hymyilyttää

koti & sisustus, kuulumiset, me

Moi <3 Eilen maistui glögi, herkut ja viini. Oli kyllä ihana ilta ja täydellinen viikonlopun aloitus. Tämä viikko on ollut kiireinen, mutta samalla aivan ihana. Kerroin teille keskiviikkona tulevasta kirjasta ja en olisi uskonut minkä vastaanoton saan. Käyttäisin tässä kohtaa sitä täysin itkevää emojia jos osaisin/tähän saisi sellaisen. 😀 Kyttäsin koko päivän kommentteja ja halusin heti lukea mitä fiiliksiä teille tulee. <3 Viestit ovat olleet niin ihanaa lueattavaa. Kiitos! Ehkä tämä kertoo myös siitä, miten tärkeä asia minulle on.. Koska en nyt ihan normi postausten kohdalla vahtaa kommentteja… Hehe.

Kiitos teille jotka kirjoititte minulle, te ihan oikeasti saitte mulle niin hyvän mielen. <3

Toinen ihana juttu kävi torstaina, kun sain puhelun ANNAlta. Heidän blogipäivillä palkittiin eilen vuoden paras blogi, vuoden paras kamppis ja tsemppari palkinnot. Minun blogini voitti tuon ”paras blogi” kategorian.. (tähän taas se itku emoji)! Siis mitä!? Enhän mä ikinä ole ollut missään ehdolla, enkä ollut osannut yhtään ajatella, että minut palkittaisi ja vieläpä juuri oman sivuston puolesta. En kestä! Soitto tuli siitä syystä, että jouduin lähtemään pe kuvauksiin kesken blogipäivän ja näin ollen itse palkinnonjako jäi minulta ohi. Tein heille pienen videon missä kokosin kiitokset kaikille. ANNAssa oleminen on tuntunut alusta saakka kotoisalta ja luontevalta. Mielestäni blogini sopii tänne ja olen iloinen, että saan kirjoitella täällä. Seuraan itse myös montaa ANNAn ja Kaksplussan blogia ja fanitan näin ollen blogikolleegojani. Kiitos vielä koko ANNAn & Kaksplussan porukka <3

Näillä fiiliksillä starttasin viikonlopun ja yhtäkkiä tuntuu, että kyllähän tästä loppuvuodesta selvitään ihan heittämällä. <3 Juon juuri kahvia numero kolme ja tytöt menivät päikkäreille. Leppoisaa viikonloppua ja tärkeimpänä K I I T O S ! <3Sara

ps. nyt vihdoin sain kotiin joulua, joten postaan pian koristeista/sisustuksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sarppa 17.11.2018

  Onnea voitosta! <3 Vaikka en kyllä ihmettele että on paras blogi, kirjotat ihania juttuja ❤ Jään odottelemaan sun joulu sisustus postausta, harmittaa kun itse ei oo kerennyt vielä paljoa laitella…

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Voi kiiiiiitos, kauniisti sanottu! <3 yritän saada heti ens viikolla juttua ulos 🙂

   Vastaa
 2. Millamainen 17.11.2018

  Oli tosi kiva tavata sut blogitapahtumassa ja vaihtaa ajatuksia! ❤️ Onnea sulle hienosta palkinnosta – oot sen ansainnut! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Kiitos <3<3 hei niin oli, kaikkea hyvää ja ihanaa joulunodotusta & tsemppiä odotukseen 🙂 <3!

   Vastaa
 3. Ninni 18.11.2018

  Heippa. Onnea palkinnosta! Ansaittu tunnustus 🙂 Tuli mieleen, olisiko sun mahdollista tehdä tee-se-itse joululahja vinkit postaus 🙂 Kun tykkäät olla keittiössä ym. niin vois olla hyviä ideoita aikuisten lahjoihin kun ei viitsi turhaan ostella nurkkiin jäävää tavaraa. Mitä parhainta joulun odotusta teille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Kiitos <3
   Hei jooo mieletön idea. 🙂 Kasaan ehdottomasti!

   Vastaa
 4. Pauliina 21.11.2018

  Hei, ihan superisti onnea sulle, oot kyllä sen ehdottomasti ansainnut :). Kyselisin, että mistä noi sun ihanat housut oikein on? Kaipailisin juuri tuollaisia omaan vaatekaappiin täytöksi.

  Ihanaa viikkoa sulle, sun blogi ja Johannan kanssa teidän yhteinen podi on ihan super ihana inspiraationlähde ja muutenkin sellainen hyvänmielen tuoja. Tänäänkin töihin menin tuntia ennen, niin onneksi teidän jaksoja oli jäänyt rästiin. Meni se tunti ihan hujauksessa teidän podia kuunnellessa.

  P.S. ootan ihan täpinöissäni sun kirjan saamista luettavaksi…

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Nuo kollarit ovat Hollisterin 🙂
   hei ihana kuulla, että kuuntelet ja tykkäät <3 Ihan parasta. KIITOS <3

   Vastaa
 5. Jensku 24.11.2018

  Onnea ”voitosta” olet sen ansainnut! luen itse 4blogia ja sun on ehdottomasti niistä paras! Ja ihan mahtavaa tuo kirjahomma, vinkkasinkin miehelle et ois kiva saada joululahjaks
  😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2018

   Oikeesti <3<3 apua, kiitos superpaljon! 🙂 tulipa hyvä mieli!

   Vastaa