mitä ostan kaupasta?

koti & sisustus, me, resepti

Moi! Onko teillä tietyt vakkarituotteet mitkä lähtee kaupasta mukaan? Oma lista vaihtelee vuodenajan mukaan ja se on myös vuosien saatossa muokkaantunut sen mukaan millaista ruokaa syödään. Näin kesällä lista näyttää aikalailla tältä.

 • tuoreita marjoja
 • banaania
 • uusia perunoita
 • pähkinöitä
 • sitruunaa
 • salaattitarpeet
 • maitoa
 • kananmunia
 • kauramaitoa
 • kahvia
 • jogurttia/proteiinivanukasta

Toki näitä kaikkia en osta joka kerta, mutta nämä ovat niitä perus vakkareita mitä meiltä lähestulkoon aina löytyy. Millaiselta teidän kauppakärry näyttää? Tänään meinaan tehdä linssikeittoa päivälliseksi ja jaan teille reseptin, jos tulee hyvää :). Huomenna suunnataan perheen kanssa piknikille, joten sitä varten pitää myös napata tarvikkeita. Varattiin muuten pienimuotoinen reissu (etelä-suomen alueelle) juhannusviikolle, mutta kirjoittelen siitäkin tarkemmin pian! 🙂 Aurinkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Sarppa 04.06.2019

  Hauska, teidän perus kauppa lista näyttää aika samalta kun meillä, tuoreet marjat nyt parhaita ja perus jugurtit, banaanit, kanamunat ja kauramaito (käytän kahvissa) tulee usein ostettua 🙂 Välillä tulee kans napattua paistopisteeltä karjalanpiirakoita, ne on niin hyviä! Laita ihmeessä toi linssikeitto ohje jos tulee hyvää, en taida olla koskaan itse tehnyt, ja kerro myös oliko lasten mieleen. Se jotenkin kuulostaa että ois vaikea tehdä mutta ei se varmaan oikeasti edes ole! Kivaa viikon jatkoa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   eikä!! hauska kuulla 🙂 laitan linssikeiton heti kun ehdin 🙂 Ihanaa viikkoa sinne kans <3

   Vastaa
 2. ida ihana 05.06.2019

  Jotenkin tätä postausta oli mielenkiintoista lukea!:)
  Meillä on aina tiettyjä vakkarijuttuja kauppalistalla: vihanneksia ja hedelmiä/marjoja satokauden mukaan, maitoa, piimää ja jogurttia, leipää ja puurohiutaleita, mysliä ja kahvia niiden loppuessa.
  Sitten ainekset muutamaan ruokaan, joissa kesällä on enemmän uusia perunoita ja lisäksi mitä nyt keksitään vaikkapa kalaa/härkistä tm pääraakainekseksi ja muut reseptin tuotteet. Olen tosi kokeileva kokki, ja meillä ei montaa kertaa samaa ruokaa tehdä!:D
  Mukavia kesäpäiviä ja kiitos postauksesta!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   kuulostaa tosi kivalta 🙂 Ihania kesäpäiviä sinne myös <3

   Vastaa
 3. Minna K. 05.06.2019

  Hei.

  Mielenkiinnosta kysyisin, että mihin käytät sitruunaa jos se on usein kauppalistalla? 🙂

  Vastaa
 4. Kati 06.06.2019

  Meillä aika vakkari ostokset kaupasta on aina maito, leipä, banaanit ja kahvi. Niitä tulee ostettua vaikkei olisi ostoslistaan kirjoitettu 🙂

  Vastaa
 5. Jensku 08.06.2019

  Meillä usein kaupasta tarttuu banaania, maitoa, jugurttia, viinirypäleitä, salaatti aineksia (lisäksi tomaattia leivän päälle), sitruunaa, leipää ja marjoja 😀

  Vastaa
 6. Päivi 08.06.2019

  Eikö listalta tosiaan löydy leipää? 😀 Meillä menee leipää niin paljon että huhhuh.. Mut perusjutut on juurikin maito, leipä (kaks eniten kuluvaa), jogurtti yms ja kesällä ehdoton on uudet potut ja sipuli, aah!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2019

   Leivän kohdalla mietin, että päätyykö listaan. Ei kuitenkaan osteta leipää viikottain, kun meillä kuluu: näkkäriä, hapankorppua ja puuroa.. Välillä toki on ajanjaksoja, että paahtoleipää ja ruisleipää menee viikottain 🙂

   Vastaa
 7. Ansku 12.06.2019

  Miksi ostat kahvia, kun hehkutit niin paljon kahvikonetta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2019

   meidän kahvikone on kyllä best. Kaivettiin normi kahvinkeitin toukokuussa taas esille ja nyt vaihdellen käytetään molempia. 🙂 Meillä käy paljon läheisiä kylässä ja etenkin silloin tulee keitettyä kahvinkeittimellä kahvia. Tästä syystä myös ostan usein kahvia. 🙂 Mutta ei kyllä poista sitä, että tykkään kahvikoneesta. 😉

   Vastaa