torstain kuulumiset

koti & sisustus, kuulumiset, me, ootd, pohdintaa

Moi! Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa vaan hetken kuulumisia. Kello on nyt puoli kymmenen ja istun kettiönpöydän ääressä. Aamupala on tuossa edessä ja syön sitä tässä samalla 😀 Meidän pienin on ma-to päiväkodissa ja se on osoittautunut tosi hyväksi määräksi. Viime kevään ma-ke sai lähinnä hien pintaan, kun yritin saada kaikki tärkeimmät jutut tehtyä alkuviikossa ja loppuviikko meni sitten aina säätäessä Mikon kanssa. Samalla oon kovasti nauttinut siitä yhdestä arkivapaasta lapsen kanssa. Huomaan, että aletaan koko porukka väsyä loppuviikkoa kohden ja torstaina on huojentavaa kun tietää, että perjantaina saa vain tehdä mitä huvittaa. Huomenna ajateltiin suunnata uimahalliin! 🙂 Tähän aiheeseen (päiväkoti) liittyen tuli muuten Mamma Betalar -podcastin jakso viime viikolla: 48. Päiväkodin aloitus – helpotus vai haikeus?. Se antaa kyllä hyvää näkökulmaa, vaikka en ole itse kaikesta samaa mieltä. Kannattaa käydä kuuntelemassa jos aihe kiinnostaa.

Kiitos muuten kaikista viesteistä edelliseen postaukseen. Julkaisin niistä jokaisen <3 Te siellä olette täyttä timanttia.

Tänään meinaan vaihtaa Matildan huoneen järjestyksen ja järjestellä Melinan vaatekaapin paremmin. Käyn kohta vielä tarkemmin töiden to do -listan läpi ja veikkaan, että jos oon tehokas ehdin käydä vielä ennen iltapäivää lenkillä. Yritän houkutella Mikon mun kanssa uimaan lenkin jälkeen. 🙂 Tänään mun pitäisi pakata myös sairaalakassi valmiiksi, koska jos kaikki menee kuten ollaan ajateltu, pääsen pian ystäväni synnytykseen tukihenkilöksi. <3 Aika iso ja ainutkertainen asia. Alkuillasta meinaan tehdä pihatöitä. Oon aloittanut syksyyn valmistautumisen ja leikannut kesän kuivattamat kukat pois. Alan vähitellen oppimaan mitä pihalla kannattaa tehdä, jotta seuraava kausi olisi helpompi. Nyt siivoan kaiken valmiiksi, niin että keväällä lumen alta ei ilmesty yllätyksiä kuten tämän vuoden keväällä. 😀

Oon pitänyt tämän syksyn työmäärän hyvin maltillisena ja oon joka päivä ollut ihan ihmeissäni siitä kuinka kivalta arki tuntuu. Jatkuva kiire, hoidettavat asiat ja epämääräinen sälä ei täytä kalenteria, vaan ehdin tekemään töiden ohella myös niitä itselle tärkeitä juttuja. Nyt kun edes vilkaisen kevään kalenteria niin ei ihme, että tuntui paljolta. Huhhei. Nautin siitä, että on monta rautaa tulessa, mutta oon niin iloinen siitä että osaan fiilistellä myös rauhallisempaa aikaa. <3 Ennen tällainen tuotti lähinnä tuskaa ja haalin heti sata juttua lisää. 😀 Onneksi kehitystä on havaittavissa!

Eilen vietettiin kesä-iltaa meidän terassilla. Tehtiin Tiiu Piretin nachodippiä ja juotiin lasit skumppaa. Eilen tuli tasan kymmenen vuotta siitä, kun Mikko kosi mua. <3 Ihan hullua ajatella mitä kaikkea näiden kymmenen vuoden aikana on tapahtunut. Neljä muuttoa, kolme lasta ja yrittäjyys. Jännä nähdä onko seuraavat kymmenen vuotta rauhallisemmat vai mennäänkö samaa rataa eteenpäin. 😀 Veikkaan, että vähän molempia!

Viikonloppuna on edessä lasten turnaus, nähdään perhettä ja päästään kavereiden upeaan uuteen kotiin kylää. Odotan sitä todella paljon, koska rakennusprojekteissa on aina niin oma fiilis ja tämä kyseinen kohde on tehty aivan nextillä levelillä. Ihanaa loppuviikkoa sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Laura 25.08.2022

  Mielenkiinnosta kysyn, että mistä asioista olet erimieltä Natan ja Jasminin kanssa liittyen päiväkodin aloitukseen?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2022

   pitäisi kuunnella jakso uudestaan niin muistaisin tarkasti 🙂 Mutta meillä esim on Melinalla arkivapaa ja aattelen että se on kiva mulle mutta myös lapselle. Tärkeintä tietty, että jokainen tekee just niin kuin omalle perheelle on hyvä eikä liikaa ota paineita toisista tms. <3

   Vastaa
 2. Noora 26.08.2022

  Kuinkas kauan te olette Mikon kanssa yksissä sitten olleet?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2022

   loppuvuodesta 2009 🙂

   Vastaa
 3. P 26.08.2022

  Mitä tuo heinä on tuossa teidän terassilla istutuslaatikossa?:) Ihanan rennon näköisesti kasvaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2022

   Mä en itseasiassa tiedä, kun Kotoisa-ohjelma istutti sen pari kesää sitten 🙂

   Vastaa
 4. Titta Valli 26.08.2022

  Kiitos kauniista kesäkuvista ja toi teidän terassi on aivan ihana valoineen <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.08.2022

   Kiitos paljon 🙂 <3 ihanaa syksyä sinne!

   Vastaa