Pääsiäisen Menu

decoration, design, DIY, hirstitalo, koti & sisustus, me, resepti, ruoka

Moikka! Pääsiäisenä on ihanasti vapaapäiviä ja oon alkanut miettimään ruokia sekä kasaamaan kauppalistaa. Mitään perinteistä kolmen lajin illallista ei varmaan tänä vuonna tehdä, mutta tiettyjä ajatuksia pääsiäisen suhteen on. 🙂 Mikko grillasi juuri viime viikolla marmorifileitä ja mä tein pippurikastikkeen, valkosipuliperunat ja keitin parsoja. Nopea ja NIIN herkullinen illallinen. Käytin valmiita valkosipuliperunoita, joten ruoka oli entistä nopeampi valmistaa. Tykkään käyttää välillä puolivalmisteita ja en koe, että aina pitäisi tehdä kaikki alusta saakka itse. Välillä on todellakin ok oikaista! 🙂 Alla kuvia herkuista, jotka sopii myös pääsiäiseen. Mitä te meinaatte kokkailla? <3Sara

Mä oon testannut vastikään nämä kaksi reseptiä, jotka molemmat toimii todella hyvin Pääsiäisbrita & Suklaamunat suolakinuskilla

Me suunnataan Pääsiäiseksi mökille ja ajattelin leipoa siellä Sitruunamutakakkua. Söin sitä ystäväni luona viime perjantaina ja se oli aivan mielettömän hyvää. Kaverini kertoi, että kyseessä on todella helppo resepti ja sekös jos mikä mua kiinnostaa 😀 Tämä menee siis ehdottomasti testiin myös mun kettiössä.

Jonain päivänä kokkaan myös ehdottomasti UUNIKANAA. Sain kommentin kyseiseen reseptiin/postaukseen viikonloppuna ja sen myötä muistui tämä resepti myös omaan mieleen. Miten tämä olikaan unohtunut? Niin hyvä ja herkullinen resepti. 🙂 Meinaan tehdä reseptin tuplana, jotta sitä riittää myös seuraavalle päivälle. Meillä nimittäin menee nykyään aika paljon ruokaa yhdellä kerralla. Nyt todella huomaa sen, että lapset kasvaa.

Tässä myös idiksiä pääsiäistä ajatellen: 

Tein viime viikolla rahkaa ja ai vitsit siitä tuli hyvää! Alla resepti 🙂

Mangorahka:

 • 2 mango-passionhedelmä rahka
 • 2 dl kuohukermaa
 • ripuas vaniljasokeria
 • 1 kypsä mango
 • Digestive (ei ole pakollinen)

Ohje: Lisää kermaan ripaus vaniljasokeria ja vaahdota kerma kuohkeaksi. Pyörittele joukkoon rahka ja paloiksi leikatun mangon palat. Voit halutessasi ripotella rahkan päälle keksin muruja. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anna 12.04.2022

  Nuo suklaamunat suolakinuskilla menee ehdottomasti testiin! Ei voi olla muuta kuin hyvää 😀 Tein myös toissapäivänä just tolla sun uunikanareseptillä kanaa. Oli hyvää. 🙂 Oon huomannu että sun blogista löytyy kivoja aika yksinkertaisia reseptejä jotka toimii lapsiperheessä! Siks monesti kauppatilausta tehdessä ja viikon ruokailuja suunnitellessa katon sun blogin reseptit kohtaa, joten kiitos kun jaat näitä ruokajuttuja!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2022

   siis vois kuvitella, että ne on jotenkin äklömakeita, mut ei ollenkaan 🙂 niin hyviä <3
   Hei ihan huippua kuulla 🙂 Kiitos paljon! <33 Helpot ruuat on arjen parhautta 🙂

   Vastaa
 2. Ninni 12.04.2022

  Nam, kuulostaa ja näyttää hyvälle! Toi uunikana on meillä ihan vakkariruokia kanssa, niin helppo eikä tuu tiskiä kokkailusta ? Me mennään pääsiäisenä valmiiseen pöytään, nautin. Kotona ajattelin leipoa, kun bongasin Yhteishyvän vaaleiden mokkapalojen reseptin ja vaikutti herkulliselta. Tykkään kahvin mausta leivonnaisissa vaikken kahvia koskaan juo. Kivaa mökkeilyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2022

   ai että 🙂 Kuulostaa aivan ihanalta ja kyllä siitä valmiista pöydästä osaa nauttia <3 Kiitos paljon, samoin sinne ihanaa pääisäisen aikaa! 🙂

   Vastaa
 3. Sanna 15.04.2022

  Sitruunamutakakku kuulostaa hyvältä. Menee huomenna testiin. Kiitos vinkistä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2022

   Se oli niin hyvää 🙂 toivottavasti maistuu <3

   Vastaa