puhelimen räpsyt ja sunnuntai-illan kuulumiset

kuulumiset, lapset, me

Moi! Täällä alkaa olla viikonloppu takana päin ja uusi viikko lasten kanssa edessä. Mikko lähti torstaina työmatkalle jonne meidän on tarkoitus lähteä sitten perästä. 🙂 Ollaan aika tiivis perhe, joten tällainen pidempi aika ainoana vanhempana on tosi uutta. Koen kuitenkin oloni varmaksi ja arki rullaa ihan hyvin näinkin. Tietty ollaan ennakoitu monen eri tavoin ja oon vähentänyt myös töitä syys-lokakuulta. Se on ehkä oleellisin juttu, jos haluaa että homma toimii. 🙂

Meillä on harrastusten lisäksi aika paljon sovittuja treffejä kavereiden ja perheen kanssa. Meinataan myös ulkoilla paljon ja nauttia ihanasta syksystä. Niin kauniit värit kaikkialla!

Täytyy myös sanoa, että meidän ympärillä on aivan ihania ihmisiä jotka tarjoutuu auttamaan milloin missäkin. Pelkästään se tieto, että apua on saatavilla on niin huojentava ja merkitsee paljon. <3 Nyt kun isommat lapset on koululaisia, ollaan päästy nauttimaan ihan erilaisesta ajasta. Vanhemmat jeesaa toinen toistaan, kuskaa harrastuksiin, syöttää ja leikittää. Tykkään siitä tosi paljon ja pyritään tietty myös itse auttamaan toisia. Monesti ne pienet jutut itselle, saattaa olla isoja toisille. <3

Valkkasin tähän postaukseen kuvia mun puhelimesta. Räpsyjä sieltä täältä. 🙂

Viikonloppuna oli ihanaa, kun lapset pääsi isovanhemmille pariksi tunniksi ja kävin sillä aikaa lenkillä meidän ensimmäisen kodin lähistöllä. Asuttiin vuoden verran Kampissa vuokralla, kunnes ostettiin eka oma koti Tammistosta. Rakastuttiin siihen alueeseen ja edelleen se on yksi suosikeista. Vietin Tammistossa ehdottomasti parhaat vuoteni nuorena aikuisena ja meidän kaksio tuntui lapsuuden kodin jälkeen ekaa kertaa omalta kodilta. Vantaan joen ympärillä menee niin ihania ulkoilureittejä ja siellä fiilis on vaan tosi hyvä. Oli ihan hassua juosta samaa lenkkiä jonka varrella oon vasta haaveillut perheestä ja kaikesta tulevasta. Käveltiin aikanaan viikottain Malmin uimarannan ja Haltialan väliä. Pitää useammin käydä lenkillä jossain muualla kuin oman kodin lähistöllä. 🙂 Piristää kummasti myös juoksua!

Nyt keitän vielä yhden kupin teetä ja katson huomiselle tavarat valmiiksi. Ihanaa uutta alkavaa viikkoa ja tsemppiä syysarkeen! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Maija 18.09.2022

  Heippa, olisiko vinkkejä oikeaan juoksutekniikkaan tai voisitko tehdä siitä postauksen, vaikka sen juoksukoulun jälkeen? Minkälaista vauhtia juokset tai hölkkäät nyt, käveletkö välillä? Haluaisin niin aloittaa myös, mutta tuntuu aika isolta jutulta kun tottunut kävelemään ja välillä korkeintaan hölkkäämään lyhyen pätkän lenkillä… myös sopivat juoksukengät mietityttää ja onko talvella turvallista juosta. Mielellään pudottaisin myös 5-10 kiloa ja kiinnostaakin onko paino pudonnut juoksuharrastuksen myötä tai huomaako sen vaatteissa esim? Minkä mittaisilla (km/aika) voisi tuloksia odottaa? Ainakin näytät super hyvältä 😊 Ja toki se hyvä ja kevyt olo, ja hyvä kunto kiinnostaa eniten.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2022

   Moikka 🙂 Hei kannattaa tutustua Rebekka Jaakkolan juoksukoulu vaihtoehtoihin. Mä oon niin aloittelija, että en osaa neuvoa tarpeeksi hyvin. Tsemppiä paljon! jos mä pystyn nykyään juoksemaan 5-10km niin kyllä säkin! En tosiaan oo koskaan elämässäni ollut juoksija, mutta nykyään innostun siitä. Ihanaa syksyä sinne 🙂

   Vastaa
 2. Annie 20.09.2022

  Sun jakamat kuvat on aina jotenkin niin ”kodikkaita” ja lämminhenkisiä, oli aiheena mikä tahansa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.09.2022

   voi kiitos <3 olipa ihanasti sanottu. tuli hyvä mieli 🙂 <3

   Vastaa
 3. Linda 20.09.2022

  Mistä tämä ihana Tv-taso on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2022

   Se on ostettu Ellokselta 🙂

   Vastaa