Pienet vessat x 2

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus

*kaupallinen yhteistyö / Iconic Nordic Rooms

Moiii! Enpä olisi ajatellut, että vessojen kalusteiden kanssa tulisi pulmia. Mä nimittäin kolusin kesällä todella monta toimittajaa läpi ja en löytänyt mistään sellaista mitä etsin. Meillä on aika rajallinen tila vessoissa ja tämä jo itsessään oli ongelma monella toimittajalla. Halusin myös jotain spessua ja erityistä, mutta melkein kaikkialla oli tarjota perusvalkoista ja todella simppeleitä malleja.

INR otti minuun juuri passeliin aikaan yhteyttä ja kävin tutustumassa heidän tuotteisiin. Ensimmäisen mielenkiinnon herätti kylpyhuonekalusteiden ulkonäkö sekä se, että Iconic Nordic Roomin tuotteet ovat Pohjoismaista suunnittelua. Lisäksi kaikki INR kalusteet ovat erittäin kestäviä ja niissä on markkinoiden pisin takuu (15 vuotta).

INR showroom sijaitsee Espoossa ja vietin siellä reippaan tunnin tutkimassa kalusteita ja niiden ominaisuuksia. Sain asiantuntevaa opastusta ja valitsimme tuon tunnin aikana kaikki tarvittavat kalusteet. Ainoa erikoisuus kalusteissa on se, että niistä ei löydy bide-suihkua. Tosin kuulin juuri muutama kuukausi takaperin, että bide-suihku on lähinnä suomalainen juttu ja sitä ei löydy muista maista. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi. Kun rupesin miettimään asiaa, niin tajusin että yllättävän harvoin bidesuihkua on tullut käytettyä.

Iconic Nordic Rooms:in valikoimasta löytää kaiken mahdollisen pikkuvessoihin ja kylpyhuoneisiin. Kalusteet on mahdollista saada missä tahansa NCS-värissä, ja tämä pointti on täysin uniikki! 🙂 Meillä on vielä vähän auki, että tarvitaanko yläkerran vessaan lisää säilytystilaa ja sitä varten olen jo tutkaillut INR:n säilytyskaappeja. Ne ovat muuten sen verran tyylikkäitä, että niitä löytyy myös ihmisten eteisistä. 😀 En ihmettele! Meillä on kaksi pientä vessaa ja niissä on toisistaan aivan erilaiset tunnelmat. Alla on vähän listattuna miten vessojen tilat syntyivät.

Alakerta: Tunnelma alakerrassa on linjassa muun sisustuksen kanssa. Eli värinä löytyy mustaa ja vaaleaa laattaa. Alakerran vessa tulee olemaan päivittäisessä käytössä sekä vieraskäytössä. Mitään ihmeempiä toimintoja alakertaan emme kaipaa, joten halusimme keskittyä tunnelmaan. Tykkään kovasti pikimustasta väristä ja suorakulmaisista linjoista. Mietin alkuun, että hana sekä peili ovat aika maskuliiniset, mutta sitten totesin sen sopivan juuri täydellisesti ison marmorilaatan pariksi. Vessaan saa luotua myös kaksi eri tunnelmaa käyttämällä valoja. Kattovalon lisäksi kaapiston alareunasta löytyy valolista sekä itse kaapistoon syttyy valot, kun sen aukaisee. Aika huippu juttu!

Musta kaluste: GRAND Solid 80 / Peili: GROOM

Yläkerta: Tämä vessa on meillä arkena suuressa käytössä ja nimenomaan toimintojen suhteen. Vessa on mun ja tyttöjen paratiisi, missä voi meikkailla, laittaa hiuksia ja siellä säilytetään kaikki meidän kauneusaarteet. Iso valopeili oli siis aivan nappivalinta ja sitten innostuin vielä puuterinroosasta allaskalustosta. Ajattelin, että vessasta tulisi ihanan tyttömäinen ja juuri meille sopiva. Kontrastiksi halusin käyttää isoa betonilaattaa ja tykkään lopputuloksesta paljon. Vessassa on myös aika iso ikkuna, joten luonnonvaloa on myös helppo hyödyntää meikatessa.

Roosa kaluste: VISKAN Solid 80 / Peili: LOOX 90

 

Oon ollut erityisen iloinen siitä miten paljon Mikko on tykännyt mun valinnoista. Hänellä on ollut täysi luotto mun valintojen suhteen ja olen tehnyt valinnat pääosin omin päin. Toki oon aina esitellyt ne Mikolle, mutta ei hän vielä kuukausi ennen muuttoa muistanut, että mitä tulee mihinkin. 😀 Mulla ne taas pyöri päässä yötä myöten. Mikon mielestä ala- ja yläkerran vessat ovat erityisen onnistuneet. <3 Vauvan kanssa tullaan käyttämään lähinnä kodinhoitohuonetta ja sieltä löytyvää vaipanvaihtopistettä. Oonkin huomannut, että vessat pysyy nyt paljon siistimpinä, kun ne ovat pienet erilliset tilat. Etenkin alakerran vessa on ihan supertoimiva, koska ennen meillä oli se kylppärin yhteydessä ja aina kun oli tulossa vieraita, niin koko kylppäri piti ottaa huomioon.

Mitä mieltä olette vessoista ja onko ylä- tai kerta enemmän mieleenne? 🙂 <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

38 kommenttia

 1. Kaunis ja tyttömäinen on varsinkin yläkerran vessa! Ja luonnonvalo on ihan luksusta. Meilläkin toisessa vessassa luonnonvaloa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   Kiitos 🙂 Tuo tyttömäisyys oli itsellekin vähän yllättävä valinta, mutta tykkään kovasti 🙂
   Luonnonvalo on ihana!

   Vastaa
 2. Mummu pohjoisesta 10.03.2020

  Molemmat aivan ihanat, mutta pohjoisen mummo tykkää yläkerran WC:stä. olisi kiva kuulla myös hintoja mitä maksaa. Onnea uuteen kotiin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   Kiva kuulla 🙂 Kiitos paljon <3! Kaikki hinnat löytyy INR sivuilta 🙂

   Vastaa
 3. Sanna 10.03.2020

  Tykkään molemmista vessoista todella paljon,musta käy hirren kanssa äärimmäisen hyvin eikä ole ihan tavanomainen ratkaisu vaan erittäin kiinnostava koska sitä on alakerran vessassa juuri sopivasti, samoin laatat ovat nappivalinta.
  Yläkerran vessa on myös ihana ja naisten ”valtakuntaa” !? Siellä väritys on suorastaan herkullinen.
  Ihanaa vauvan odotusta, kevättä ja onnellisia hetkiä uudessa kodissanne ???
  -Sanna –

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   voi kiitos 🙂 ihana viesti!
   Kiiiitos niin paljon <3 tää on kyllä jännää aikaa! :))

   Vastaa
 4. Päärynä 10.03.2020

  Ihanalta näyttää ? meilläkin rakennusprojekti alkamassa (perustukset jo valettu) ja pitäisi vessoihin löytää sopivat kalusteet. Yllättävän vaikea homma ?
  Bide-suihkusta tuli mieleen, että itsekin ennen käyttänyt sitä lähinnä siivoamiseen, mutta synnytyksen jälkeen se oli pelastus ??? tikkejä mukavampi huuhdella vedellä, kuin pyyhkiä paperilla ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   oi mahtavaa!!!! :)) Joo siis muakin ihan yllätti kuinka hankalaa oli löytää oikeat kalusteet!
   Hehe, siis tuo pointti on kyllä totta.. mullakin se oli apuna synnytyksen jälkeen.. Toisaalta muistan, että se aika on aika lyhyt ja sairaalassa sanoivat, että kandee opetella suht alussa jättämään suihku pois 😀 Mutta juu, saapi nähdä :DD

   Vastaa
 5. Sanna 10.03.2020

  Hienolta näyttää! Tuosta bidestä;itse käytän päivittäin itseni sekä WCn puhtaana pitoon, en osaisi ajatella WCtä ilman sitä. 😀 Mutta se on totta, että hiukan häiritsevä kapistus se on, ei järin kaunis, jos ei saa mitenkään piiloon.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   Kiitos 🙂 okei, hei huippua että sellainen löytyy, jos käyttöä on 🙂

   Vastaa
 6. Jonna 10.03.2020

  Ymmärsinkö oikein että teillä on jotenkin erilaiset wc-pöntöt?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   hmm.. meillä on ihan ”normi” seinävessat 😀

   Vastaa
 7. Jaana 10.03.2020

  Hei,

  Upeat valinnat vessoihin olet tehnyt! Puuteri en säilytyskalusteita oli huikea?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   kiitos <33

   Vastaa
 8. Tiina 10.03.2020

  Moi, Saisiko tietoa mistä alakerran vessan musta pyyhenaulakko? Teillä on upea koti 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   naulakko on h&m homesta 🙂 Kiitos paljon!!

   Vastaa
 9. Kaisu 11.03.2020

  Kumpikin vessa näyttää todella hyvältä, varsinkin nuo hanat miellyttää omaa silmää 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   kiitos 🙂 hanat on kyllä kivat ja erilaiset, kun toinen suorakulmainen ja toinen pyöreää muotokieltä 🙂

   Vastaa
 10. Jenni 11.03.2020

  Hienot vessat ? mua kiinnostaa heti tietää siivouspäivän jälkeen et miten hyvin pysyy puhtaana/puhdistettavana mattapintainen hana ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   Kiitos 🙂 Hei joo! Ainakaan vielä en ole kokenut, että likaantuisi yhtään sen enempää 🙂

   Vastaa
 11. Jenny 11.03.2020

  Ihanat vessat, toi valopeili on erityisen ihana? mut apua mua rupes huolestuttaa teidän puolesta tuo yläkerran ikkuna et saahan sen kokonaan auki siivoamista yms varten, näyttää et on niin lähellä kaappia vaikka eihän siitä oikeesti mitään selvää saa kuvassa ja toimii varmaan ihan hyvin?
  Ihanaa loppu odotusta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   kiiiitos 🙂 Ikkuna on sen verran iso, että sitä tuskin kauheasti availlaan (turvallisuusriski), mutta tarvittaessa sen saa kyllä auki. 🙂
   kiitti, tähän loppuun tsempit on kyllä tarpeen <33

   Vastaa
 12. Virva 11.03.2020

  Ihanat veskit!
  Tykkään väreistä ja tuo musta hanahan on ihan nappi!!
  Onnea uuteen ihanaan kotiin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   Kiitos <33

   Vastaa
 13. Alinda 11.03.2020

  Yläkerran vessa on upea, enemmän mun mieleinen! Heti kun näin noi ajattelin että alakerran vessa on Mikon ja yläkerran sun ja tyttöjen 😀 onko teillä sit kylppärissä ollenkaan vessanpönttöä? Itselle heti heräsi kysymys että miten olet ajatellut sit suihkutella alapäätä synnytyksen jälkeen kun pitäisi joka vessakäynnin yhteydessä suihkutella. Mulle ainakin oli super suuri apu bidestä vessassa synnytyksien jälkeen.
  Ja toinen kysymys mitä jo instan puolella kysyin liittyen sun edelliseen postaukseen ja ruokakuviin, mitä on noi ruskeat pallot?
  Onnea ja jaksamista loppuodotukseen ja iloista kevättä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   Kiitos <3 🙂 Oon kyllä itsekin tyytyväinen!
   Hei ne on Lakrids merkkisiä lakupalloja 🙂 Tosi hyviä!
   Ihanaa kevättä sinne myös <3

   Vastaa
 14. Riikkauuu 11.03.2020

  Upeat molemmat! Mun makuun enemmän yläkerran, etenkin peili on I H A N A !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2020

   kiitos paljon <3

   Vastaa
 15. Nippe 12.03.2020

  Mikä iso laattojen ta teillä on yläkerran vessassa? Vastaava hakusessa itselle 🙁

  Vastaa
 16. Pikkurulla 12.03.2020

  Jännä miten eri asiat eri ihmiset kokee tarpeelliseksi! 😀 en vois elää ilman käsisuihkua ja harsoja, vessapaperin kanssa en saa koskaan tarpeeksi puhdasta ja se taas meillä turha. Mut toisen roska on toisen aarre 😉 kiva, ettei kaikki oo pelkkää valkoista. Toi musta sopii varsinkin puisen seinäpinnan kanssa oikeesti tosi hyvin yhteen 😮 en oo ennen tajunnukaan, miten hyvä väri musta on sisustuksessa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.03.2020

   Näinhän se on 🙂 Kiitos paljon! Musta on kyllä kiva ja luo tunnelmaa!

   Vastaa
 17. Heidi 04.10.2020

  Heippa, Saanko kysyä onko teillä vessoissa montaa erilaista seinäpintaa? Kun kuvissa näyttäisi, että on hirsi, laatta ja maalattu (valkoinen)? Sopivatko nämä yhteen ilman, että tulee rauhatonta? Meillä rakenteilla hirsitalo ja pikkuvessa pienehkö/kapea ja juurikin vieras/peruskäyttöön eli tulossa musta vastaavannäköinen kaapisto kuin teillä ja kaksi seinää on nyt hirrellä ja kaksi muuta on mietinnässä. Tekisi mieli tapetoida toinen seinä jollain näyttävällä kuosilla, mutta mietin, että jos toisen vain maalaa valkoisella, niin tuleeko ihan tilkkutäkki..
  Ja ohi aiheen, millä sävyllä/tuotteella olette käsitelleet hirret(sisäseinät)?
  Kiitos, jos jaksat vastailla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2020

   Joo meillä on eri pintoja ja laattoja + maalattua seinää + hirret. 🙂 Ei yhtään mene levottomaksi mielestäni 🙂 Rohkeasti vaan tapettia! Hei ihanaa, että siellä rakennetaan, TSEMPPIÄ <3
   Meillä on käsitelty coloria valkealla kahteen otteeseen hiotut hirsipinnat. 🙂

   Vastaa
 18. Susanna 02.12.2020

  Heippa! Onko alakerran seinälaatat mistä ? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.12.2020

   Ne on värisilmästä.. En millään nyt löydä tarkkaa mallia. :/

   Vastaa
 19. Riikka 16.12.2020

  Heippa! Muistatko miltä
  merkiltä ja mikä malli on tuo musta hana? Kiitos! ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2020

   Se on ”Iconic Nordic Rooms” merkin hana 🙂

   Vastaa