Syksyn parhaat

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus

Moikka <3 Mitä teille kuuluu? Täällä on alkanut arki ja ollaan päästy hyvin rytmiin kiinni. Tehdään töitä paljon kotoa käsin, joten mitään isoja muutoksia sen suhteen ei ole tarvinnut tehdä. On tää kyllä erikoista aikaa.. Toivottavasti olette pysyneet terveenä <3. Listasin alle syksyn parhaita juttuja ja asioita mistä saan inspiraatiota. Ihanaa viikkoa sinne! Me saadaan tänään sisko ja hänen pieni tyttö kylään viikonloppuun saakka. <3Sara

PIMENEVÄT ILLAT / Kynttilät ja pihavalot luovat niin paljon tunnelmaa. On ihanaa päästä viettämään syksy ja tuleva talvi meidän uudessa kodissa.

KIRJA / Pyrin ahkerasti kirjoittamaan mun uutta kirjaa. Lokakuun puolessa välissä mun pitäisi saada se käsistäni eteenpäin. Tehtävää on vielä aikalailla, mutta uskon että saan sen kasaan. 🙂 Odotan myös kovasti hetkeä jolloin alan kuuntelemaan Suon villi laulu. Sitä on hehkutettu aivan älyttömästi. Haluaisin kyllä lukea sen, mutta veikkaan että siinä menisi ikuisuus. Jos nappaan kirjan illalla käteen, niin luen ehkä yhden lauseen ennen kun nukahdan. Melina heräilee paljon öisin (tulisikohan hampaita?) joten äänikirja toimii nyt paremmin.

TYÖHAASTEET / Kirjan lisäksi mulla on muitakin mahtavia työjuttuja. Pääsen nimittäin tänä syksynä juontamaan Kummit Live: Elämä Lapselle – konsertin. Tämä on iso ja mahtava haaste mulle. Koen myös erittäin merkitykselliseksi olla mukana kummien toiminnassa. Voisin kirjoittaa aiheesta tarkemmin pian. <3

SISUSTAMINEN / Alkaa tuntua syksyltä. Oon nostanut tuikut esille ja alkanut sisustamaan syksyä varten pikkuhiljaa. Nostin olohuoneeseen korin jonka täytin vilteillä. Mä tykkään käyttää vilttiä sohvalla aina iltaisin ja lapset taas nappaa viltit aina aamulla, kun siirtyvät katsomaan lastenohjelmia. 🙂 Meillä on myös muutamia sisustus uutuuksia kotona.. Esittelen ne teille pian!

PEHMOISET KOTIVAATTEET / Vietän kotivaatteissa varmaan 80% ajasta. Oon tilannut syksyä varten muutamia uusia ja pehmoisia vaatteita. Tykkään tällä hetkellä paljon murretuista sävyistä, joten hiekan eri sävyt näkyy nyt myös olovaatteissa.

MUSIIKKI / Taylor Swiftin uusin albumi on <3<3<3

TV-SARJA / Oon huomannut, että telkkarisarja rentouttaa aika hyvin illalla. Jos vertaan vaikka somen selaamiseen tai uutisten lukemiseen, niin hyvä sarja toimii 100% paremmin. Ainakin tällä hetkellä. 🙂 On kiva keskittyä katsomaan ohjelmaa! Tässä vinkit syksyyn: EXIT (Yle Areena), Billions (HBO), A Million Little Things (Cmore), Dirty John (Netflix).

HIUKSET / Kävin eilen kampaajalla (!!!) ja lähinnä vaan mietin et miksi vasta nyt. Pieni fiksaus freesasi tosi paljon. 🙂 En meinaa enää taistella lämpöisyyttä vastaan ja annan jatkossa mun punapigmentin tulla läpi. Ennen oli NIIN tärkeää pestä hiukset hopeashampoolla jne. Nyt ei haittaa vaikka hunaja näkyisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 kommenttia

 1. Eve 26.08.2020

  Kerrotko tarkemmin että mitä sun pieni fiksaus kampaajalla tarkemmin tarkoittaa? Kiinostaa kun itsekin harkitsen tehdä jotain pientä piristystä hiuksiini? Olen myös kasvattanut oman hiusväri takaisin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2020

   mulle laitettiin raitoja, mutta silleen et oma tyvi jää ”näkyviin”, eikä tartte huoltaa kokoajan. 🙂

   Vastaa
 2. Miia 26.08.2020

  Olipa kiva postaus ja inspiroiduin itsekin! Täälläkin kampaajakäyntiä on lykätty jo niin kauan, että tulisi todellakin tarpeeseen. Saitpa ihanat hiukset! Etsin myös tällä hetkellä kotivaatteita. Onko sulla suositella jotain tiettyjä merkkejä, joiden kotivaatteita suosit? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2020

   kiva kuulla :)) mä oon ostanut h&m premium mallistosta, sitten röhnischin pehmeät trikoot on ihanat! 🙂

   Vastaa
 3. Riina 26.08.2020

  Moi! Ihanat hiukset. Itse haluaisin kans tuollaiset.miten oma tyvi jäi näkyviin.mulla on omaa tyveä hyvin,niin mietin et millain olisi hyvä laittaa raitoja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2020

   kiitos :))

   Vastaa
 4. Tuija 26.08.2020

  Tosi kiva väri hiuksissasi Sara ?? Hyvää alkavaa syksyä teidän perheelle,kiva lukea elämästänne ja nähdä kuviasi ?
  Täälläkin kaivellaan pian kynttilät esiin…

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2020

   Kiitos 🙂 <3 Hei ihanaa syksyä sinne!!

   Vastaa
   • Tuija 28.08.2020

    Kiitos Sara ?

    Vastaa
 5. Elisa 27.08.2020

  Hei! Mistä tuo kori missä on viltit? Teillä on kaunis koti?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.08.2020

   Ollaan saatu se lahjaksi, niin en tiedä mistä se on :)) kiitos paljon!!

   Vastaa
 6. A 28.08.2020

  Aivan upeat hiukset! Näyttävät tuuheilta nyt ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.08.2020

   kiitos <3

   Vastaa
 7. Riina 29.08.2020

  Moi.eikös sulla ollut täysin oma hiusväri? Oon miettinyt kun niissä on kaikkea kemikaaleja et onko turvallista.aina oon vain raidoittanut.haluaisin oman hiusvärin,mut siihen menee aikaa vaik on vaan raitoja ja jos ei pidäkään hiusväristä. Onko sulla mulle vinkkiä. Ihanaa syksyä teidän perheelle ❤?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.08.2020

   hitsit en osaa kyllä sanoa.. kandee konsultoida ammattilaista 🙂 <3

   Vastaa
 8. Emma 30.08.2020

  Mistä tuo teidän kaunis olohuoneen matto? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.08.2020

   jotexista <3

   Vastaa
 9. Heidi 30.08.2020

  Moi! Mistä tuo teidän olohuoneen matto on ostettu? On tosi kaunis! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.08.2020

   kiitos <3 se on jotexista!

   Vastaa
 10. Nanni 30.08.2020

  Moi! Siulla on vilahtanut täällä ja instassa pari ihanaa neuletta,valkoinen ja sininen. Pakko kysyä, että mistä ne on ostettu? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.08.2020

   Hei joo, se sininen on h&m 🙂 löytyy varmasti sieltä vielä! ja valkoinen on Odd Mollyn. 🙂

   Vastaa
   • Nanni 30.08.2020

    Okei, kiitos paljon! Ihailen aina siun tyyliä, osaat ihanasti yhdistää myös urheiluvaatteita vapaa-aikaan. Asut näyttää siisteiltä, mutta sopivan rennoilta ?
    Ihanaa syksyä teidän perheelle ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 31.08.2020

     kiitos paljon <33 samoin aivan ihanaa syksyä! :))

     Vastaa
 11. Nanni 01.09.2020

  Hei kannattaako Röhnischin urheiluliiveistä ottaa yhtä kokoa isompi vai meneekö ihan kokotaulukon mukaan? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.09.2020

   hmm.. tosi paha sanoa.. mulla menee ihan normi koko. Kandee kurkkaa heidän kokotaulukosta lisäinfoa ja mittailla, jos mietityttää 🙂

   Vastaa