päivä mun kanssa

päivä mun kanssa

07.00-10.00 / Ollaan takaisin arkirytmimssä ja se tarkoittaa sitä, että aamut alkaa seiskan pintaan. Joskus harvoin lapset nukkuu lähemmäs kasia ja lähestulkoon vakio on siinä 06.50 maissa. Minit osaa itse tepastella alakertaan ja napauttaa Pikku2 päälle.. Mä sitten valun verkkaisesti perässä alakertaan. 🙂 Aamulla katsottiin yhdessä ohjelmia, pelattiin lautapelejä, tein Matildalle letin ja lakkasin molempien tyttöjen kynnet. Lähdettiin syömään aamupalaa brunssin muodossa Ravintola Kaartiin.

10.00-13.00 / Käytiin brunssilla kaveriperheen kanssa Ravintola Kaartissa ja se on kyllä tosi kiva paikka lastenkin kanssa. Kätevä leikkipaikka, hyvää ruokaa ja pehmiskone (!!!). 🙂 Pari tuntia vierähti kavereiden kanssa ja törmättiin muutamiin tuttuihin. <3

13.00-15.00 / Siivottiin autoa, kun Mikko lähti kavereiden kanssa katsomaan Suomi-Italia peliä Tampereelle. Leivoin sienipiirakan ja löhöttiin sohvalla. Sunnuntait on parhaita!

15.00-18.00 / Suunnattiin piirakan kanssa naapuriin siskon perheen luokse. Hän oli leiponut omenapiirakkaa, joten oli suolaista ja makeaa. 😉 Silittelin Mallaa ja höpöteltiin sohvalla. Tytöillä on siskon kotona oma kaappi mikä on täynnä piirrustustarvikkeita, tarroja, vihkoja ja kaikkea ihanaa. Olen niin kiitollinen lähimmäisistä tässä ympärillä.

18.00-21.00 / Laitettiin sadetakit niskaan ja lähdettiin metsäretkelle. Sisko tuli mukaan ja tehtiin pitkä lenkki raikkaassa ilmassa. Tultiin kotiin syömään iltapalaa ja katsottiin samalla perjantain Vain Elämää. Tytöt menivät nukkumaan erityisen kiltisti pitkän päivän päätteeksi.

21.00-22.00 / Tein iltapalan ja höpöttelin kaverin kanssa puhelimessa. Aikainen rytmi takaa sen, että uni tulee kympin maissa. Hyvää yötä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Sarppa 09.09.2019

    Sunnuntait on kyllä ihan parhaita, akkujen lataus seuraavaan viikkoon. Sienipiirakka näyttää hyvältä, millä reseptillä teit? Ihanaa alkavaa viikkoa teille! 🙂

    Vastaa
  2. Heidi 09.09.2019

    Heippa! Mistä tuo ihana ruutu mekko/ paita? ? l

    Vastaa