5 asiaa pääsiäisestä

kuulumiset, lapset, loma, luonto, me, pohdintaa, ruoka

..Vietettiin koko pääsiäinen mökillä. En muista, koska oltaisi oltu  siellä pidempi pätkä. Otettiin vähän varaslähtö pääsiäiseen, kun lähdettiin ajamaan mökille jo keskiviikkona tyttöjen koulun ja eskarin jälkeen. Miniloma kevään kiireiden keskellä teki kyllä hyvää. Lapsista oli parasta, kun myös serkkujen perhe tuli mökille <3

..Käytiin monta kertaa avannossa. Tyttöjen vaari teki meille uimapisteen laiturin päähän ja hurjimmat viihtyi jääkylmässä vedessä yli 10sek. Saunaan – uimaan – saunaan – uimaan, oli jokaisen illan rutiini jota toistettiin. 🙂

..Tein ensimmäistä kertaa pellillisen rahkapiirakkaa (Mimosa auttoi) ja vitsit miten hyvää se oli. Tuoreena olisin voinut syödä sen melkein kerralla 😀 mutta myös jääkaappikylmänä se maistui hyvältä. Tästä tulee taatusti mun uusi vakkari. Kasaan teille reseptin pian, kun oon testannut pari erilaista variaatiota.

..Melina on aivan ihanassa iässä ja samalla se osaa kyllä vaatia oman osansa KAIKESTA 😀 <3 Nyt hänellä on menossa aikamoinen äiti vaihe ja pieni kulkee mukana kaikkialle. Kesästä tulee ihana, kun neiti ymmärtää jo niin paljon ja innostuu helposti.

..Oli ihana nähdä Lilaa mökillä. Hän täyttää tänä vuonna 12 vuotta ja suurimman osan päivästä se tykkää nukkua/levätä. Kevätaurinko on aina ollut Lilan suosikkipaikka loikoilulle. Lilan kuulo oli heikentynyt aikalailla viime näkemästä </3. Onneksi se vaikutti muuten terveeltä ja nautti mökillä olosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. E. N. 19.04.2022

  Voisitko tehdä postauksen teidän kesäloma suunnitelmista ja miten vietätte kesäloman/mitä teette kesälomalla?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.04.2022

   Hei joo, ehdottomasti :))

   Vastaa
 2. Heidi 27.04.2022

  Moikka! Halusin kysyä kun näin sulla eilen instastoorissa sellaisen tosi kivan näköisen sinisen neuleen, saako kysyä mistä se on? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2022

   se on Gauharin <3 Aivan ihana kyllä 🙂

   Vastaa