retkellä metsässä

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, päivä mun kanssa

Moi! Palauttaako mikään muu enemmän kuin retki metsään, syöminen luonnossa ja uimassa käynti.. ihan parasta! Pakattiin eilen iltapäivällä kamppeet ja suunnattiin koko porukalla luonnon helmaan. Tai no lapsista meillä oli mukana vain nuorin kun isommat pääsi isovanhempien kanssa mökille muutamaksi päiväksi. <3 On muuten tosi ihanaa ja spesiaalia viettää aikaa kuopuksen kanssa kolmisin. Tuntuu, että myös hän nauttii vanhempien täydestä huomiosta. Ollaankin mietitty, että nyt kesällä vietetään aikaa myös erilaisissa kokoonpanoissa. Isossa perheessä pienemmät porukat toimii tosi kivasti välillä, vaikka tietysti eniten me ollaan koko jengille yhdessä.

Huomaan myös, että työpäivän jälkeen tekee hyvää jos pääsee hetkeksi ihan muihin maisemiin. Etenkin kun teen töitä kotona. Pää tuulettuu ja vaihtuu vapaalle. Varmasti kaikkiin töihin liittyy stressaavia hetkiä jotka tuntuu hitusen raskailta näin ennen lomaa. 😀

Mikko grillasi meille ahvenleipiä ja ne oli tajuttoman hyviä. Oltiin pakattu myös uikkarit ja kylpytakit mukaan, joten etsittiin ranta ja käytiin uimassa. 🙂 Ekaa kertaa vesi tuntui lämpimältä ja sieltä ei ollut yhtään kiire pois. Ajeltiin kylpytakit päällä kotiin, parasta!

Meillä oli myös Laku metsässä mukana ja hän kyllä tutki niin innokkaana luontoa. On ihanaa seurata kuinka pennun elämä aukeaa koko ajan enemmän ja enemmän. Täytyy myös sanoa, että tämä on ihan paras vuodenaika elää pennun kanssa, kun ulos pääsee niin vaivattomasti ja ei tarvitse pukea pikaista pissatusta varten. Tällä hetkellä sisäsiisteys sujuu todella hyvin ja päivän aikana 95% tarpeista tulee ulos.

Tänään on erityinen päivä, kun hain meille aamulla 9kk ikäisen kummitytön. Hän tuolla nukkuu juuri päikkäreitä <3. Nyt teen lounaan ja luulen, että ehdin syödä ennen kun typy herää. Sitten suunnataan keinumaan ja Lakun kanssa ulos. Ihanaa tiistaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Myy 13.06.2023

    Miten vietätte kesäloman ja mitä teette lomalla? Mimmoonen on juhannus menunne?

    Vastaa
    • Sara Parikka 15.06.2023

      meillä ei ole juurikaan lomasuunnitelmia mikä on aivan ihanaa 🙂 Meinaamme tehdä paljon extempore juttuja <3
      juhannusmenu on myös vielä auki!

      Vastaa
  2. Kesätyttö 15.06.2023

    Kaikki on aina sulla ihan parasta.:)

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.06.2023

      haha, no eiks oo kiva 😀

      Vastaa