podin kesäkausi

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, ruoka

Moikka! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Mä just sain juuri yhden pidemmän kamppiksen kuvattua ja nyt istuin aamupalan kanssa tähän keittiönpöydän äärelle. Kesän valo antaa kyllä niin paljon mahdollisuuksia tehdä kuvauksia myös aikaisin aamulla tai illalla. Tänään aamusta oli ainoa hetki jolloin oon kotona yksin, joten halusin heti hyödyntää sen.

Tänään julkaistiin Saran kaverikirja podcastin 11. jakso, jossa on vieraana Aki Linnanahde. Läpi kesän tulee aina tiistaisin uusi jakso, jee! Oon tosi tyytyväinen siitä millaisia jaksoja oon ihanien vieraiden kanssa tehnyt. Tekisi mieli heti kertoa mitä kaikkea on luvassa, kun on niin kivoja aiheita ja teemoja tulossa. 🙂 Laitan tähän 60pv ilmaisen kokeilujakson Podimoon. Voit napata sen siis kokeiluun ja lopettaa tilauksen, jos tuntuu että palvelulle ei ole tarvetta. Aika kiva ottaa testiin vaikka nyt kesäksi, kun ehtii ehkä paremmin kuunnella podeja ja äänikirjoja. Klikkaa tästä!

Lapsilla on juuri käynnissä vika viikko koulua ennen lomaa ja sitä on kyllä ihan parasta seurata. Jokaisena päivänä on spesiaalia toimintaa ja jotenkin vikassa kouluviikossa on vaan semmosta kuplivaa iloa.  Harrastukset on osittain jo kesälomalla, mutta futis kulkee messissä läpi kesän. Mä jään itse lomalle parin viikon kuluttua, mutta meno on nyt jo paljon rauhallisempaa. Tällä hetkellä työ painottuu eniten keittiöön ja kokkailen sekä kuvailen paljon. Kerron tästä pian lisää!

Täällä on alkanut taas jääkahvi maistumaan. <3 Keitän usein aamulla isomman pannun kahvia ja nostan yhden lasin kylmään aamun päätteeksi. Iltapäivällä lisään kylmään kahviin jääpaloja ja maitoa. NAM NAM! Välillä innostun lisäämään vielä salted caramel makusiirappia.

Mä voisin kuvata seuraavaan postaukseen vähän meidän pihaa ja uusia istutuksia. Oon laittanut kesäkukat ruukkuihin ja tehnyt kevään pihahommat. Etuterassi täytyy kyllä vielä käsitellä ennen kesää, kun se alkaa olla vähän kärsineen näköinen. Tässä muuten postaus terassista 🙂 Onhan siitä jo pari vuotta, kun viimeksi se käsiteltiin.

Hei ihanaa touko-kesäkuun vaihdetta sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Titta 05.06.2023

    Hei ja hyvää alkanutta kesäkuuta teille kaikille 🙂
    Tyttöset on varmasti aivan innoissaan ansaitusta kesälomasta <3
    Meidän perheessä juhlittiin ylioppilasta lauantaina <3
    Kiitos ihanista kuvista kauniista kodistanne ja tarjoiluista.
    Odotellaan sinun pihakuvia.

    Vastaa
    • Sara Parikka 08.06.2023

      Kiitos paljon <3 samoin sinne teille 🙂
      Oi miten ihanaa!! Voin vain kuvitella kuinka herkistävää ja upeaa on juhlia lapsen ylppäreitä. Ai että!!
      Kaikkea parasta sinne koko perheelle <3

      Vastaa