesäteatteri ja uudet leikkipuistot. Matilda ja Mimosa ovat aivan ihanassa iässä ja tuntuu, että he saavat tänä kesänä niin paljon irti lomailusta.

Saatiin lauantaina ystäviä meille viettämään päivää ja iltaa. Grillattiin, tehtiin erilaisia salaatteja ja jälkkäriksi laitoin vohvelirauhdan kuumaksi. Tein ekaa kertaa yrttiöljyä Tytin IG-vinkistä ja ollaan käytetty sitä salaatin kanssa sekä leivän päällä. NAMI! Kandee kokeilla. Niin freesi kastike esim. salaatin ja uusien perunoiden kanssa. 🙂 Ottakaa myös Tytin IG seurantaan, jos ei ole tuttu entuudestaan. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia!

yrittiöljystä löytyi:

 • basilikaa
 • korianteria
 • persiljaa
 • sitruunamehua
 • valkosipulia
 • öljyä
 • suolaa & pippuria

Mulla ei ole antaa nyt mitään tarkkaa ohjetta, koska tein vaan summamutikassa. Rakastan tehdä ruokaa rennolla otteella ja harvoin seuraan tarkkaan ohjetta. Kokkailu kun ei ole vaarallista. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sarppa 28.05.2019

  Ooih, tota täytyy kokeilla! Kiitos vinkistä 🙂 Täällä kans odotetaan kesälomaa mihin vielä muutama viikko aikaa. Allekirjoitan täysin tuon miten ihana pitää pienet lomalla, intoa kun riittää niin paljon tehdä uusia ja kivoja juttuja! Meillä tänä kesänä luvassa ainakin muumi maailmaa, missä ei olla vielä vierailtu 🙂 Ihanaa päivää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.05.2019

   Kiva kuulla 🙂 Hei siis Muumimaailma on niin ihana!! Se oli todella positiivinen yllätys ja ainakin meidän tytöt RAKASTI sitä! Itse en ollut koskaan lapsena päässyt Muumimaailmaan, joten olin varmaan ihan yhtä fiiliksissä.. 😀 Hei ihanaa kesää teidän perheelle <3

   Vastaa
 2. ida ihana 29.05.2019

  Oi ihanaa, mukavaa kesälomaa teille!:) Grillailu ystävien kanssa kuulostaa ihanan rennotla aloitukselta! Mä haluaisin hommata täksi kesäksi vohveliraudan, sillä tulisi ihania jälkkäreitä ja myös suolaiset vohvelit maistuisi varmasti 🙂 Pinaattilettuja ja pannareita paistettaan välillä, mutta vohveliraudalla homma hoituisi varmasti nopeammin ja vaivattomammin.
  Kivoja kesäpäiviä ja aurinkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   hei kandee hommata vohvelirauta, se on niin kiva 🙂
   Kiitos samoin sinne <3 🙂

   Vastaa