syyskuun parhaat

fashion, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! Täytyy muuten heti vinkata Perjantain parhaat podcastista. Jos tykkäät tämmösistä ”lempparit” listoista, niin laita tuo podi kuunteluun. <3 Postauksen kuvina on ASUKUVAT !!!! Milloin oon edes viimeksi tämmöisiä täällä jakanut. 😀 Jospa jatkossa taas enemmän :). Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Ihonhoito  / Mulla oli koko raskausajan todella hyvä iho ja nyt epäpuhtaudet ovat sitten palanneet. Hoidan ihoa säännöllisesti ja tarkasti joka päivä. Heleä iho auttaa niin paljon kiireisessä arjessa. Tykkään olla usein ilman meikkiä, joten siinäkin mielessä ihon puhtaana pito on tärkeää.

Satsumat / Nämä ihanat hedelmät on taas täällä! NAMI! Parasta herkkua 🙂

Podcast / Tämän hetken suosikkeina: Aki Linnanahde Talk Show, Perjantain parhaat ja Backlund & Lange.

IG-tili & youtube / Sofia Ruutu. <3 Hän on muuten myös perustanut youtube kanavan. IHAN PARASTA! Heiltä katson melkeinpä kaikki youtube videot: Janni Deler, Kenza, Lila Xenia, Sofia Ruutu. Katsotteko te youtubea? Jos katsotte, niin ketkä on teidän lempparit? Olisi kiva löytää uusia suosikkeja! 🙂

Takka / Lämmittää ihanasti ja luo niin kaunista tunnelmaa.. tuoksusta puhumattakaan! Tykkään ehkä melkein eniten aamulla sytytetystä takasta 🙂

Puolukkapiirakka / Leivottuna pullataikinaan… <3 Miten hyvää! Kannattaa kokeilla Myllyn Paras valmis pullapohjaa.. löytyy pakastealtaasta!

Lämpimät vaatteet / Olen kaivanut esille pipot ja lämpimät vaatteet. Neuleet ja merinovillasukat ovat palanneet!

Billions / Ihanan koukuttava sarja, jota pitää seurata tarkasti.. muuten tippuu kärryiltä. Tykkään siitä, että tässä sarjassa ei tarvitse jännittää mitään kamalaa, mutta samalla se on tiivistunnelmainen. Plussaa on myös se, että katsotaan tätä yhdessä Mikon kanssa. (Löytyy mm. HBO nordicista)

kengät / Dr Martens

housut / Nanso / saatu

paita / ginatricot

takki / zara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sandra 20.09.2020

  Mun lemppari YouTube-kanavat on Alexa Dagmarin ja Sita Salmisen? sulta saa muuten ihania vinkkejä arkeen, kiitos niistä! ? Ihanaa syksyä sulle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2020

   kiitos<3 ihana kuulla. Mukavaa syksyä sinne <3 :))

   Vastaa
 2. Henriikka 20.09.2020

  Syksyllä on niin ihanaa, kun saa poltella kynttilöitä villasukat jalassa ja katsoa samalla jotain lempparisarjaa tehden villasukkia. Mun lempparitubettaja on @mmiisas ja podeja muunmuassa teidän papupata, grl gang ja afterwork! ?❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2020

   siis niin parasta <3333 hei kiva kuulla, että meidän podi löytyy sun suosikeista 🙂 ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa
 3. Laura 21.09.2020

  Kauniin syksyiset asukuvat! <3

  Youtubesta katson Pernilla Böckermanin, Laura Rosillan, Alexa Dagmarin ja mmiisasin videot. Myös Anniina Jalkasella on kauniita maatila-, eläin- ja perhearkivideoita. Podeista kuuntelen teidän Papupataa, Nonsensepodia, Melkein kaikki rahasta, jne. Blogeista luenkin nykyään vain tätä sun blogia, tää on niin kiva! <3

  Ihanaa syksyä! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.09.2020

   hei kiva kuulla :)) kiitos samoin ihanaa syksyä sinne myös! <3

   Vastaa
 4. johan 22.09.2020

  Oot aina niin ihanan iloisen näköinen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.09.2020

   kiitos 🙂

   Vastaa
 5. Anne-Mari 23.09.2020

  Blogeista luen sinun ja Xenian. Itsellänikin vauva aihe ajankohtainen, kun kuopus syntyi 26.2 Sitten hieman erillainen blogi Vilma’s,(Indiedaysilla) kirjoittaa erillaisista rikosmysteereista. On koukuttava!
  Lempitubettajat: the realm of maria ja Janita K..perhe-elämää sielläkin. Olen myös tehnyt itsekkin pari vlogia Anne-Mari U, vaikka näin 30 vuotiaanakin sitä miettii mitä muut ajattelee, enkä ole siitä kenellekkään oikein vielä maininnu perhettä lukuunottamattat,? Olisikin kiva lukea,( jos postausehdotusta kaipaat),että miten käsittelit salkkari aikana tai nyt sitä ”mitä muut ajattelevat”..itse yritän pikkuhiljaa työstää ajatusta, että jos saan tekemisestä hyvää mieltä, niin sehän se tärkeintä on ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.09.2020

   hei kiva kuulla <33
   hei joo hyvä aihe.. voisin pohtia tuota! 🙂 kivoja syyspäiviä sinne!!

   Vastaa