asiat jotka ilahduttaa

me, muoti, ootd

Asiat jotka ilahduttaa..

sauna / Ollaan saunottu montaa kertaa viikossa. Saunan lämpö illalla on niin rauhoittava ja sopii syksyyn ihanasti, kun terassilla voi vielä helposti käydä viilentymässä.

tontti-asiat / Muistatte ehkä, että meillä on ollut yksi tontti kiikarissa. Nyt ollaan saatu lisää infoa ja asiat etenee. Konkreettinen rakentaminen sijoittuu kuitenkin vasta vuoden parin päähän.. Silti tämä projekti tuo hymyn huulilleni päivittäin. Vaikka tämä tulee olemaan mieletön projekti, niin mulla on todella hyvä fiilis tästä.

uusia naapureita / Kerron lisää myöhemmin, mutta tämä ilouutinen on ihan paras!

luonnonvärit  / Kuinka kaunis syksy onkaan nyt..? Mieletöntä.

satsumat / ..joka vuotinen ilakointi keltaisista palleroista on alkanut. Jihuuu! Taas saa hyviä satusumia ja niitä vetelen helposti monta peräkkäin. Täydellinen välipala. 🙂

Dr Martensit / Nämä löytyy jalasta joka päivä. Aivan ihanat ja tykkään paljon siitä stailista minkä ne tuo asuun kuin asuun.

kukat / Meillä on leikkokukkia ympäri kotia.. Kauniita ja piristäviä!

parka / Sain alkusyksystä Indiskan parkatakin käyttöön (tämä) ja oon aivan rakastunut tähän lämpimään syystakkiin. Sopii niin hyvin tähän säähän ja erityiskiitos reilun kokoisesta hupusta.

tyttöjen piirrustukset / Meidän molemmat työt ovat innokkaita piirtämään ja saan lähestulkoon joka päivä kasan uusia piirrustuksia käsiin. Matilda osaa myös jo kirjoittaa, osan itse ja osan mallista. Perheen piirtäminen taitaa olla se kivoin aihe mistä molemmat minit saa eniten inspiraatiota. 🙂

ihmisten välittäminen / Päiväkodin kasvattajat, Kioski FOOD:in porukka ja monet kohtaamani ihmiset ovat saaneet mulle niin hyvän mielen. <3 Kiitos tuhannesti kun välitätte!

Sinänsä hyvään saumaan tuli tämä postaus, koska tänään meidän podissa pohditaan asioita jotka ei nappaa. Niitä pieniä ärsyttäviä juttuja… Ei ehkä toimivin jakso nyt vkl jälkeen, kun tällä hetkellä ei tulisi mieleenkään valittaa mistään pienestä <3 Mutta hei alla ohjeet miten pääset kuuntelemaan. Halaus! <3Sara

Papupata-podin löytää helposti. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata.

 1. Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 2. Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 3. Voit kuunnella jakson myös tästä.

kuvat / Amanda Aho

kengät / Dr Martens

housut / Citymarket

neule / Indiska*

takki / NA-KD*

reppu / Gaston Luga*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Viveka 10.10.2018

  Ihania kuvia! Sain kunnon inspiraation sun asusta, mulla on ollu vastaavat pöksyt kauan käyttämättä ja nyt ne pääsi päälle neuleen kaveriksi 🙂 Kuuntelin myös taas uusimman podin, teitä on piristävä kuunnella.

  Onneksi teille ei tosiaan käynyt pahemmin. Hyvää syksyä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2018

   Hei ihana kuulla, kiitos superpaljon viestistä <3 Kaikkea hyvää syksyysi 🙂

   Vastaa