kesäkuun kivat työkuulumiset

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma

Moi! Aloitin kirjoittamaan tätä postausta varmaan jo torstaina, mutta suoraan sanoen k e s ä on pitänyt kiireisenä. Veikkaankin, että kesän ajan tulen päivittämään kuvapainotteisesti meidän tunnelmia. 🙂 Rakennusprojektin suhteen meinaan tosin pitää teidät hyvin mukana. 🙂 Kiitos kaikista onnitteluista ja tsempeistä siihen liittyen. <3

Jos nostan parhaan asian työssäni, niin se on ehdottomasti vaihtelevuus. Yrittäjyyden lisäksi nautin siitä, että päivät ja työtehtävät vaihtelevat tunnista toiseen. Usein kesä mielletään hiljaiseksi monilla aloilla ja mäkin olin varautunut siihen, että kesäkuussa meno jo hiljentyy. Kuitenkin upeita mahdollisuuksia ja töitä on tullut vastaan enemmän kuin osasin kuvitella. Kesäkuu onkin täyttynyt yllättävän paljon töistä ja sen vuoksi pidän entistä enemmän heinäkuun lomasta kiinni. 🙂

Tällä viikolla olen tehnyt liikkuvaa kuvaa mikä on ehdottomasti se yksi suurimmista rakkauksista. Tein näyttelijän töitä kameralle 11.vuotta, joten on sanomattakin selvää, että siitä hommasta tykkään. Nyt tosin en näytellyt, vaan esiinnyin omana itsenäni. Se onkin muuten paljon jännittävämpää! Toisaalta taas hyvinkin luontevaa, kun sain itse päättää sanat suuhuni 🙂 Torstaina pääsin myös tekemään ääninäyttelijän töitä, kolmen radiomainoksen muodossa. Äänen kanssa leikkiminen ja roolien nopea haltuunotto on niin hauskaa ja mukaansa tempaavaa. Keskiviikkona sen sijaan käytin ääntäni Papupata nauhotuksissa, kun istuttiin 3,5h studiossa höpöttämässä. Kyyneleet valui ja hepuli oli todella lähellä. Tulette kuulemaan nämä setit tulevien viikkojen aikana podcast-jaksojen muodossa… 😀

Parin viikon päästä lähden työmatkalle ja mahassa poreilee, mutta hyvällä tavalla. Siitä lisää myöhemmin.. 😉 Nyt lupasin mennä laittaman lapsille altaan pihalle. Nautitaan lämmöstä! Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

kuvat / Amanda Aho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. kata 16.06.2019

  Ihanaa että Papupata podi jatkuu koko kesän <3 oon ihan teidän fani ! ihanaa juhannusta Sara!

  Vastaa
 2. Aikku 16.06.2019

  Moi! En oo koskaan ennen kuunnellut podcasteja, mutta juuri ulkomaan reissulla aloitin kuuntelemaan teidän podia ja ihastuin heti <3 toisin sanoen: koko viikon loma meni siinä, että makasin uima-altaalla ja kuuntelin papupataa <3 ootte ihan huippuja ja kiitos teille hyvästä rusketuksesta!! 😀 😀

  Vastaa
 3. Iitu 16.06.2019

  Sun ja Johannan Papupata – podcast on ihan paras! ? Ps. Ihana postaus idea!

  Vastaa
 4. ida ihana 17.06.2019

  Kuvapainotteiset postaukset kuulostaa hyviltä!:) Ihanaa, miten innostunut säkin olet sun työstä ja erilasiista työjutuista, se on niin suuri rikkaus elämässä!
  Kivoja työpäiviä ja kesäjuttuja!<3
  Ida
  http.//www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 5. Niko 17.06.2019

  Oli siistiä saada sut myös meidän kameran eteen viime viikolla.
  Hyvää filkka tulossa 🙂

  Vastaa