hiihtoloman ruokalista

decoration, design, DIY, koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moi! Meidän hiihtoloma päädyttiinkin viettämään täysin kotosalla. K tuli toistamiseen kylään ja läpikävi meistä nyt sitten kerralla 4/5. Selvisimme todella lievillä oireilla ja täytyy sanoa, että meidän sairastelut on tuntuneet hyvin pieneltä tämän viikon uutisia seuratessa </3

Auringonpaiste tuo kyllä niin paljon voimaa nyt harmaan ja raskaan viikon jälkeen. Ihanaa, että valoa on ennustettu moneksi päiväksi tänne etelään.

Alla olevaan kuvaan viitaten – Mä r a k a s t a n Daim-rakeita ja Ufoja! 🙂

Ajattelin kirjoittaa tarkemmin meidän hiihtoloman ruokalistasta. Onneksi ruuan verkkokaupat toimi hyvin, koska isossa perheessä ruokaa kuluu. 😀 Etenkin kun kaikki ruuat syötiin kotona, eikä vaikka reissun päällä/retkikohteessa. Välillä tuntuu, että saa olla koko ajan kokkaamassa, vaikka osa ruuista on sellaisia että niistä riittää monelle päivälle. 😀 Onneksi tykkään laittaa ruokaa! 🙂

 • Tortillalasagne / Aivan meidän lasten suosikki. Nykyään menee kerralla koko annos!
 • Kaalilaatikko / Klassikko herkku lapsuudesta.
 • Lohta & Riisiä
 • Ruis-halloumiburgerit / Ruisleipien väliin paistettua halloumia, majoneesia, tomaattia ja avokadoa.
 • Täytetyt patongit / Tuoretta patonkia ja täytteeksi mitä kukakin haluaa
 • Kalapuikot & paistetut perunat / Lasten suosikkia!
 • Kana-pesto-feta-pastasalaatti
 • Banaanimuffinssit / Meillä tummui muutama banaani ja yleensä teen niistä lettuja tai leipää, mutta nyt haluttiin kokeilla jotain ihan muuta. Tytöt innostui piilottamaan muffinsseihin suklaata ja niistä tuli kyllä tosi hyviä.
 • Laskiaiscroissantit / Niin hyviä <3

Aamu- ja iltapalat  ollaan menty suht vakkarilla: leipä, puuro, jugurtti ja mysli. Muutamina aamuina/iltoina ollaan paistettu sämpylöitä, croissantteja, riisipiirakoita tai lettuja. Etenkin lomalla nautitaan hitaista aamiusta ja yhteisestä pitkästä aamupalahetkestä.

Oli aika paljon erilainen hiihtoloma mitä ajateltiin, mutta näitä peruutuksia ollaan nyt treenattu kaksi vuotta.. Alun harmituksen jälkeen viikko sujui mukavasti ja tärkeimpänä se, että kukaan ei sairastunut pahemmin. Toivon tulevalta kuukaudelta tasaista arkea. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Jonna 27.02.2022

  Pikaista paranemista teille 🙂 täällä kans nuhanneniä, ja haluttaisi herkutella, saisiko banaanimuffinsit ohjeen 🙂 hyvää keväänjatkoa.

  Vastaa
 2. Katariina 27.02.2022

  Oi! Toivottavasti voitte siellä jo paremmin! ? ihania ruokia! Tällä viikolla kyllä tavalliset asiat on tuntuneet entistä tärkeämmiltä. Se vaan, että saa olla perheen kanssa kotona, on ruokaa ja ulkona paistaa aurinko. Just tässä hetkessä kaikki on ihan hyvin. ❤?

  Vastaa
 3. Tia 01.03.2022

  Ihana postaus ruoista! Lisää tälläsiä? Toivottavasti paranette pian ja ei tulisi enään kyläilemään teille tämä tauti! ? Banaanimuffinssien ohjetta minäkin kaipailisin!

  Vastaa