miltä näyttää vuosi 2021

koti & sisustus, kuulumiset, me, pohdintaa

Moikka! Uusi vuosi ei ole ehkä koskaan ollut näin toivottu.. Vaikka 2020 oli meidän perheelle upea vuosi monella tapaa. Päällimmäisenä mielessä on muutto omaan kotiin ja tänne asettuminen sekä pienen tyttären syntymä. Joululoma on tehnyt hyvää ja olen miettinyt 2021 vuotta.

Aika ja pysähtyminen selkeyttää ajatuksia monella tapaa.

Tulevana maanantaina meillä starttaa taas arki ja sen myötä eskari, viskari, harrastukset ja työt. Jokainen viikko on erilainen ja  tietty rytmi tulee lasten myötä. Listasin alle ajatuksia alkaneesta vuodesta. Ihanaa sunnuntaita! Me lähdetään nyt viemään 7.v lahjaa kummitytölle <3! En käsitä miten hän voi olla jo SEITSEMÄN!!!! Matilda tuleekin sitten parin kuukauden päästä perässä. <3Sara

 

TYÖ / Viime vuonna mun piti tehdä kevyesti töitä ja onnistuin siinä osittain. Päädyin kuitenkin kirjoittamaan kirjan, tekemään podia ja siihen päälle vielä blogi+ig jne. Tänä vuonna aijon siis ihan oikeasti rauhoittaa menoa. Melina pysyy kotona ja hoidamme häntä Mikon kanssa sen mukaan kummalla on töitä. Minulla on 2021 aivan ihania yhteistyökumppaneita ja lähes kaikki heistä on minulle jo entuudesta tuttuja. Pyrin järkevöittämään (taas kerran) työn ja vapaa-ajan balanssia.. + nauttimaan haasteista joita on työrintamalla tänä vuonna luvassa. 😉

LIIKUNTA / Tilasin mulle spinningpyörän!! 🙂 Teen joogaa kotona ja käyn kävelyillä, mutta juokseminen ei innosta yhtään. Niinpä päätin aloittaa vanhan tuttavuuden, eli pyöräilyn. Tarkoituksena on tehdä 10km settejä muutaman kerran viikossa. Eiköhän sillä pääse alkuun. Elän aktiivista elämää ja askeleita tulee reippaasti yli 10 000 päivässä, mutta sykkeet pitäisi saada välillä ylös. Laitoimme pyörän meidän lämpimään varastoon, joten sinne on helppo mennä viettämään jatkossa omaa aikaa. 😀

LAPSET / Meillä on lasten kanssa ihana vuosi edessä. Mimosa menee syksyllä eskariin ja Matilda kouluun. Haluan olla läsnä isoissa hetkissä ja rauhoittaa nuo viikot. Muistan aina kuinka ihanaa oli tulla koulusta kotiin, jos äiti oli laittamassa välipalaa. <3 Oon onnellinen siitä, että yrittäjyys mahdollistaa mun kotona olon ja pitää miettiä onko iltapäiväkerho tms edes tarpeellinen. Melinan kanssa olisi kiva aloittaa muskari, kun tilanne niin sallii. 🙂 Olisi myös ihana treffata äitikamuja vielä enemmän ja tehdä kaikkia kivoja retkiä tms kevään edetessä.

MUOTI / Toivon tälle vuodelle paljon enemmän asukuvia kuin viime vuonna. Oman vaatekaapin hyödyntäminen ja yhdistelminen kiinnostaa. Postauksessa näkyvät kuvat napattiin tällä viikolla, kun käytiin asioilla. Tytöt ihmetteli, että miksi äiti on pukeutunut työmiehen vaatteisiin. 😀

RUOKA / Mitä olisi vuosinäkymä ilman RUOKAA!? Tällä hetkellä mua kiinnostaa erityisesti kaikki kasvisruuat ja tutut arkireseptit. Innostuin eilen leipomaan tyttöjen kanssa korvapuusteja ja äkkiä pakastin osan, etten syö kaikkia viikonlopun aikana. 😀 Leipominen ja siinä kehittyminen myös innostaa. Rakastan tehdä kakkuja ja kaikkea makeaa. Pitää ehkä haastaa itseään ja opetella jotain uutta! 🙂 Kysyin IG:ssä viime viikolla millaisia sisältöjä siellä toivotaan ja eniten nousi esille juurikin reseptit. Ruokajuttuja on siis ehdottomasti luvassa tänä vuonna.

ALKUVUODEN TÄRKEÄT PÄIVÄT / 03.02. MTV alkaa Kotoisan uusi kausi ja meidän piha tehdään ekassa jaksossa!!! En ole muuten tainnut kertoa tästä teille aiemmin täällä. 🙂 Tosiaan viime kesän pihapostaukset eivät tulleet koskaan toteen, koska päästiin Kotoisa -ohjelmaan. Ei olla itse nähty jaksoa tai sitä miten prosessi eteni, joten innolla odotetaan miten kaikki rakentui.

03.03. ITSE TEHTY – Opas omannäköiseen työelämään / Wsoy julkaisee mun toisen kirjan. En malta odottaa! 🙂 Kerron heti, kun kirja on ennakkotilattavissa. Avaan kirjassa aivan uuden puolen itsestäni ja kerron tarkasti kuinka työelämän eri vaiheet ovat menneet. Samalla pyrin jakamaan vinkkejä ja innostusta työtä kohtaan. Mukana on myös upeita yrittäjiä ja menestyjiä monelta eri alalta. Lähetin kirjan taittoversion tällä viikolla eteenpäin, joten en voi muokata siinä enää mitään.. JÄNNITTÄVÄÄ 😀 Helmikuun alussa suuntaan lukemaan kirjan äänikirjan muotoon.

05.03. Täytän 30.vuotta. Woop woop! En oo koskaan juhlinut synttäreitä ja koen isot juhlat vieraaksi. En myöskään ole yllätysten perään. 😀 Jotain ihanaa ja leppoisaa oman perheen kanssa. Musta tuntuu, että oon elänyt kolmekymppisen elämää jo niin monta vuotta että ikä ei sinänsä tunnu missään. 😀

Miltä teidän vuosi 2021 näyttää ja mikä innostaa tällä hetkellä eniten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. Katariina 10.01.2021

  Ootan sun kirjaa ihan super paljon! Mulla onkin tavoitteena tänä vuonna lukea enemmän kirjoja ja sun kirja tulee kyllä lukulistalle heti ihan ehdottomasti <3 Mulla tää vuosi 2021 näyttää ihanan rauhalliselta! Viime vuonna tapahtui paljon ja vaikka ihan tervetulleita ja kivoja muutoksia niin silti on ihanaa että vaihteeksi luvassa vähän rauhallisempaa. <3 Mä oon opiskelija ja oon tosi innoissani keväällä alkavasta harjoittelusta, kivaa päästä harjoittelemaan juttuja ihan käytännössä enemmän! Ja hei ehdottomasti jaathan paljon ruoka- ja leivontajuttuja myös täällä blogissa, olisi ihana päästä itsekin kokeilee uusia reseptejä ja herkkuja! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.01.2021

   voi miten ihana kuulla 🙂 kiitos todella paljon <3
   hei -rauhallinen- kuulostaa kyllä hyvältä. ja eihän sitä koskaan tiedä mitä kaikkea sitten vuoden edessä tulekaan eteen. 🙂
   Hei ihan mahtava juttu! Tsemppiä hurjasti harjotteluun ja mahtavaa vuotta 2021 🙂 <3

   Vastaa
 2. Nanna 10.01.2021

  Ihanaa vuotta teidän perheelle!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   kiitos samoin <3

   Vastaa
 3. Nanette 10.01.2021

  Meillä vuosi näyttää täysin erilaiselta kuin koskaan aikaisemmin, sillä jään parin kuukauden päästä pois töistä äitiyslomalle, ja kyseessä on meidän esikoinen. Hassua on tosiaan ajatella, että tänä vuonna teen vain pari kk töitä ja loppuvuosi menee ihan uudenlaisten ihanien haasteiden parissa, eli vauvan kanssa. Olen ollut työelämässä jotakuinkin yli 12 vuotta, ja yliopiston vaihto-opiskeluaikaa lukuunottamatta, ei kesälomia pidempiä taukoja ole ikinä ollut töistä. Tämä on siis todella erikoista itselleni. Katsotaan siis miten vuosi menee, ei hirveästi uskalla suunnitella, kun ei tiedä millainen just meidän vauva on. Jos kuitenkin mahdollista, niin kiinnostaisi kovasti opiskella lisää ensi syksynä avoimen yliopiston kautta, nyt kun opintoja saa helposti tehtyä etänä ja verkossa. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   oi miten ihanaa!!! Ihan parasta <3 onnea valtavasti! Rennosti vaan ja teette asiat vauvan kanssa juuri niinkuin hyvältä tuntuu. ensimmäinen vuosi on erityistä aikaa 🙂 kaikista tärkeintä on kuunnella omaa fiilistä ja muokata perheestä juuri teille toimiva <3 Nauttikaa vuodesta ja hurjasti tsemppiä!!! <3

   Vastaa
 4. Jasmine 10.01.2021

  Hei!
  Itse olen etsinyt spinningpyörää pitkään kotiin, mutta en ole löytänyt sillä joka paikasta ne ovat loppu! Joten kiinnostaisi mistä pyörän löysit 🙂 Kiitos positiivisesta asenteesta, joka tuo hyvää mieltä myös itselle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   Heippa!! 🙂 Ostin sen treenikauppa.fi Se tuli ihan parissa päivässä!

   Vastaa
 5. Vilma 10.01.2021

  Ihanan kuulosia juttuja teille luvassa❤️ Liikutuin tosta ”Muistan aina kuinka ihanaa oli tulla koulusta kotiin, jos äiti oli laittamassa välipalaa.”❤️Tossa ihan parasta oli päästä heti kertomaan päivän kuulumiset, koska tarinaahan riitti yhdestä koulupäiväivästäkin paljon?? Mummo on myös muistellut sitä, miten soitin aina sille koulun jälkeen, jos äiti tai iskä ei ollu vielä kotona❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   eikä miten ihania muistoja <3 Pienet koululaiset on kyllä parhautta ja muistan itsekin hyvin miten isolta kaikki tuntui.. Voi että. Hei ihania päiviä sinne 🙂 <3

   Vastaa
 6. Elli 10.01.2021

  Teidän vuosi 2021 vaikuttaa monipuoliselta ja korvapuustit näyttävät todella herkullisilta.?Oli kiva lukea tytöistä, jotka aloittavat eskarin ja koulun, nopeasti se aika menee.?Itse odotan Kotoisan uutta kautta ja erityisesti teidän pihamaan uudistusta.?❤ Tietysti myös odotan sinun uutta kirjaa ja ihan varmasti se päätyy minun lukulistalle. Sinun ensimmäisestä kirjasta tuli minun yksi suosikki kirja.❤Itse en osaa viel sanoa, millainen on minun vuosi 2021, mut ainaskin nyt kevään aikana on tarkoitus saada opinnot loppuun ja valmistua sisustusartesaaniksi.?Itse olen tällä hetkellä innostunut valokuvaamaan Suomen kaunista ja talvista luontoa sekä odotan todella paljon sitä, että pääsen kuvaamaan kesäistä luontoa sekä nauttimaan siitä.❤ Suomen luonto on kaunista kuvattavaa.❤ Ihanaa vuotta 2021 teidän koko perheelle.❤❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   Hei ihana kuulla, että siellä odotetaan Kotoisaa ja kirjaa :)) jännää kyllä! Kiitos tuesta <3
   Oi wau, kuulostaa hienolta. Luonto on kyllä parasta ja rentouttaa ihan eri tavalla kuin mikään muu <3 Kaikkea parasta vuoteen 2021!!

   Vastaa
 7. Niisku 10.01.2021

  Tämä vuosi jatkuu edellisen vuoden tapaan rauhallisena, jäin syksyllä kotiin hetken asiaa pohdittuani. Olen ollut päätökseeni tyytyväinen :). Nyt minulla on enemmän aikaa kaikkeen ja ennen kaikkea olla läsnä lapselleni ???. Odotan innolla tätä alkanutta vuotta ja se tuo tullessaan uutta, mm. perheenlisäystä maaliskuussa ❤️.

  Kivaa, kun sinultakin on tulossa paljon uutta. Odotan mm. Kotoisan jaksoa teidän piharemontista. Olen seurannut täällä blogissa ja ig:n puolella talon valmistumista ja asumista, joten kivaa nähdä millainen piha teille valmistui. Varmastikin ihana! Ja toki uutta kirjaa odottelen myös luettavaksi/kuunneltavaksi.

  Ihanaa alkanutta vuotta koko teidän perheelle! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   hei kuulostaa aivan ihanalta 🙂 Ja aivan mahtavaa, että teillä on pienokainen tulossa. <3 Maailman parasta!

   Hei mahtavaa kuulla 🙂 Jihuu!! Kiitos kun seurailet :))

   Kiitos samoin sinne, ihanaa vuotta 2021 ja tsemppiä hurjasti vikoihin viikkoihin masun kanssa 🙂 <3

   Vastaa
 8. Heini 11.01.2021

  Kivalta kuulostaa teidän vuosi!
  Toi spinningpyörä on mahtava idea! Tilasin itselleni loppuvuodesta pyörän ja on ollut aika ahkerasti käytössä 🙂 Suosittelen koittamaan les mills on demand jäsenyyttä, siellä on kuukauden ilmainen koeaika ja löytyy monenlaisia spinningtunteja ja paljon muitakin treenejä. Itse ainakin sain uutta pontta treenailuun sitä kautta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   hei kiva kuulla 🙂 Kiiiitos superpaljon vinkistä! Tsekkaan heti 🙂

   Vastaa
 9. Noora 11.01.2021

  Miä näinkin mainoksen tuosta ohejlmasta ja olin heti et mitä, oliko siellä Parikat!?! Niiden piha ihan taatusti laitetaan kuntoon, odoitan jaksoa!
  Miä ostin syksyllä torista crostrainerin. En tykkää istua enää työpäivän jälkeen (koneella koko 8h päivä), joten ajattelin tuota vaihtoehtoa. Suosikkini olisi ollut kylläkin soutulaite!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   hei ihana kuulla :))
   ihan parasta! Hyvä sä 🙂

   Vastaa
 10. kaisu 11.01.2021

  Mulla on siitä hyvä tilanne, että korona ei ole vaikuttanut omiin työkuvioihin, joten tämäkin vuosi tulee olemaan työntäyteinen 🙂 Joululoman jälkeen on mukavaa palata arkeen, ja myös nauttia näistä ihanista lumisista päivistä. Odotan innolla sun uutta kirjaa, täällä edelleen blogia seurailen vaikka tuleekin kommentoitua harvoin <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.01.2021

   ihan huippua kuulla, että hommia riittää 🙂 Lumi tuo kyllä niin paljon valoa!
   Hei ihanaa, että laitoit viestiä <3 ja kiva kuulla, että odotat kirjaa!! Halaus sinne ja mahtavaa vuotta 2021!

   Vastaa
 11. Johanna 11.01.2021

  Hei ihan mahtavaa, että kirjasi tulee myös äänikirjana ja vieläpä sinun itsesi lukemana ??
  Uskon, että tästä vuodesta tulee armelias ja antoisa. Viime vuosi opetti myös pysähtymään ja tuntuu, että matka kohti sisäistä mielenrauhaa helpottui ☺️❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.01.2021

   kiva kuulla 🙂
   Hei ihana tuo ARMELIAS & ANTOISA.. todella kauniisti sanottu <3 kuulostaa hyvältä!

   Vastaa
 12. Ansku 12.01.2021

  Oi, pitääpäs katsoa tuo Kotoisa-jakso.
  Mietinkin eilen että oon seurannut tätä blogia lähes alusta asti ja edelleen ootan aina uutta päivitystä?

  Tältä vuodelta toivon, että koronarokote rauhoittaisi tilanteen ja tällöin myös työrintamalla rauhoittuisi. Työskentelen yksikössä jossa hoidetaan koronapotilaita. Itse olen yksi onnekkaista, joka rokotteen on jo saanut.

  Aion myös jatkaa lyhennettyä työaikaa oman jaksamiseni sekä perheen vuoksi. Ja onpa luvassa myös esikoisen vanhojen tanssit ja tosikon rippijuhlat?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.01.2021

   kiva kuulla <3 eikä miten mahtavaa, että oot ollut alusta saakka messissä. Kiitos <33

   Hei onpa ihanaa kuulla, että olet rokotettu. Mahtavaa! Kiitos myös tuhannesti siitä tärkeästä työstä jota teet. Iso kunnioitus! <3 Kuulostaa ihanalta tuo, että pystyt tekemään lyhennettyä työaikaa. 🙂 oi mitä aikoja teillä on edessä! Niin spesiaalit hetket nuoren elämässä. Kaikkea parasta teidän perheelle <3

   Vastaa