erityisen ihana lauantai

kuulumiset, lapset, me, päivä mun kanssa

Moi <3 Pitäisi useammin olla täysin vapaita päiviä. Yksikin päivä kiireisen arjen keskellä tekee paljon. Usein viikonloppuisin meillä on lasten harrastuksia sekä nähdään perhettä ja milloin mitäkin kivaa. Vaikka kyseessä on nimenomaan kivoja menoja, niin silti se tuntuu aina ihanalta jos kalenteri ammottaa tyhjyyttä. Veikkaan, että tämä liittyy vahvasti ruuhkavuosiin ja siihen, että kaikki lapset on suht pieniä. Hassua ajatella, että joskus tätäkin vilskettä tulee ikävä.. Tiedän, että tulee. <3 Ehkä se on juuri syy siihen miksi nautin niin paljon hitaista aamuista ja siitä, että saadaan mennä ja tulla oman perheen fiiliksen mukaan.

Lauantai oli aivan ihana päivä. Herättiin (vasta) ennen kahdeksaa ja nousin sohvalta tekemään aamupalaa ysin jälkeen. Keitin riisipuuroa ja syötiin kynttilän valossa. Join kaksi kuppia kahvia. Puettiin päivävaatteet ja suunnattiin ennen puolta päivää asioille. Käytiin kirjastossa ja etsimme rauhassa jokaiselle lapselle kiinnostavaa luettavaa. Käytiin ostamassa joulukortteihin tarvittavat askarteluvälineet, muutama pikkujoululahja ja samalla käytiin myös ruokakaupassa. Napattiin Picnicistä patongit lounaaksi mukaan. Syötiin kotona ja lähdettiin puistoon, koska AURINKO paistoi. Loppu-ilta vietettiin kotona. Lämmitettiin glögiä, kuunneltiin joululauluja ja tehtiin joulukortteja. Käytiin saunassa ja katsottiin Masked Singer. Vaikka päivän aikana tapahtui paljon, niin kiireettömyys oli läsnä ja se on ehkä se kaikista ihanin juttu arjen rinnalle.

Palaan teille pian aivan ihanien postauksien kera! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Hemulix 15.11.2022

  Kuulostaapa ihanalta. Oot muutenkin tosi kaunis.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2022

   kiitos 🙂

   Vastaa
 2. Johanna Pynnönen 15.11.2022

  kivoja kortteja ootte askarrelleet, itse tehdyt kortit on best. Ihana tunnelma kuva alin kuva, jossa kaikki tyttösi leppoisasti istuvat yhdessä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2022

   Eikö vaan <3 ihanaa viikkoa sinne!

   Vastaa