helmikuun suosikit

design, hirstitalo, kidsfashion, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me

Moikka! Siis tämä postaus on roikkunut täällä puoli valmiina kohta jo viikon. Mun to do -listalla on ollut joka päivä sen viimeistely, mutta sitten on tullut aina joku kiireellinen homma. Saatiin sisko ja hänen pieni meille kylään täksi viikoksi, joten vilinää riittää. Meidän lapset on aivan innoissaan serkkutytöstä. Hän on Melinaa 4kk vanhempi. <3 On hurjaa kuinka paljon muutama kuukausi vaikuttaa tässä iässä. <3Sara

Laskiaispulla – Oon syönyt tänä vuonna jo monta laskiaispullaa. Paras tähän mennessä on ollut Roberts Coffeen pulla. Oon himoinnut Teemu Auran Laskiaispullan ja croissantin yhdistelmää, jonka välistä löytyy vadelmahilloa ja kermavaahtoa. NAM!

Lierac Hydragenist oxygenating hydration booster serum – Tämä kosteuttava ja mielettömän hyvän tuoksuinen seerumi on uusin tuttavuuteni. Paras seerumi jota olen koskaan kokeillut. Iso suositus!

Nespresso – Se, että saan vain painaa nappia ja kahvi tulee itsestään.. PARASTA! Aamut helpottuu, kun saa kahvikupin suoraan käteen ja vieläpä herkullisen sellaisen. Meillä on Nespresson Vertuo kahvikone ja siinä voi itse valita millaisen makumaailman kahviin haluaa. Ollaan kokeiltu monia erilaisia kapseleita ja löydetty omat suosikit! 🙂

Kuvat – Saatiin viime viikolla meidän perheen kuvat Nikiltä. Nämä postauksessa näkyvät kuvat ovat hänen ottamia. 🙂 Niki kävi kuvaamassa meillä pari viikkoa takaperin ja meillä oli kivan lämminhenkinen hetki yhdessä. Niki Strbian on alansa huippu ja hänen heittäytyminen on kyllä ihan next level. Jos koet valokuvissa olon hankalaksi tms, niin Niki osaa auttaa ja kertoa miten olla. Mä itse tykkään, että valokuvaaja ohjaa ja keksii ideoita siitä millaisia kuvia otetaan. Saatiin meidän kolmikosta niin ihania kuvia <3!

Itse tehty – Helmikuussa teen mun pian julkaistavan kirjan äänikirjan muotoon. En olisi ikinä uskonut kuinka haastavaa kirjan lukeminen on. Oon nimittäin kaikissa mun töissä tottunut siihen, että sanat muokataan omaan suuhun sopivaksi ja tarkkuudella ei ole niin väliä. Kirjaa lukiessa ei voi kuitenkaan muokkailla miten sattuu, vaan pitää lukea tarkasti. Siinä samalla ei pysty ajattelemaan mitään muuta. On vaan pakko keskittyä! 🙂 Äänikirjasta tulee jäämään muutama osuus pois ja koen muutenkin, että kirja toimii parhaiten fyysisessä muodossa. Se on niin kivasti jaettu eri osioihin, että fyysisesti lukiessa/selaillessa saa varmasti paremman käsityksen. 🙂 Täältä pääset tilaamaan kirjan ennakkoon ja alennuksella! <3 Kirja ilmestyy 03.03. eli ihan pian. A P U A!

Talvi – Ihanaa, että pakkaset jatkuu ja lumi on maassa. Päästään vielä monet kerrat pulkkamäkeen, luistelemaan ja hiihtämään. On ollut ihanaa seurata lasten iloa kunnon talvesta ja onhan se paljon helpompaa myös huoltaa ulkokamppeita, kun ne ei ole loskassa ja jatkuvasti märkänä. 😀

postauksen kuvat / Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *